Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #90 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:19:40 μμ »
Θεωρώ δεδομένο ότι μέσα από το παραμορφωτικό πρίσμα (γεμάτο από διάφορες δυαδικότητες) που βλέπεις τα πράγματα, θα διαβάσεις τα παραπάνω και θα αρκεστείς στο να αναφωνήσεις "ακόμα ένας "Ζαιος".

Θα αρκεστώ στο να σου πω ότι υπάρχει μια μερίδα προοδευτικών Ελλήνων που σας έχει βαρεθεί και τους 2 και απλά παρακολουθεί μουδιασμένα τις εξελίξεις..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:23:05 μμ »
Φιλε μου αυτα που γραφεις στον υπολοιπο δυτικο κοσμο τα εχουν λυσει εδω και χρονια..Δεν εχει νοημα να γραφω παραπανω.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:30:05 μμ »
Μας χωρίζει ένα ιδεολογικό χάος και αυτή είναι μια απο τις περιπτώσεις που ο διάλογος χάνει το νόημά του.

Θα αρκεστώ να σου πω τα εξής:

Στην αναφορά σου περι εφαρμογής του νόμου, αν ξαναδιαβάσεις ότι έγραψα, θα διαπιστώσεις ότι πουθενά δεν αναφέρθηκα στο ότι δε θα έπρεπε να "σπάσουν" οι καταλήψεις. Αναφέρθηκα στην άκομψη και επικίνδυνη ΒΕΝΤΕΤΑ που έχει ανοίξει με αυτουργό το Χρυσοχοίδη.

Όσον αφορά στο τι έχει λύσει ο δυτικός κόσμος και τι όχι, θα ήθελά να υπενθυμίσω ότι στη Δύση τα έχουμε καταφέρει τόσο εξαίσια που σήμερα μας κυβερνούν ο  Τραμπ, ο Μπόρις Τζόνσον και σιγά σιγά μεγαλώνει η παρέα των γελοίων και επικίνδυνων καιροσκόπων... Αυτό και αν είναι λόγος για να παρακολουθεί κανείς μουδιασμένος..

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια στο νήμα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:31:05 μμ »
Δυστυχως εξαγουμε αληταριο και στο Βερολινο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:45:14 μμ »
Φίλε Τέτο πριν όμως βάλεις τους κόκκινους φασιστες φυλακή φρόντισε να βάλεις και τους κανονικούς, ελεω κανονικότητας κιόλας

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 19:52:46 μμ »
Να φανταστω εσυ δεν θεωρεις οτι αυτοι οι τυποι ειναι για φυλακη?Δεν τσουβαλιαζω για να χαθει η μπαλα στυλ "εμεις δεν φαγαμε τιποτα" "οι αλλοι φταινε".Οπως αξιζει στους Ναζιστες φονιαδες  να ειναι φυλακη το ιδιο θελω να δω και για τους κοκκινους φασιστες.Να φανταστω οταν βγαινει ο γενικος γραμματεας και η βουλευτινα και προτρεπουν να χτυπησουμε τους αστυνομικους δεν πειραζει ε?Δεν ειναι παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια ε?Τεσπα δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 20:30:14 μμ »
Να φανταστω εσυ δεν θεωρεις οτι αυτοι οι τυποι ειναι για φυλακη?Δεν τσουβαλιαζω για να χαθει η μπαλα στυλ "εμεις δεν φαγαμε τιποτα" "οι αλλοι φταινε".Οπως αξιζει στους Ναζιστες φονιαδες  να ειναι φυλακη το ιδιο θελω να δω και για τους κοκκινους φασιστες.Να φανταστω οταν βγαινει ο γενικος γραμματεας και η βουλευτινα και προτρεπουν να χτυπησουμε τους αστυνομικους δεν πειραζει ε?Δεν ειναι παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια ε?Τεσπα δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο

επισημαίνω αν είναι για φυλακή αυτοί που τους παρουσιάζεις να προτρέπουν σε πλημμελήματα (δεν έχω γνώση να έγινε κάτι τέτοιο αλλά τεσπα) τότε θα σου χαλάσω λίγο τη σούπα και θα σου πω πως πρώτα θα μπουν με σειρά προτεραιότητας οι αποδεδειγμένα δολοφόνοι (κακουργηματικές πράξεις μεταξύ άλλων) εν συνέχεια οι καταχραστές δημοσίου χρήματος που εναλλάσσονταν για πολλές δεκαετίες κτλ ξέρω πως δεν έχει νόημα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω αερολογίες

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 20:36:18 μμ »
Ναι ολα αυτα που ειπες...Αν ομως ο αστυνομικος που ο κομμουνιστης παρακινησε απο την τελεοραση να τον χτυπησουν τα συντροφια του πεθανει τοτε τι γινεται??Μιλαμε για δολοφονια και για παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια.Ακου εκει πλημμελημα..Ειναι σοβαρα αυτα που λεμε?Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν ο Μιχαλολιακος και ο καθε ενας ελεγε κατι αντιστοιχο???Αλλα τα ειπε ο Κουτσουμπας και ηταν τριτη.Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η ασυλια στους νοσταλγους του Σταλιν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 20:45:21 μμ »
Ναι ολα αυτα που ειπες...Αν ομως ο αστυνομικος που ο κομμουνιστης παρακινησε απο την τελεοραση να τον χτυπησουν τα συντροφια του πεθανει τοτε τι γινεται??Μιλαμε για δολοφονια και για παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια.Ακου εκει πλημμελημα..Ειναι σοβαρα αυτα που λεμε?Φανταζεσαι τι θα γινοταν αν ο Μιχαλολιακος και ο καθε ενας ελεγε κατι αντιστοιχο???Αλλα τα ειπε ο Κουτσουμπας και ηταν τριτη.Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η ασυλια στους νοσταλγους του Σταλιν.

