+1
Βάλτε το ονομα του φίλου, τα χρήματα ετσι κι αλλιως θα τα βαλει κατ ευθειαν ο Γιωργος για δυο συμετοχες με τη δική του.
Αυτό εννοείται.

Η συμμετοχή, όταν ανακοινωθούν οι συνθήκες, θα καταβληθεί από εμένα.
Ο φίλος, έχει έρθει και στην κλήρωση, μας φέρνει και τα ρολόγια του, έχει μερικά εξαιρετικά που όλοι θα θέλαμε να είχαμε, απλώς, δεν ασχολείται όπως εμείς με τα ρολόγια σε φόρουμ κλπ, είναι αλλού τα ενδιαφέροντά του.
Εγώ του πρότεινα, να ξαναέλθει στην κλήρωση φέρνοντας ρολόγια, και του πρότεινα επίσης αν επιθυμεί να συμμετέχει. Συμφέρον μας είναι. Οχι δικό του. Και δεν το ζήτησε αυτός, αφού δεν το ήξερε.
Η δε συζήτηση ξεκίνησε από την πρότασή μου να εμφανιστεί στην συνάντηση / φαγητό / πίτα / κλήρωση, με όλα τα ρολόγια. Για να μην είναι αμέτοχος, του πρότεινα να είναι "εντός" κλήρωσης. Και ο άνθρωπος είπε ναι, εφόσον δεν υπάρχουν αντιρρήσεις.
Αν δεν ειναι μελος πως θα μπει?
Κι αν δεν ειναι,ας γραφτει.
Σωστό μεν, αλλά, ( θα γίνω κακός ), εδώ έχουμε και μέλη, που δεν συμμετέχουν. Το να συμμετάσχει κάποιος μη μέλος ( ...που είναι 3 λεπτά εγγραφής ), είναι το σημαντικό ? Η εγγραφή δίνει το δικαίωμα ?
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Και μετά, να μην ξαναασχοληθεί ? Και του χρόνου θα ε'ιναι μέλος, μια και θα έχει εγγραφεί, και θα έχει και ένα πόστ.

Η μόνη σκέψη είναι ότι πές, λέω πές, κερδίζει αυτός.

Τι θα πούν οι πλατιές λαϊκές μάζες ? Οτι ήρθε να μας "κλέψει" ?
Αλλά και εδώ υπάρχει απάντηση. Το ρολόι που θα κερδίσει, θα αναρτάται κάθε Κυριακή που συναντιώμαστε, ενώ κάποια άλλα, που τα κέρδισαν μέλη, .................έχουμε να τα δούμε από τις αντίστοιχες κληρώσεις. Και ας τα στέλναμε με φωτό στα εξωτερικά, ή με κούριερ στα εσωτερικά.

Και προν αρσιν τυχόν παρανοήσεων, δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα, που έχουν δώσει την ψυχή τους εδώ μέσα. Δεν θέλω να βάλω ονόματα. Οι παλαιότεροι, αντιλαμβάνονται.
Αυτά προς το παρόν.