Την καλησπερα μου και τα Χρονια πολλά σε όλους τους φίλους εδώ μέσα..

Επειδη δεν παρακολουθώ την συζήτηση και αραιά και που παρεμβαίνω, θα δώσω τα φώτα μου για τα επίμαχα βιντεακια που ανηρτησε ένας φιλος που "φωτογραφίζει" αστυνομικούς ως τους μπαχαλακηδες..
Το λοιπόν, τα άτομα με πολιτική περιβολή που φαίνονται στα βίντεο είναι αστυνομικοί της Δ/νσης Ασφαλείας και προέρχονται κυριως απ' την Υποδνση Κρατικης Ασφαλείας και τις λοιπές Υποδνσεις ασφαλείας..Έχουν κεκαλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους για ευνόητους λόγους καθώς επιχειρουν συντονισμένα και αιφνιδιαστικά..
Οι αστυνομικοί ΔΕΝ προκαλούν τις αναταραχές..Σε ένα βίντεο δείχνει κάποιον να κατεβάζει την κουκούλα του και να ερμηνεύεται ότι "συνομιλεί ο κουκουλοφόρος με αστυνομικούς της ΥΑΤ..." Σίγουρα κάποιος που βλέπει αυτό το πράγμα να παραξενευτει και το βρίσκω λογικοτατο...
Επειδή τυγχάνω συνέχεια είτε ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ είτε βοηθός επικεφαλής αστυνομικών δυνάμεων σε τέτοιους είδους "εκδηλώσεις" τέτοια φαινόμενα είναι συνήθη και θα αναλύσω το όλο βιντεοληπτικο αποσπασμα...
Μεταξύ αστυνομικών και μπαχαλακηδων υπάρχει σχεδόν πάντα ενας ελευθεριαζον διάλογος, όπου προκαλεί ο ένας τον αλλον..Αυτη η στιχομυθία "επιπεδου" δεν αποτυπωνεται σε απλά εκλεπτυσμένα ελληνικά..Πάνω κάτω όμως είναι ίδια σε όλες τι περίπτωσεις..Ο διαδηλωτής προτρέπει τον "ματατζη" να αφήσει την ασπίδα και ο ματατζης αντιπροτρεπει με μειωτικους χαρακτηρισμους να δείξει το πρόσωπο του..
Όπως και γίνεται..Ο δυναμεις των ΜΑΤ εφορμούν συντεταγμένα και μέχρι σε ένα συγκεκριμένο σημείο που έχει ορισθεί από πριν κυρίως για απώθηση...Βέβαια εάν προλάβουν κάποιον και τον συλλάβουν έχει καλώς, ειδάλλως απλά διασφαλίζουν τον κεκτημένο χώρο..Όπως και γίνεται στο βιντεο μέχρι στο τέλος του πλατυσκαλου..Αυτό που βλέπουμε δηλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συναδελφική οικειότητα..

Ειλικρινά δεν ξέρω πως εκλαμβάνονται αυτά που γράφω αλλά για εμένα που είναι κάτι το αναμενόμενο και "φυσιολογικό" καθώς αποτελεί μια ρουτίνα είναι τόσο απλά τα πράγματα..
Κάθε φορά ακούω απο πολλούς να λένε για φαντασματα, ασφαλιστές/μπαχαλακηδες κλπ και απ' την μία μεριά τους κατανοώ αλλα το να εξηγείς κάθε φορά τα ίδια πράγματα και να μην σε πιστευουν, καταντάει κουραστικο...
Εγώ πραγματικά δεν θέλω να έχω αντιπαλότητες με κανέναν, ούτε στην δουλειά μου κι ούτε στην προσωπική μου ζωή..Η αστυνομία συνιστά τον βραχίονα επιβολής της κρατικής βούλησης και ανάλογα τις αποφάσεις της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (όχι της φυσικής) ηγεσίας, δρα αναλόγως...
Αυτά τα λεω με ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...Οποιασδήποτε ιδεολογίας οπαδός κι αν είναι κάποιος προσωπικά δεν με συγκινεί, έτσι είναι ο κόσμος μας και ΔΕΝ αλλάζει..
Ο φίλος ο Στέφανος αποτελεί μια εξαγριωμένη φωνή μιας μεγάλης μερίδας πολιτών που έχει απηυδήσει να παρακολουθεί τους γνωστούς άγνωστους να προκαλούν φθορές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες..Αυτοί οι "άγνωστοι" είναι άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και της ακραίας εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και ναι, είναι οντως γνωστοί..Τουλάχιστον ο πυρήνας τους..
Τα ερώτηματα που γεννώνται γιατί δεν γίνεται κάτι κλπ σηκώνει μεγάλη συζήτηση...
Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω καμία απολύτως αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα που έχει την αντίθετη άποψη με εμένα..Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και σίγουρα έχουν την δική τους συλλογιστική..
Εδώ μέσα συμμετέχουμε για το ωρολογιακό μας πάθος και μόνο και ας επικεντρωθούμε σ'αυτο!