διαβάζεις τι γράφεις; Θύμισε μου ποτε τελευταια κκες δολοφόνησε κάποιον η τον έκανε αναπηρο από το ξύλο; Θες να γράψω τώρα δολοφονικές επιθέσεις από οπαδούς άλλων κομμάτων ; επισης επειδή σε βλέπω ευαίσθητο στο θέμα των αστυνομικών, αν είσαι ο ίδιος θα έπρεπε καλύτερα να γνωρίζεις πως ειδικά με αυτούς δεν είχες ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα, αν δεν είσαι τότε χαλάρωσε, δεν έπαθε κανείς αστυφύλακας η αξιωματικός τίποτα από κκεδες αν τώρα απλώς μισείς τον κομμουνισμό τότε αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, βρες τουλάχιστο σωστά επιχειρήματα και όχι νηπιακού επιπέδου και Fake news

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 20:50:29 μμ »
Εσυ φιλε μου το τερματισες..Παρακινηση σε τετοιες ενεργειες αναφερω.Δηλαδη πρεπει να σκοτωθει καποιος?Εχεις ακουσει κανεναν πολιτικο αλλον να λεει τετοια πραγματα και να μην τον συλλαμβανουν?Τεσπα.Καλο βραδυ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 21:09:10 μμ »
Υπάρχει μια γενική παραδοχή που λέει ότι σε κάθε κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα..

π.χ. η δυτική ιατρική προσφέρει πολλά στην ανθρωποτητα,. Φυσικά υπάρχουν και κακοί, επίορκοι γιατροί.

Οι μηχανικοί προσφέρουν με το έργο τους, φυσικά υπάρχουν και κακοί, μηχανικοί.

Τα παραπάνω ισχύουν σε κάθε επάγγελμα.
 Δεν καταλαβαίνω γιατί τσουβαλιαζουμε πάντα τα όργανα ασφαλείας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 21:10:06 μμ »
Ότι σου έγραψα πιο πάνω, απομονώνεις ένα περιστατικό με ένα τύπο που έριξε μια αεροκλωτσια σε αστυνομικό της ΥΑΤ, το παρουσιάζεις ως εγκληματικό, για να τους βαλεις και στα κάτεργα, ξαναγράφω χαλάρωσε, δεν έγινε τίποτα, δεν έχουμε εμφύλιο να βγουν οι δυνάμεις του πάλαι ποτέ ΕΑΜ να κυνηγησουν χωροφύλακες της πάλαι ποτέ Βασιλικής Χωροφυλακής

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 21:29:51 μμ »
Σοβαρα τωρα?Εριξε δολοφονικη αεροκλωτσια που μπορουσε καλλιστα να τον αφησει σεκο και αντι να καταδικασει αυτη την κινηση βγηκε και ειπε μπραβο.Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο.Οποιος καταλαβαινει καταλαβε.Καληνυχτα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 21:38:39 μμ »
Φίλε Τετο μη με καληνυχτιζεις, κουβέντα κάνουμε απλώς, τι να τον αφήσει σεκο;! Ξέρεις οι άνδρες της ΥΑΤ τι έχουν ρίξει στα πλαίσια της ασκησης νόμιμης βίας φυσικά αλλά και τι έχουν φάει από κάθε λογής χουλιγκανους; Κόλλας στις αψιμαχίες που είναι στο προγραμμα επειδή απλώς δεν γουστάρεις συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δικαίωμα σου και ευτυχώς για εσένα δεν έχουμε Λαϊκή Δημοκρατία αλλά βρες σωστά επιχειρήματα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 23, 2019, 21:57:57 μμ »
Φιλε μου δεν καταλαβαινεις τι λεω.Ειναι το μονο ας το πουμε κομμα που ο αρχηγος του αλλα και τα στελεχη του ενθαρρυνουν και προτρεπουν σε ασκηση βιας εναντιων αυτων που διαφωνουν και κυριως των σωματων ασφαλειας.Σε μια σοβαρη χωρα θα τον ειχαν συλλαβει.Αλλα επειδη εδω ειναι Ελλαδα και τιμουμε τους κομμουνιστες(στον υπολοιπο κοσμο και ειδικα στις χωρες που τον βιωσαν μπορει οντως να σε συλλαβουν αν τους πεις οτι εισαι κομμουνιστης) δεν γινεται τιποτα.Δεν θα αναφερω βεβαια το τι ακριβως αναφερουν στο site τους περι δικτατοριας..Πως θα ερθει η δικτατορια που επιθυμουν δηλαδη?Μπορει μεγαλη μεριδα του κοσμου να τους εχει απλα για γραφικους ουτοπιστες αλλα ειναι ενας μεγαλος καρκινος στα θεμελια της χωρας και ενας απο τους σημαντικοτερους λογους που δεν παμε μπροστα γιατι πολυ απλα πολυς κοσμος δεν ενημερωνεται.Σε ποιο αλλο μερος της γης θα επιτρεπαν σε κομμουνιστη ηγετη να προτρεπει σε ασκηση βιας και θα καθονταν να τον ακουν?Σοβαρα μιλαμε τωρα.Και αυτο ειναι μονο ενα περιστατικο που απλα εγινε πιο γνωστο.Ας μην το συνεχισουμε.Εχω τελειως αντιθετη και σκληρη αποψη για τους φασιστες ολων των χρωματων.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions