Ανθρωπιά, κατανόηση, αγάπη, μόρφωση.
Με σειρά προτεραιότητας (κατά εμένα).
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε, έχω βιώσει ανθρώπους, που "έκτισαν" αυτοκρατορίες, και δεν ήξεραν να γράψουν το όνομά τους. Και μιλάμε με νόμιμα μέσα.
Δούλεψα και για έναν τέτοιο, ονόματα από κοντά. Και για έναν άλλον, αλλά εκείνος είχε τελειώσει και την εμπορική ( τότε ) σχολή. Ισοδύναμο ίσως του Γυμνασίου.
Το θέμα είναι να είσαι "ξύπνιος", να έχεις μύτη, να αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον, και να .............δουλεύεις.
Εκανα κοστολογήσεις νέων προϊόντων το 1980, που είχαν πχ 70 επεξεργασίες, σε 15-20 μηχανήματα, και 20 υλικά, και όταν έβγαζα το κόστος παραγωγής, καθαρό κόστος παραγωγής, υλικά-εργασία, ο κυρ Αντώνης, το κοίταζε, το περιεργαζόταν, και μου έλεγε πχ 350 Δρχ. Δεν είχε πέσει ΠΟΤΕ έξω, ήταν πάντα μέσα σε ένα +/- 2-3 %. Ασχέτως αν το προϊόν, ήταν της τάξης των 500 ή των 15.000 Δρχ.
Και πρόσφατα έφυγε ο δημιουργός της Serenata .............και πάσης Ελλάδος. Και άλλων εμπορικών σημάτων. Από τον μπαμπά του τα βρήκε ? ή τελείωσε το ΕΜΠ ?
Τιμή στο Πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου, που έχει παράξει ανθρώπους άξιους και διακριθέντες.