Αυτό ακριβώς.
Δεν υπάρχει κάτοχος Rolex που το αγόρασε και βρήκε γαλήνη. Αυτή είναι η άποψη μέχρι να αποκτήσεις το ένα, το μοναδικό, το grail... όπως όλοι λένε.
Ουδείς το απέκτησε και έπιασε το στόχο του και το λέω γνωρίζοντας πολλούς κατόχους. Αναφέρομαι σε ωρολογόφιλους.
Και εδώ έρχεται και η δική μου απορία. Μήπως τελικά δεν είναι το Grail που όλοι μας έχουν φυτέψει στο μυαλό? Η μήπως τελικά ότι και όσα και αν αποκτήσεις το μικρόβιο δε φεύγει με ότι κι αν αποκτήσεις...
Απλή τροφή για σκέψη - δεν επιδιώκω να καταλήξει και αυτό το θέμα στην ακατανόμαστη.
ΙΜΟ, όσα και να αποκτήσεις, αν είσαι γνήσιος φίλος, ΠΟΤΕ δεν σταματάς.
Αν δείς το
"σήμερα φόρεσα", ανάρτησα για σήμερα και σχέδια για το αύριο, δύο ρολόγια, που η αξία τους είναι ελάχιστη μεν, αλλά η αγάπη μου για αυτά, .........απεριόριστη.
Παλαιότερα, είχα μία ....
.πλαστικούρα, το σύμβολο της επανάστασης ενάντια στα ακριβά και διάσημα. Και έχω ακόμα 3 καβάτζα

Αν αγαπάς το αντικείμενο, δεν φθάνεις στο .......μοναδικό. Μπορεί να το αποκτάς, αλλά δεν σταματάς.
Και δεν πας από τα φθηνά στα ακριβά. Πας πάνω - κάτω, μπρός - πίσω.
Από το των 15.000 Ε , στο των 15 Ε, και μετά στων 150-200-500.
Το κάθε ένα, έχει την αξία του, την προσωπικότητά του, θέλει την αγάπη του. Ανεξαρτήτως αξίας και μάρκας.
Αυτή είναι η πεποίθησή μου, ή έστω η προσωπική μου άποψη, που απλώς καταγράφεται έτσι, τα τελευταία ...............( άστο καλύτερα ) χρόνια, και δεν έχει αλλάξει, και παρά την απόκτηση κάποιων ονομαστων - ακριβών, εξακολουθώ να αποκτώ

και όσες υποσχέσεις και να μου έχω δώσει, ποτέ δεν τις τήρησα.

Από την αρχή της επαφής μου εδώ, έχω αποκτήσει άλλα έξι ( 6 - 3 Casio, 1 Seiko, 2 Citizen ), όχι ότι δεν θα γινόταν, απλώς από εδώ υποβοηθήθηκε

, και είναι ήδη στην αναμονή, άλλα δύο, αλλά χαϊβάνι είμαι να σας το πώ ?