Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28143 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #195 στις: Ιανουάριος 08, 2020, 20:56:14 μμ »
Και λίγα του έκανε,έπρεπε να του σπάσει όλα τα άκρα.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιανουάριος 08, 2020, 23:59:30 μμ »

Δεν είναι και εγκληματίες. Σε άμυνα βρίσκονται και σε ταυτόχρονο πανικό. Δεν κτυπάνε για "εκδίκηση". Κτυπάνε για να ξεφύγουν.

Οταν εκπαιδεύεσαι, κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις, όλα ωραία και καλά. Μια ώρα, γκάπ, γκούπ. Τέλεια.

Στην "μάχη", κάποιες κινήσεις, δεν βγαίνουν έτσι. Και τα κτυπήματα, είναι 1-2-3, και ανάλογα με την "αντοχή" του αντιπάλου, την ψυχραιμία σου, το καθαρό μυαλό, ή τελειώνεις σε 30 ", ή τρέχεις, ή συνεχίζεις. Αν σε "παίρνει", αν έχεις λόγο.

Αλλά, βασικά, μετά την κατάρρευση του αντιπάλου, πραγματικά δεν συνεχίζεις. Ανθρωπος είσαι. Εκτός και εάν εκτελείς ................συμβόλαιο.

Οι γνωρίζοντες, θα με καταλάβουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιανουάριος 11, 2020, 01:07:23 πμ »
Σκοτώθηκε ο επιχειρηματίας Θ. Νιτσιάκος -Το ΙΧ του έπεσε σε γκρεμό

Με καταγωγή από την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων και γεννημένος στις 25/3/1944, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έκανε σπουδές στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και μετεκπαίδευση στην Ολλανδία σε θέματα πτηνολογίας.

Το 1972 αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή μονάδα αναπαραγωγής πατρογονικών ορνίθων λίγο έξω από τα Ιωάννινα.

Προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια και επειδή η Αγροτική Τράπεζα δεν του εξασφάλιζε το σύνολο της απαραίτητης χρηματοδότησης, απευθύνθηκε στους γονείς του οι οποίοι πούλησαν τα πρόβατα τους για να συνδράμουν στην προσπάθεια του.

Μου έκανε εντύπωση, προφανώς παιδί φτωχών και αμόρφωτων, και λόγω ημερομηνιών αλλά και λόγω τοποθεσίας του χωριού. Φαίνεται πάλεψε, δημιούργησε. Αυτός ο κακός "νοικοκυραίος" ή "καπιταλιστής".

Δεν τον γνώριζα, είμαι πελάτης, παρακολουθούσα τα προϊόντα του, αλλά, ΙΜΟ, αξίζει μνείας. Για ότι κατάφερε. Στον τόπο του. Και ούτε από τον "μπαμπά", ούτε από κομματικό σωλήνα, ούτε στο εξωτερικό.

Καλό ταξίδι.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιανουάριος 11, 2020, 14:51:20 μμ »

Δεν είναι και εγκληματίες. Σε άμυνα βρίσκονται και σε ταυτόχρονο πανικό. Δεν κτυπάνε για "εκδίκηση". Κτυπάνε για να ξεφύγουν.

Οταν εκπαιδεύεσαι, κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις, όλα ωραία και καλά. Μια ώρα, γκάπ, γκούπ. Τέλεια.

Στην "μάχη", κάποιες κινήσεις, δεν βγαίνουν έτσι. Και τα κτυπήματα, είναι 1-2-3, και ανάλογα με την "αντοχή" του αντιπάλου, την ψυχραιμία σου, το καθαρό μυαλό, ή τελειώνεις σε 30 ", ή τρέχεις, ή συνεχίζεις. Αν σε "παίρνει", αν έχεις λόγο.

Αλλά, βασικά, μετά την κατάρρευση του αντιπάλου, πραγματικά δεν συνεχίζεις. Ανθρωπος είσαι. Εκτός και εάν εκτελείς ................συμβόλαιο.

Οι γνωρίζοντες, θα με καταλάβουν.
Ακριβως οπως τα λες και συνηθως να ξερεις ειναι η τελευταια επιλογη μιας και ξερεις την καταληξη του αλλου κανεις υπομονη...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 17:09:55 μμ »

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 18:16:30 μμ »
  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

https://factcheck.afp.com/no-nasa-did-not-admit-changes-earths-solar-orbit-not-human-activity-causing-climate-change
Παράθεση
An article shared half a million times claims that the US National Aeronautics and Space Administration (NASA) admitted that changes to the Earth’s orbit around the Sun are responsible for climate change rather than human activity. This is false: NASA has explicitly stated that "scientists attribute the global warming trend observed since the mid-20th century to the human expansion of the 'greenhouse effect.'"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 18:19:41 μμ »
Ωραίος Μιχάλη!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 20:23:34 μμ »
Δηλαδη αυτοι ανεβασαν ψεμματα?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 20:27:34 μμ »
Τωρα διαβασα τι εγινε.Περιπου fake ανεβηκε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 20:45:53 μμ »
Αν είχε αλλάξει η τροχιά της γής, θα το είχαμε καταλάβει από τα Eco Drives.  ::)

Μα είναι δυνατόν να αναφέρονται τέτοια πράγματα ? Και για διαστήματα μικρότερα των 50-100-150.000 χρόνων.?    ???

Ημαρτον !  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 20:47:54 μμ »
Διαβασα και μια αλλη αποψη:

"Εγώ, για να μην κλαίτε όλοι εσείς οι οικολόγοι, θα υιοθετήσω προς το παρόν τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ θέση, ότι η Υπερθέρμανση είναι δηλαδή ανθρωπογενής και η Γκρέτα μας έχει δίκιο. Ικανοποιημένοι;

Λάθος!!! Και ξέρετε γιατί;

Γιατί δεν υπολογίζετε τον ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ που είναι ο υπερπληθυσμός της Γης και προσπαθείτε να πετύχετε εκπομπές CO2 που θα αντιστοιχούσαν σε 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους, με 8 δισεκατομμύρια να ζουμε, ζωή να'χουμε, πάνω στον πλανήτη.

Ο Άνθρωπος, όπως έχω πει και παλιότερα, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αύξησης της Εντροπίας, γλυκά μου παιδιά. Και όταν η Εντροπία αυξάνεται, καταλήγουμε σε σταθερά χαοτικά συστήματα και χημικές ενώσεις χαμηλής ενέργειας, όπως είναι το CO2. Ένας άνθρωπος έχει αποτύπωμα 4,9 τόνων CO2 κάθε χρόνο (https://data.worldbank.org/indicator/en.atm.CO2e.pc) κι εσείς, αντί να σκούξετε "ρε βλάκες, σταματήστε να πολλαπλασιάζεστε σαν τα κουνέλια" (που θα ήταν το πιο σωστό, αλλά όχι πολιτικά ορθό) μας λέτε για μείωση του παραγόμενου CO2, λες και αν το μειώσουμε 20% και ο πληθυσμός αυξηθεί 30% στο ίδιο διάστημα, θα έχουμε κερδίσει τίποτα.

Γι αυτό δεν χωνεύω τη Γκρέτα και κάθε Γκρέτα που μας παραπλανεί με ανοησίες. Γιατί, ακόμα και εάν έχει δίκιο ως προς την ανθρωπογενή αιτιολογία της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μετράει σαν μπακάλης πόση βενζίνη θα καταναλώσουμε αντί να μειώσει την ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ, που είναι ο Υπερπληθυσμός της Γης"

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 20:51:05 μμ »
Διαβασα και μια αλλη αποψη:

"Εγώ, για να μην κλαίτε όλοι εσείς οι οικολόγοι, θα υιοθετήσω προς το παρόν τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ θέση, ότι η Υπερθέρμανση είναι δηλαδή ανθρωπογενής και η Γκρέτα μας έχει δίκιο. Ικανοποιημένοι;

Λάθος!!! Και ξέρετε γιατί;

Γιατί δεν υπολογίζετε τον ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ που είναι ο υπερπληθυσμός της Γης και προσπαθείτε να πετύχετε εκπομπές CO2 που θα αντιστοιχούσαν σε 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους, με 8 δισεκατομμύρια να ζουμε, ζωή να'χουμε, πάνω στον πλανήτη.

Ο Άνθρωπος, όπως έχω πει και παλιότερα, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αύξησης της Εντροπίας, γλυκά μου παιδιά. Και όταν η Εντροπία αυξάνεται, καταλήγουμε σε σταθερά χαοτικά συστήματα και χημικές ενώσεις χαμηλής ενέργειας, όπως είναι το CO2. Ένας άνθρωπος έχει αποτύπωμα 4,9 τόνων CO2 κάθε χρόνο (https://data.worldbank.org/indicator/en.atm.CO2e.pc) κι εσείς, αντί να σκούξετε "ρε βλάκες, σταματήστε να πολλαπλασιάζεστε σαν τα κουνέλια" (που θα ήταν το πιο σωστό, αλλά όχι πολιτικά ορθό) μας λέτε για μείωση του παραγόμενου CO2, λες και αν το μειώσουμε 20% και ο πληθυσμός αυξηθεί 30% στο ίδιο διάστημα, θα έχουμε κερδίσει τίποτα.

Γι αυτό δεν χωνεύω τη Γκρέτα και κάθε Γκρέτα που μας παραπλανεί με ανοησίες. Γιατί, ακόμα και εάν έχει δίκιο ως προς την ανθρωπογενή αιτιολογία της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μετράει σαν μπακάλης πόση βενζίνη θα καταναλώσουμε αντί να μειώσει την ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ, που είναι ο Υπερπληθυσμός της Γης"

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 22:04:27 μμ »
Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε alt-right αρνητές της υπερθέρμανσης του πλανήτη, κυνικούς τύπους όπως ο παραπάνω που εν ολίγοις μας λέει απλά να γίνουμε λιγότεροι (μην ανησυχείτε, θα φροντίσει η ίδια η γη γι' αυτό ως αυτορρυθμιζόμενο σύστημα) και τη Γκρέτα, διαλέγω Γκρέτα δαγκωτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 22:11:22 μμ »

Αυτό.    -Θ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιανουάριος 13, 2020, 22:18:42 μμ »
Από αλλού ξεκίνησε, αλλά τέλος πάντων. Από έναν ψεύτικο τίτλο (χωρίς ανάλυση) που έτρεξαν πολλοί να αναμασήσουν χωρίς να αφιερώσουν έστω 2 δευτερόλεπτα να προβληματιστούν αν στέκει. Μας αρέσουν οι τίτλοι. Διαβάζονται εύκολα και μπορούμε να δώσουμε και ότι εξήγηση μας βολεύει.
Ε και αν δεν είναι έτσι, δεν πειράζει, πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Έπεσε στο τραπέζι και το όνομα της Γκρέτας (που χ..νη την έχω να πω την αλήθεια) για να ανάψουν και τα αίματα του Γιώργου.

Τι ωραία λοιπόν που θα ήταν τα πράγματα και πόσο εύκολα θα τα λύναμε όλα με όπλο ένα πληκτρολόγιο και μία οθόνη, αν ήταν τόσο υπεραπλουστευμένα όπως τα λέμε εδώ.

Έτσι απλά και ωραία θα ήταν λοιπόν, αν η κατανομή του πληθυσμού αντιστοιχούσε και στην κατανάλωση ενέργειας, τροφής και γενικά καταναλωτικών αγαθών.

Έλα όμως που τα πραγματικά νούμερα διαφέρουν.

Ένα παράδειγμα: Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που αντιπροσωπεύει μόνο το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά το 25% της κατανάλωσης ενέργειας (τα νούμερα μπορεί να έχουν αλλάξει σήμερα, αλλά όχι προς το καλύτερο).

Νομίζω καταλαβαίνεται ότι αντίστοιχα είναι τα νούμερα και για την κατανάλωση κρέατος, για την παραγωγή πλαστικών σκουπιδιών κλπ κλπ κλπ.

Η λύση προφανής... αν σταματήσει να γεννά ο Αφρικανός, ο Αμερικάνος θα σταματήσει να τρώει τόσο κρέας! :o

Είναι σαν το ανέκδοτο... όταν κόψεις και τα 4 πόδια του βατράχου, ο βάτραχος σταματάει να ακούει.

Και η Αμερική είναι μόνο ένα παράδειγμα. Αντίστοιχα ισχύει και στην Ευρώπη.

Όσο για την Κίνα, το μεγαλύτερο ρυπαντή λόγω βιομηχανικής παραγωγής, είναι νομίζω γνωστό ότι τα προϊόντα που παράγει δεν τα καταναλώνει ο πληθυσμός της ίδιας κατά κύριο λόγο, αλλά οι ανεπτυγμένες κυρίως χώρες (που μόνο από υπερπληθυσμό δεν χαρακτηρίζονται)  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions