Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28125 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #315 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 13:41:11 μμ »
Θα διορισουμε μονοι μας 3-4000 δικαστες  για να ειστε σιγουροι οτι θα καταλυσουμε το πολιτευμα και θα εχετε  μια ωραια χουντα(αλλιως κομμουνισμο)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....κρύβε λόγια.  :P :P :P Μας βλέπω σε στρατοπεδο καταναγκαστικών έργων να σπάμε πέτρες.  :'( :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 13:52:25 μμ »
 Ελπιζω τουλαχιστον και οι πλεον αφελεις να καταλαβαινουν οτι δεν μιλαμε τοσα χρονια απλα για αχρηστους αλλα για επικινδυνους φασιστες νεοκομμουνιστες οι οποιοι τα λενε ξαστερα τι θελουν.Αν ξαναβγουν ελπιζω να προλαβουμε Γιωργο να φυγουμε απο την χωρα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 14:01:07 μμ »
Ελπιζω τουλαχιστον και οι πλεον αφελεις να καταλαβαινουν οτι δεν μιλαμε τοσα χρονια απλα για αχρηστους αλλα για επικινδυνους φασιστες νεοκομμουνιστες οι οποιοι τα λενε ξαστερα τι θελουν.Αν ξαναβγουν ελπιζω να προλαβουμε Γιωργο να φυγουμε απο την χωρα

....αρχίζω τις προπονήσεις

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 14:33:50 μμ »

Αυτό που λένε, χωρίς προσχήματα κλπ, είναι ότι θέλουν να γεμίσουν τον κρατικό μηχανισμό με δικούς τους, όπως δηλαδή έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε όλη τη μεταπολίτευση.

Το παραπάνω (το να γεμίσουν το δημόσιο τομέα συμπεριλαμβανομένης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους "στρατούς" τους) έιναι κάτι που όλοι προσπαθούν να κάνουν όσο κυβερνούν, αλλά μέχρι και τώρα δεν το έλεγαν δημόσια, γιατί στην καλύτερη περίπτωση ας πούμε πως θα ήταν "άκομψο".

Από το παραπάνω όμως, για να φτάσει κανείς μέχρι τις "χούντες" και τα "καθεστωτα", απαιτείται το δημιουργικό marketing της "Ομάδας Αλήθειας", οι οποίοι αντί να κοιτούν τα του οίκου τους, φαντασιώνονται κατάλυση της δημοκρατίας από την αντιπολίτευση!

Είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι όλο αυτό είναι εύπεπτο PR για τη σκληρή κομματική βάση της ΝΔ και πως ο κανονικός κόσμος δεν ασχολείται με αηδίες;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 14:51:22 μμ »
Δεν χρειαζεται να ειναι μαντης για να το διαπιστωσει κανεις.Προσπαθησαν την πρωτη φορα:Εστησαν διαγωνισμο παρωδια για να κλεισουν και να ανοιξουν δικα τους καναλια με πρωτοφανεις μεθοδους.Προσφατος τσακωμος Πολακη με Βουτση καθως ο πρωτος ηθελε τον πληρη ελεγχο του ΕΣΡ...Προσπαθησαν και εν μερη πετυχαν δικαστικα πραξικοπηματα με 1ον τον διορισμο της Θανου στον Αρειο Παγο.Τα περι Παπαγγελοπουλου και σκευωρια Novartis (μεσα σε αλλες)ωστε να φυγουν απο την μεση και να κλειστουν φυλακη χωρις αποδειξεις πολιτικοι αντιπαλοι...Τα βλεπουμε να διαδραματιζονται στην προανακριτικη οπου λεγονται τα απιστευτα.Πρωην πρωθυπουργος βγαινει και υπερασπιζεται φυγα(!!) μαρτυρα....Δεν τα καταφεραν οσο θα ηθελαν γιατι εκτος απο επικινδυνοι νεοκομμουνιστες ειναι αχρηστοι και ευτυχως ειμαστε ακομα στην ΕΕ.Εχουν δηλωσει καιρο τωρα τις προθεσεις τους.Αλλωστε και η συντροφισσα Μπετυ το ειχε δηλωσει.Οπως επισης και ο συντροφος Πολακης."Πρεπει να χωσουμε καποιους φυλακη".Αυτες ειναι σταλινικες αντιληψεις.Δεν ειναι απλα κομματικοβολεψιαρικες.Θελουν να καταλαβουν την εξουσια και να καταλυσουν το πολιτευμα.Τοσο απλα.Και δεν ειναι οι μονοι που το λενε τοσο ξαστερα.Ελπιζω να βρεθει ακρη με την προανακριτικη και ευελπιστω να δω Αλεξη στην φυλακη.Δυσκολο αλλα θελω να ελπιζω οτι θα τον πανε τον αλητη και την συμμορια του μεχρι τελους

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:10:56 μμ »
Δε σκοπεύω να μπω σε αντιπαράθεσή μαζί σου. Το έκανα μια φορά και έμαθα!

Ένα τελευταίο σχόλιο θέλω να κάνω πάνω στη χρήση των διαφόρων λέξεών που επιλέγεις.. Αναφέρεσαι στην προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντάς τους ΝΕΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Αν ήταν έστω και 10% από το δευτερο συνθετικό, θα είχαμε βγει από την ΕΕ με συνοπτικές διαδικασίες. Δε θα προλάβαινες να μετρήσεις μέχρι το 3.

Είναι απίστευτα κουραστικά όλα αυτά, απ' όπου και αν προερχονται.

Μέχρι τώρα, ατυχή και υπερβολική χρήση όρων όπως "καθεστώς", "χούντα" , "φασίστες" (με εξαίρεση αν κάποιος αναφέρεται σε μέλος ή ακόλουθο της ΧΑ) κλπ, έκαναν συνήθως άτομα προερχόμενα από την Αριστερά. Πλέον ακολουθεί και η Δεξιά και μάλιστα πολύ δυναμικά σε αυτή την επικίνδυνη γραφικότητα.

Το μόνο που καταφέρνετε όλοι σας μαζί, απ' όπου και αν προέρχεστε, είναι να δημιουργείτε μια απέχθεια σε όλους τους υπόλοιπους.

Λυπούμαστε κύριοι, αλλά το μόνο πολίτευμα που είχαμε και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ ήταν ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τα προβλήματα και τις παραφωνίες της (τις οποίες έχουμε χορτάσει να βλέπουμε καθημερινά εδώ και 10ετίες ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά).

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε, κρίθηκε και πήγε σπίτι του.  Ωρα είναι τώρα να κριθεί για ακόμη μια φορά και η ΝΔ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για να τρώγεστε μεταξύ σας στα καφενεία.

Καλό απόγευμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:14:12 μμ »
Ρε σείς, βάλτε και ένα emotion με κατάδικο να σπάει πέτρες σε νταμάρι. Θα μας χρειαστεί.  ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:18:47 μμ »
"Ολοι μαζι απο οπου και αν προερχεστε??"Εμεις οι 2  διαφωνουμε φιλε μου...Θα συνεχισω να αποκαλω φασιστες και επικινδυνους τοσο τους Χρυσαυγιτες οσο και τους θιασωτες του ΚΚΕ.Το 90% του υπολοιπου πλανητη το ξερει οτι ειναι το ιδιο επικινδυνα.Εδω εχουμε ακομα δρομο.Και φυσικα εδω ειμαστε για να κρινουμε την σημερινη κυβερνηση η οποια για μενα ειναι αρκετα ατολμη και εμεινε σε αρκετα θεματα στα λογια φοβουμενη σε πολλα να ερθει σε συγκρουση με συντεχνιες και να σπασει αυγα.Δεν βλεπω να αλλαζει ροτα και φοβαμαι οτι πολλες μεταρρυθμισεις που πρεπει να γινουν δεν θα γινουν και θα λεμε τα ιδια

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:30:10 μμ »
Δεν έχω πει ούτε 1 κουβέντα στο συγκεκριμένο νήμα και όπως έχω ήδη αναφέρει στο παρελθόν, αν είχα εξουσία σε κάποιο φόρουμ θα τους κυνηγούσα με το ρόπαλο σε όποιον και αν έπαιρνε θέση για αθλητικά ή πολιτικά, γιατί εκτός από σωστές απόψεις και μη σωστές, ο κόσμος είτε αμόρφωτος πχ οπαδικά, είτε μορφωμένος με σωστές απόψεις, δε νομίζω ότι σε ένα φόρουμ με ρολόγια θα πρέπει να βρίσκει διέξοδο για να εκφραστεί. Υπάρχουν και άλλα forums για πολιτικές όπως και καφενεία πράσινα, μπλε, κόκκινα και ροζ.

Αν έχετε βιώματα ή πονάτε ξεσπάστε αλλού ρε παιδιά. Όλοι βιώνουμε, όλοι ζούμε, αλλά είναι επιλογή να μη μιλάμε. Δεν είστε μόνοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:36:19 μμ »
Δεν έχω πει ούτε 1 κουβέντα στο συγκεκριμένο νήμα και όπως έχω ήδη αναφέρει στο παρελθόν, αν είχα εξουσία σε κάποιο φόρουμ θα τους κυνηγούσα με το ρόπαλο σε όποιον και αν έπαιρνε θέση για αθλητικά ή πολιτικά, γιατί εκτός από σωστές απόψεις και μη σωστές, ο κόσμος είτε αμόρφωτος πχ οπαδικά, είτε μορφωμένος με σωστές απόψεις, δε νομίζω ότι σε ένα φόρουμ με ρολόγια θα πρέπει να βρίσκει διέξοδο για να εκφραστεί. Υπάρχουν και άλλα forums για πολιτικές όπως και καφενεία πράσινα, μπλε, κόκκινα και ροζ.

Αν έχετε βιώματα ή πονάτε ξεσπάστε αλλού ρε παιδιά. Όλοι βιώνουμε, όλοι ζούμε, αλλά είναι επιλογή να μη μιλάμε. Δεν είστε μόνοι.

Προσωπικά είμαι 100% υπέρ του να κλειδωθούν πολιτικά/αθλητικά νήματα κλπ. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, μου είναι αδύνατον να μην απαντώ όταν διαβάζω 100% παράλογα πράγματα, με τα οποία δεν διαφωνώ ως πολιτικό ον, αλλά ως λογικό.

"Ολοι μαζι απο οπου και αν προερχεστε??"

Ναι, απ' όπου και αν προερχόμαστε. Η μετριοπάθεια και η έλλειψη πολιτικών παρωπίδων δεν είναι προνόμοιο ανθρώπων συγκεκριμένης πολιτικής τοποθέτησης και (ευτυχώς) συναντάται ακόμη σε άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:46:33 μμ »
Βλεπεις κανεις να τσακωθηκε με κανεναν?Οποιος θελει δεν διαβαζει η μπορει και αυτος να πει την αποψη του και να διαφωνησουμε.Και παει παρακατω.Εχεις την αποψη σου και καλως και την ειπες.Που το κακο?Δηλαδη με οτι διαφωνουμε πρεπει να κλειδωνετε το θεμα?Ναι τα πολιτικα ειναι ειναι ενα hot θεμα και εγειρονται σοβαρες διαφωνιες αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεξηγειται καποιος η να ζητα να κλειδωθει.Ναι εγω ειμαι ο κυρια εμπλεκομενος εδω και με χαρα "την λεμε"μεταξυ μας.Ουτε θα ζητησω φυσικα ποτε να κλειδωθει ενα αντιστοιχο θεμα με "ποτο,αυτοκινητο,ποδοσφαιρο"η οτι αλλο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 15:53:03 μμ »
............ άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα.

Εγώ, είμαι από "όλο το πολιτικό φάσμα". Λόγω εμπειριών. ;)

Εμπειρία = Ολα τα προηγούμενα λάθη μας.

Δεν νοείται κόμμα που βλέπει εξουσία να έρχεται, όντας και αντιπολίτευση κάποια χρόνια ( εκεί είσαι και κάνεις προετοιμασία / εμπλοκή στα θέματα / ενημέρωση στις συνθήκες ), να βγαίνει κυβέρνηση, μετά, να χάνει εκλογές, και λέει " Ειχαμε αυταπάτες".

Παράδειγμα. Εισαι υποδιευθυντής / υποδιοικητής / αναπληρωτής, κλπ, και όταν αναλαμβάνεις, με την αποχώρηση / συνταξιοδότηση / θάνατο του προϊσταμένου σου, και αποτυγχάνεις και μετά λες τέτοια, δείχνεις ότι ΔΕΝ έμαθες ΤΙΠΟΤΑ, και ότι ΔΕΝ άξιζες, ούτε εκεί που ήσουν. Πόσω μάλλον στην θέση του διευθυντή / διοικητή, κλπ.

Αυταπάτες έχουν οι άπειροι. Και όσοι νοιώθουν ότι δεν έχουν τα προσόντα, δεν παίζουν με τις τύχες ενός λαού. Προσλαμβάνουν συμβούλους διεθνούς βεληνεκούς, για να διορθώσουν τα όποια κακώς κείμενα. Με το βλέμα στο αύριο. Οχι στο 1917.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 16:08:20 μμ »
Αυταπάτες έχουν οι άπειροι.

Αφού καταστήσω σαφές ότι δεν έχω καμία "καούρα" να υπερασπιστώ τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Είπε ποτέ κανείς ότι το επίτελείο της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν ΕΜΠΕΙΡΟ;

Εσύ κύριε Γιώργο που είσαι και παλιός και δείχνεις να θυμάσαι, το ΠΑΣΟΚ του 81 ήταν το ίδιο με το ΠΑΣΟΚ του 85;

Εννοίται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ και άπειροιήταν και αυταπάτες είχαν. Ο λόγος που το λένε δημόσια, είναι γιατι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την συντηρητικοποίησή τους, μια που πλέον απευθύνονται σε ένα πολύ ευρύ ακροατήριο που μεγάλο μεος του έτρεμε στην ιδέα του να πραγματωθεί τελικά η "ρήξη" που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαίωσε πως ήθελε και ο λαός σε αυτό το τραγικά ατυχές ως προς την ολότητά του δημοψήφισμα.

Υ.Γ. Ε όχι και απ' όλο το πολιτικό σύστημα Κύριε Γιώργο.. Μπαμ κάνουμε όλοι μας  ως προς τις πολιτικές μας καταβολές :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 16:29:49 μμ »
Άνοιξα αυτό το νήμα για να αναφερθώ σε 2 πολύ συγκεκριμένες ειδήσεις που αφορούσαν σε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και στη συχνή ατιμωρησία τέτοιων πράξεων, αλλά και στο γεγονός ότι όλο και πιο συχνά διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις τελευταία.

Κατανοώ ότι για κάποιους είναι δευτερεύουσης σημασίας ο βιασμός ενός μικρού παιδιού, μπροστά στα κομματικά τους πιστεύω.

Ωστόσο, με ενοχλεί κάθε φορά που βλέπω το όνομα μου στη δημιουργία του νήματος και μέσα διαβάζω όλα αυτά.

Θα παρακαλούσα (είναι παράκληση και όχι απαίτηση) να σταματήσετε να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο νήμα για τέτοιο σκοπό και εάν δεν είναι ενάντια στους κανόνες, θα ήθελα να κλειδωθεί.

Μπορείτε οπότε θέλετε να ανοίξετε οι ίδιοι νέο νήμα για ειδήσεις ή πολιτικά ή ότι άλλο θέλετε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions