Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28195 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #180 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 10:18:18 πμ »

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 11:13:38 πμ »
Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα με υγεία και καλά ρολόγια, αυτά ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 14:01:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 16:47:20 μμ »
Την καλησπερα μου και τα Χρονια πολλά σε όλους τους φίλους εδώ μέσα.. :)
Επειδη δεν παρακολουθώ την συζήτηση και αραιά και που παρεμβαίνω, θα δώσω τα φώτα μου για τα επίμαχα βιντεακια που ανηρτησε ένας φιλος που "φωτογραφίζει" αστυνομικούς ως τους μπαχαλακηδες..
Το λοιπόν, τα άτομα με πολιτική περιβολή που φαίνονται στα βίντεο είναι αστυνομικοί της Δ/νσης Ασφαλείας και προέρχονται κυριως απ' την Υποδνση Κρατικης Ασφαλείας και τις λοιπές Υποδνσεις ασφαλείας..Έχουν κεκαλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους για ευνόητους λόγους καθώς επιχειρουν συντονισμένα και αιφνιδιαστικά..
Οι αστυνομικοί ΔΕΝ προκαλούν τις αναταραχές..Σε ένα βίντεο δείχνει κάποιον να κατεβάζει την κουκούλα του και να ερμηνεύεται ότι "συνομιλεί ο κουκουλοφόρος με αστυνομικούς της ΥΑΤ..." Σίγουρα κάποιος που βλέπει αυτό το πράγμα να παραξενευτει και το βρίσκω λογικοτατο...
Επειδή τυγχάνω συνέχεια είτε ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ είτε βοηθός επικεφαλής αστυνομικών δυνάμεων σε τέτοιους είδους "εκδηλώσεις" τέτοια φαινόμενα είναι συνήθη και θα αναλύσω το όλο βιντεοληπτικο αποσπασμα...
Μεταξύ αστυνομικών και μπαχαλακηδων υπάρχει σχεδόν πάντα ενας ελευθεριαζον διάλογος, όπου προκαλεί ο ένας τον αλλον..Αυτη η στιχομυθία "επιπεδου" δεν αποτυπωνεται σε απλά εκλεπτυσμένα ελληνικά..Πάνω κάτω όμως είναι ίδια σε όλες τι περίπτωσεις..Ο διαδηλωτής προτρέπει τον "ματατζη" να αφήσει την ασπίδα και ο ματατζης αντιπροτρεπει με μειωτικους χαρακτηρισμους να δείξει το πρόσωπο του..
Όπως και γίνεται..Ο δυναμεις των ΜΑΤ εφορμούν συντεταγμένα και μέχρι σε ένα συγκεκριμένο σημείο που έχει ορισθεί από πριν κυρίως για απώθηση...Βέβαια εάν προλάβουν κάποιον και τον συλλάβουν έχει καλώς, ειδάλλως απλά διασφαλίζουν τον κεκτημένο χώρο..Όπως και γίνεται στο βιντεο μέχρι στο τέλος του πλατυσκαλου..Αυτό που βλέπουμε δηλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συναδελφική οικειότητα.. :D

Ειλικρινά δεν ξέρω πως εκλαμβάνονται αυτά που γράφω αλλά για εμένα που είναι κάτι το αναμενόμενο και "φυσιολογικό" καθώς αποτελεί μια ρουτίνα  είναι τόσο απλά τα πράγματα..
Κάθε φορά ακούω απο πολλούς να λένε για φαντασματα, ασφαλιστές/μπαχαλακηδες κλπ και απ' την μία μεριά τους κατανοώ αλλα το να εξηγείς κάθε φορά τα ίδια πράγματα και να μην σε πιστευουν, καταντάει κουραστικο...

Εγώ πραγματικά δεν θέλω να έχω αντιπαλότητες με κανέναν, ούτε στην δουλειά μου κι ούτε στην προσωπική μου ζωή..Η αστυνομία συνιστά τον βραχίονα επιβολής της κρατικής βούλησης και ανάλογα τις αποφάσεις της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (όχι της φυσικής) ηγεσίας, δρα αναλόγως...
Αυτά τα λεω με ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...Οποιασδήποτε ιδεολογίας οπαδός κι αν είναι κάποιος προσωπικά δεν με συγκινεί, έτσι είναι ο κόσμος μας και ΔΕΝ αλλάζει..

Ο φίλος ο Στέφανος αποτελεί μια εξαγριωμένη φωνή μιας μεγάλης μερίδας πολιτών που έχει απηυδήσει να παρακολουθεί τους γνωστούς άγνωστους να προκαλούν φθορές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες..Αυτοί οι "άγνωστοι" είναι άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και της ακραίας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και ναι, είναι οντως γνωστοί..Τουλάχιστον ο πυρήνας τους..
Τα ερώτηματα που γεννώνται γιατί δεν γίνεται κάτι κλπ σηκώνει μεγάλη συζήτηση...

Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω καμία απολύτως αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα που έχει την αντίθετη άποψη με εμένα..Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σίγουρα έχουν την δική τους συλλογιστική..
Εδώ μέσα συμμετέχουμε για το ωρολογιακό μας πάθος και μόνο και ας επικεντρωθούμε σ'αυτο!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 18:38:22 μμ »
Την καλησπερα μου και τα Χρονια πολλά σε όλους τους φίλους εδώ μέσα.. :)
Επειδη δεν παρακολουθώ την συζήτηση και αραιά και που παρεμβαίνω, θα δώσω τα φώτα μου για τα επίμαχα βιντεακια που ανηρτησε ένας φιλος
..........................
..........................
Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω καμία απολύτως αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα που έχει την αντίθετη άποψη με εμένα..Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σίγουρα έχουν την δική τους συλλογιστική..
Εδώ μέσα συμμετέχουμε για το ωρολογιακό μας πάθος και μόνο και ας επικεντρωθούμε σ'αυτο!  :)

Χαίρομαι, που ένας φίλος μας, διευκρινίζει τις καταστάσεις από την "μέσα" πλευρά.
Εχω ζήσει και βιώσει κάποιες καταστάσεις, και έχω άποψη για αυτά τα θέματα. Μπορεί να κάνω λάθος σε ένα μικρό ποσοστό, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Δεκαετίες τώρα.

Θα μείνω σε αυτό που καταλήγει ο Χάρης.

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σίγουρα έχουν την δική τους συλλογιστική..Εδώ μέσα συμμετέχουμε για το ωρολογιακό μας πάθος και μόνο και ας επικεντρωθούμε σ'αυτο!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 18:56:01 μμ »
Ειρηνη κυριοι.
Ειναι καλο να υπαρχουν πληθος αποψεων , να διαφωνουμε , να συμφωνουμε , να νερωνουμε το κρασι μας ( κεκραμενος οινος ) , δια να μπορουμε να συνδιαλλαγομαστε και να αμπελοφιλοσοφουμε ολη την "νυχτα" , ανευ αψιμαχιων.
Κατι καλο θα προκυψει αν ο ενας ακουει τον αλλο και αποδεχεται το διαφορετικο.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 19:18:24 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #187 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 19:21:29 μμ »
  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Και εγώ αυτό διάβαζα τώρα Στέφανε. Έχει μεγάλη αγάπη για τη χώρα μας.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 19:22:41 μμ »
Εχει χιουμοριστικα likes

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #189 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 19:24:09 μμ »
Χάρη, προσωπικά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Αυτά που γράφεις, για μένα, βγάζουν νόημα.
Αυτό που λες στο τέλος, αφού τους ξέρουν γιατί δεν γίνεται κάτι, είναι και αυτό που προκαλεί και τα πολλά ερωτήματα και τη, δίκαιη, οργή του λαού που καλείται να πληρώσει όσα καταστρέφουν οι γνωστοί-άγνωστοι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 20:10:21 μμ »
Έχει μεγάλη αγάπη για τη χώρα μας.

Κυκλοφορεί στην Αντίπαρο, το οικόπεδο του το βρήκε / πούλησε γνωστός μου, συμμετέχει στα πολιτιστικά, στον διάπλου Πάρου - Αντιπάρου, κλπ, κλπ.

Τον έχουν συναντήσει 3-4 φορές η κυρία με τα παιδιά, εγώ ποτέ, γιατί δεν πάω εκεί. Μένω εδώ με τα ΚΑΠΗ.  :P

Φίρμα, αλλά ήρεμος-κοινωνικός. Αν δεν τον ξέρεις καλά, δεν τον καταλαβαίνεις στο σουλάτσο στην "χώρα", που σουλατσάρουν όλοι, από λεφτάδες από τα κότερα των 100.000.000 Ε, μέχρι κάτι ξέμπαρκοι, που δεν έχουν τσιγάρο να καπνίσουν.

Ηθοποιές, δημοσιογράφοι, περσόνες, μοντέλα, όλοι εκεί, μαζί με τα πιτσιρίκια, που πάνε για το ονόρε.

Πλάκα έχει.  :)

Οποιος θέλει να πάει, να του δώσω πληροφορίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 21:15:11 μμ »
Χάρη, προσωπικά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Αυτά που γράφεις, για μένα, βγάζουν νόημα.
Αυτό που λες στο τέλος, αφού τους ξέρουν γιατί δεν γίνεται κάτι, είναι και αυτό που προκαλεί και τα πολλά ερωτήματα και τη, δίκαιη, οργή του λαού που καλείται να πληρώσει όσα καταστρέφουν οι γνωστοί-άγνωστοι...

Βαγγέλη πολλά ακούγονται ...
Όπως, και μακάρι να κάνω λάθος, αυτό το γαιτανακι "αναρχικοι-> προκληση φθορων-> συλληψεις-->μαυρο χρήμα σε δικηγορους για την εκδίκαση και απελευθέρωση συλληφθεντων --> εξυπηρετησεις εισαγγελεων --> χαρες/ευνοιες πολιτικών είναι προσοδοφόρο και οφελει πολλούς...

Να πω και το άλλο..
Αν πχ συλλάβεις μεμιάς 50-100 αναρχικούς (που στην ουσία είναι πληρωμένοι καθοδηγητές συνειδήσεων) θα πρέπει να τους απομονώσεις σε ειδικές φύλακες που θα πρέπει πρώτα να χτίστουν και να στελεχωθούν με εκπαιδευμένο προσωπικό..
Που σημαίνει κρατικα κονδύλια...Στη συνέχεια, αναμένεις συνεχείς κινητοποιήσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης απο ομοιδεατες...Που σημαίνει μετακίνηση διμοιριων ΕΛΑΣ, δηλαδή εξτρα κρατικα κονδύλια..
Μετά οι ΜΕΓΑΛΟ-δικηγόροι που "επηρεάζουν" τα ΜΕΓΑΛΑ κεφάλια της δικαστικής εξουσίας θα αντιδράσουν συλλογικά για την επερχόμενη απώλεια εσόδων απ' την εκπροσώπηση...

Επίσης, το να υπάρχουν οι μπαχαλακηδες μπορεί η εκάστοτε κυβέρνηση να το χρησιμοποιήσει υπέρ της, ειτε στρέφοντας τα πυρά της κατά της αντιπολίτευσης είτε για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από άλλο σημαντικότερο γεγονός...Βασικά έχουν πολλαπλό χρηστικό ρόλο.. :D

Έτσι όπως το βλέπω εγω, καποιοι κερδισμένοι βγαίνουν ενώ εμείς εξοργιζομαστε/απορούμε/τσακωνόμαστε/διχαζομαστε...

Μακάρι όλα αυτά που λέω να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 23:26:16 μμ »
Όπως τα λέει ο Χάρης και δυστυχώς ξέρει ότι στη σφαίρα της φαντασίας ζούμε οι υπόλοιποι.

Αυτό είναι το "σύστημα".

Κι όποιος δεν κατάλαβε ας διαβάσει το "Περιμένοντας τους βαρβάρους" του Καβάφη.

1900 κύριοι.
Απλά παραθέτω "Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δεκέμβριος 28, 2019, 21:11:11 μμ »
Τα περιέγραψε χωρίς φόβο και πάθος ο harolagoha, ισχύουν εν πολλοίς αν όχι στο ακέραιο, αυτό που προσωπικά με στεναχωρεί ειδικά τα τελευταία χρόνια που συμπίπτει και με την κρίση χρονικά είναι ο φοβερός διχασμός της κοινωνίας μας, με κάθε ευκαιρία «ταμπουρώνονται» όλοι και εκτοξεύουν απίστευτα πράγματα για τους αντιπάλους, ακόμα και με αστείες αφορμές, στην ουσία δεν είναι καν δυο τα στρατόπεδα, είναι όλοι εναντίον όλων, ο καθένας υποστηρίζει και μια δικη του εκδοχή της Ελλάδας και φυσικά όλοι οι άλλοι είναι «προδότες» «δοσίλογοι» και πάει λέγοντας ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιανουάριος 08, 2020, 20:54:55 μμ »
Πέραμα: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει 12χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών - Τον έβγαλε "νοκ άουτ"

Οι άνδρες της Αστυνομίας έμειναν έκπληκτοι μόλις αντίκρισαν το μελανιασμένο πρόσωπο του 25χρονου που δέχτηκε κλωτσιά από 12χρονη μαθήτρια, αφού επιχείρησε να τη βιάσει.

Το καθιερωμένο δρομολόγιο με τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα έκανε η 12χρονη Ιωάννα, όταν συνειδητοποίησε ότι ένας 25χρονος Αλγερινός την παρακολουθούσε. Κατεβαίνοντας στη στάση της η κοπέλα κατάλαβε ότι ο άνδρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει.

"Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος", δήλωσε η νεαρή μαθήτρια, η οποία δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία της. Από τα οκτώ της χρόνια η Ιωάννα είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγ και εφάρμοσε στον κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

"Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 με 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή", ανέφερε η 12χρονη.

Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

:D :D :D :D :D

Ειχαμε και στην περιοχή μας πριν καιρό, παρόμοιο περιστατικό. Εξω από το μετρο. Μόνο που ο μάγκας, που ζήτησε το πορτοφόλι, το ρολόι και το τηλέφωνο, έπεσε επάνω σε ................κοριτσάκι που είναι ......Βαλκανιονίκης. Χρειάζεται να πω τι έγινε ?  ::)

Ολοι οι πολιτισμένοι.....................λιάζονται  :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.