Γιώργο εγώ έχω μία Samsung 55" curved, την οποία είχα αγοράσει το καλοκαίρι του '15.
Πολύ καλή, αν και αυτές τώρα έχουν πέσει στα €500 (στο περίπου).
Την είχα πληρώσει περί τα €1,200 τότε.
Την έχω στα 3.5-4 μέτρα που θα έλεγα από την εμπειρία χρήσης πως είναι το ελάχιστο όριο για τη συγκεκριμένη διάσταση. Επίσης το τηλεχειριστήριό της είναι καμπυλωτό στα πλαϊνά του μέρη, κάτι που προσωπικά με ενοχλεί εργονομικά.
Αυτές οι δύο LG που πρότεινε ο Arvac (δεν θυμάμαι το όνομά του δυστυχώς, και να με συγχωρεί) είναι μιά χαρά, με €400-500 το πολύ μπορείς να έχεις άνετα μία ποιοτική 50-άρα ή 55-άρα. Από 'κει και πέρα αν έχεις την ευχέρεια να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα Κωτσόβολος, ή όποια άλλη μεγάλη εταιρεία για να δεις 2-3 μοντέλα, ακόμη καλύτερα.
Θα βοηθήσει που τούτες τις μέρες έχουν και κάποιες εκπτώσεις, υπέρ σου είναι, αν και όπως καλά γνωρίζεις δεν υπάρχει εδώ το πραγματικό concept του Black Friday.
Στο Skroutz οι τιμές είναι χαμηλότερες από τα γνωστά retail καταστήματα εκεί έξω, αλλά καλύτερα πάντα με αντικαταβολή από το Skroutz για να αποφύγεις τον όποιο 'επαγγελματία' έμπορο που κλασικά δύναται να μην έχει το προϊόν σε stock ενώ εσύ ήδη έχεις πληρώσει λ.χ. με πιστωτική κάρτα ή μέσω μεταφοράς τραπέζης.
Στα καταστήματα retail προτίμηση στον Κωτσόβολο που έχει τη σιγουριά της Dixons από πίσω, αν και βέβαια παντού υπάρχουν ιστορίες με μέτριο ή και κακό customer service. Αλλά όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά, θα έλεγα, τίποτε το καινούργιο ως πληροφορία για να είμαι απολύτως ειλικρινής.
Σε όποιο budget κι αν έχεις, να πάρεις μια τηλεόραση που να την ευχαριστηθείτε από κάθε πλευρά, τα όποια λεπτομερή specs είναι δεύτερη προτεραιότητα αν η τηλεόραση έχει τα βασικά της τελευταίας τεχνολογίας που είναι ευρέως διαθέσιμη.