Λοιπόν, οι αρχικες δυσκολίες, στις οποίες έπρεπε να προσαρμοστώ για να επιβιώσω στην πισίνα, ήταν οι ακόλουθες.
α. Συνηθισμένος τόσα χρόνια να κολυμπώ σε θαλάσσιο περιβάλλον, η μικρότερη άνωση του νερού της πισίνας, ήταν ένα από τα βασικά στοιχέια. Εχω κάνει πολλή εκπαίδευση σε πισίνα / γλυκό νερό μεν, αλλά, με άλλες συνθήκες και άλλους εξοπλισμούς. Κρατούμενο ένα.
β. Λόγω της εμπλοκής μου με το υποβρύχιο ψάρεμα, σχεδόν πάντα η βασική πρόωση ήταν από τα πόδια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα, και με πέδιλα σχετικά μεγάλα και σκληρά. Κρατούμενο δύο.
γ. Η βασική μου κολύμβηση σημαίνει κεφάλι μέσα, και αναπνοή καθαρά μέσω του αναπνευστήρα. Κρατούμενο τρία.
Αρα, όταν "κλήθηκα" στην πρώτη επίσκεψη να κολυμπήσω χωρίς μάσκα ( κάλυψη μύτης ), χωρίς αναπνευστήρα, χωρίς πέδιλα, ...........απλώς, βούλιαξα.

Εκανα φυσικά την προσαρμογή μου, αλλά ήταν απλώς επιβίωση, δεν ήταν κάτι που θα το χαιρόμουν, ή θα λαχταρούσα να πάω.
Στην δεύτερη επίσκεψη, φόρεσα λοιπόν την μάσκα καταδύσεων - μικρού όγκου, και έπρεπε να κάνω αναπνοές ελεύθερου ή προσθίου, με συγκεκριμένη κίνηση / ρυθμό. Τέλος πάντων, κάτι έκανα.
Σήμερα, τρίτη επίσκεψη, πήρα και τον αναπνευστήρα, και .........κανένας δεν είπε τίποτα, οπότε, όλα κανονικά, έκανα τις αναπνοές μου, και ...΄τελεια. Βάλε και την λιακάδα, και όλα εξαιρετικά.
Φυσικά κάνω ελεύθερο με την κεφάλα μέσα, αλλά δεν έδειξε κανείς να ενδιαφέρεται. Κάτι ΚΑΠΗ, φοράνε πέδιλα, κανονικά Florida

, αλλά οι υπόλοιποι, όσοι φοράνε, έχουν κοντά.Δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοια, με την μάσκα + αναπνευστήρα, δουλεύω χέρια, και τα πόδια ακολουθούν. Αρα, ξεπέρασα τα πρώτα θέματα. Πλέον, θα είναι χαρά.
ΡολόιΞαναφόρεσα το Casio, αλλά είδα δύο με "σιδερένιο", ο ένας μάλιστα με Sub μισό-μισό.
Τον πλεύρισα στον βατήρα, "ωραίο ρολόι, .......................επιτρέπεται ?", ....."επειδή είναι μεταλλικό", κλπ. Δεν κατάλαβε καν ότι αναφερόμουνα στο Rolex, απλώς κράτησε το "μεταλλικό" και είπε ότι χρόνια κάνει, και δεν του έχει πεί κανένας τίποτα. Αρα, CITIZEN αύριο

Αρκετοί φοράνε κάτι πλαστικά, που μάλλον είναι smart, στα αποδυτήρια πατάνε και βλέπουν data, και όσοι φοράνε άλλα, μάλλον είναι τίποτα σε στύλ Casio.
Δεν μπορείς και να βλέπεις έντονα, μια και είναι ή στην κίνηση, ή στα αποδυτήρια, οπότε, ματιές τέτοιες, ίσως .........παραξηγηθούν,
Ευρυάναξ, μην βάλεις σχόλιο, σε