Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28165 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #255 στις: Ιανουάριος 29, 2020, 21:03:39 μμ »

"Το πιο ωραίο εδώ μέσα είναι οι διάλογοι μεταξύ οπαδών για το ποιανού η ομάδα είναι πιο διεφθαρμένη.

-Εσείς που κάνατε αυτό, λέει ο ένας.

-Μιλάτε κι εσείς που κάνατε το άλλο; Απαντάει ο απέναντι.

Ναι, το καναμε, αλλά όχι όπως εσείς που φτάσατε μέχρι το σημείο να κάνετε κι εκείνο.

(Αναλύονται με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες οι θεάρεστες πράξεις).

Άνθρωποι δηλαδή παντελώς άσχετοι και αμέτοχοι σε όλο αυτό το παιχνίδι της σαπίλας, άνθρωποι που μπορεί στη ζωή τους να είναι έντιμοι βιοπαλαιστές καθονται και απολογούνται για τον καθε ολιγαρχη."

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Ιανουάριος 29, 2020, 22:23:17 μμ »

Τρελανε μας ρε Γκρεταραααααα

https://www.kathimerini.gr/1062503/article/epikairothta/kosmos/h-gkreta-toynmpergk-kataxwrei-me-emporika-shmata-to-onoma-ths-kai-to-perivallontiko-ths-kinhma

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 01:43:55 πμ »

Τρελανε μας ρε Γκρεταραααααα

https://www.kathimerini.gr/1062503/article/epikairothta/kosmos/h-gkreta-toynmpergk-kataxwrei-me-emporika-shmata-to-onoma-ths-kai-to-perivallontiko-ths-kinhma

Η "πορδή", τα κάνει όλα για το καλό της ανθρωπότητας. Αγνή, κινούμενη μόνον από συναισθήματα αγανάκτησης και απόδοσης της δικαιοσύνης. Ιδεαλίστρια. Βρε, ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει ....................
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 06:55:05 πμ »
Η δικαιολογία της για την ώρα με καλύπτει...

"Η 17χρονη τόνισε πως υπήρξαν «ατυχείς» περιπτώσεις όπου το όνομά της χρησιμοποιήθηκε «για επικοινωνία με άτομα υψηλού προφίλ, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, καλλιτέχνες κ.α.», καθώς και με μη εξουσιοδοτημένες εράνους.
Η καταχώρηση εμπορικών σημάτων θα «επιτρέψει την αφιλοκερδή νομική μου βοήθεια για να προβαίνω στις απαραίτητες ενέργειες εναντίον ατόμων ή εταιριών και άλλων που προσπαθούν να χρησιμοποιούν εμένα και το κίνημα για σκοπούς που δεν ευθυγραμμίζονται με όσα συμβολίζει το κίνημα», είπε η νεαρή ακτιβίστρια."

Μέχρι να το χρησιμοποιήσει για να βγάλει λεφτά και να κάνει τη μεγάλη ζωή, ας συνεχίσουμε να την κατσαδιάζουμε επειδή είναι... μόνο 17 και κορίτσι! ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 17:39:50 μμ »
"Η 17χρονη τόνισε πως υπήρξαν «ατυχείς» περιπτώσεις όπου το όνομά της χρησιμοποιήθηκε «για επικοινωνία με άτομα υψηλού προφίλ, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, καλλιτέχνες κ.α.», καθώς και με μη εξουσιοδοτημένες εράνους.

Η καταχώρηση εμπορικών σημάτων θα «επιτρέψει την αφιλοκερδή νομική μου βοήθεια για να προβαίνω στις απαραίτητες ενέργειες εναντίον ατόμων ή εταιριών και άλλων που προσπαθούν να χρησιμοποιούν εμένα και το κίνημα για σκοπούς που δεν ευθυγραμμίζονται με όσα συμβολίζει το κίνημα», είπε η νεαρή ακτιβίστρια."

Μέχρι να το χρησιμοποιήσει για να βγάλει λεφτά και να κάνει τη μεγάλη ζωή, ας συνεχίσουμε να την κατσαδιάζουμε επειδή είναι... μόνο 17 και κορίτσι! ;)

Αυτό δεν είναι 17 χρονών κορίτσι. Αυτό είναι πολυεθνική εταιρία.  ;D

Δείτε αυτό.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #260 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 17:43:11 μμ »
Είναι ένα άτομο Βασίλη με πλήρη καθαρότητα των πράξεών τής.
Όταν ένα άτομο επιλέγει αυτό το τρόπο ζωής , επιλέγει και τις συνέπειες του,αλλιώς είναι ανεύθυνο άτομο.
Αν είναι κορίτσι η αγόρι δεν με απασχολεί καθόλου.
Αν δεν θέλει την κριτική,μπορεί να κοιτάξει κάτι άλλο. Αλλά η εύκολη μάσα ...

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 17:44:17 μμ »
Η δικαιολογία της για την ώρα με καλύπτει...

+100

Εκτός του ότι είναι 17, κορίτσι και πάσχουσα από Asperger's, έχει και τη σπάνια ιδιότητα να μην είναι αποχαυνωμένη μπροστά σε κάποια οθόνη, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των συνομίληκων της, που περνάνε κανα 9ωρο την ημέρα με το smartphone τους. Το γεγονός ότι το μυαλό της, αντί να βρίσκεται σε ύπνωση, στροφάρει, φαίνεται για κάποιο λόγο να ενοχλεί  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 17:44:29 μμ »
Μόλις διάβαζα το παρακάτω Γιώργο...

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/poly-kakos-katigoroun-tin-gkreta-pou-ekane-trademark-to-onoma-kai-to-kinima-tis/

Επιλεκτικά...

Έχει καναδυό μέρες που όσοι ήταν σίγουροιπως η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι υποχείριο των γονιών της ή/και του Σόρος που νοιάζεται μόνο για τα λεφτά νιώθουν τρελά δικαιωμένοι. Κάνουν πατ πατ τους ώμους τους και γράφουν αυτο-υμνητικά σχόλια του στυλ «εγώ σας τα έλεγα αλλά δεν με ακούγατε».

Αυτό, αν δεν διαβάσεις την είδηση, μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση πως ετοιμάζεται να βγάλει τρελό χρήμα: Θα πουλάει προϊόντα με το όνομά της ή του Fridays for Future και θα θησαυρίσει ακόμα περισσότερο.

Εξήγησε η ίδια: «Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσποιούνται πως είμαι εγώ, ή ψευδώς δηλώνουν πως “με εκπροσωπούν” ώστε να μιλήσουν με πολιτικούς, καλλιτέχνες και τα ΜΜΕ.  Επιπλέον, το όνομά μου και το κίνημα #FridaysForFuture χρησιμοποιούνται συνεχώς για διαφημιστικούς λόγους χωρίς καμία έγκριση, και κάποιοι θησαυρίζουν κοροϊδεύοντας καλοπροαίρετους υποστηρικτές. Με το trademark θα προσπαθήσω να προστατεψω το κίνημα και τις δραστηριότητές του, ενώ είναι απαραίτητο για τις νομικές διαδικασίες εναντίον εταιριών που το σφετερίζονται.

Σας διαβεβαιώνω πως εγώ και όσοι αγωνιζόμαστε μέσω του Fridays For Future δεν ενδιαφερόμαστε για τα trademarks, όμως δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Το κίνημα Fridays For Future ανήκει σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ποτέ για ιδιωτικούς ή εμπορικούς σκοπούς.»

Είναι αυτό που έχω πει και παλιότερα... μας βολεύει να διαβάζουμε και να αναπαράγουμε μόνο τους τίτλους. Η ουσία της είδησης μας είναι περιττή.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 18:17:39 μμ »
Σέβομαι τις αποψεις, αλλά έχω και την δική μου.  ;)

Ειναι ο νεος Μεσσίας, που θέλει να σώσει τον κόσμο, και εμείς, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. :o

Και αντί να ακολουθήσει την φυσιολογική ζωή μιας εφήβου, και μετά απο σχολείο, σπουδές, ωρίμανση, φλέρτ, εμπειρίες, να κάνει ότι ο κάθε υπεύθυνος πολίτης, λιθαράκι-λιθαράκι, ρίχνει από τώρα στην πυρά τον εαυτό της για το καλό του πλανήτη. Θυσιάζεται. Και έχει τέτοιο αντίκτυπο, τέτοια επήρρεια, που εκμεταλλεύονται το όνομά της, για επικοινωνία με άτομα υψηλού προφίλ, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, καλλιτέχνες κ.α., καθώς και για μη εξουσιοδοτημένες εράνους.

Αρα, υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι έρανοι.  Και προστατεύει νομικά το κίνημα. Αλλά είναι κορίτσι 17 χρονών. 

Εγώ, δεν θα δεχθώ το όλο "παραμύθι". Συγνώμη. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #264 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 18:20:30 μμ »
Ούτε κανείς νοήμων άνθρωπος θα το πιστέψει , άνθρωποι οι οποίοι νοιάζονται,δεν προβάλουν τον εαυτό τούς,τα κάνουν όλα αθόρυβα και είναι ικανοποιημένοι.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 18:31:41 μμ »
Να προβοκάρει θέλει. Αυτό δε γίνεται αθόρυβα.

Εγω θέλω να ρωτησω κάτι άλλο. Οκ,την αποδομήσαμε την Γκρέτα. Αυτά που λέει, που ευαγγελίζεται, ανεξάρτητα απο το σκοπό που το κάνει, τα πιστεύετε; Τι θέση παίρνετε γι αυτά;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 18:34:56 μμ »
Μια χαζη ερωτηση.Το κοριτσι παει σχολειο?Εχει αλλες υποχρεωσεις?Θα ασχοληθει επαγγελματικα με τι?Απο τα λεφτα που θα παιρνει απο κανα συνεδριο που θα πηγαινει 1η θεση θα μου πεις.Τεσπα.Το λυπαμαι το κοριτσακι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 18:42:30 μμ »
Σε αλλα νεα,λεω να παω στην συγκεκριμενη συγκεντρωση που εδωσε το οκ να γινει ο Ανταρσυα δημαρχος του Χαλανδριου.Γιωργο παμε μαζι?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 19:18:49 μμ »
Οι σκοποί της είναι σωστοί και άγιοι (να σώσει τον πλανήτη έτσι?) αλλά εμένα με το
που τη βλέπω μου βγάζει μια καθαρή περίπτωση ψυχοπάθειας αρκετά παραπάνω από
το μέσο όρο που κουβαλάμε όλοι μας...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιανουάριος 30, 2020, 21:54:18 μμ »
Όσο πουλάει θα έχει προβολή...Όταν κουράσει και επέλθει η φθορά τότε θα πέσει η αυλαία...Μόδα είναι και θα κάνει τον κύκλο της..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions