Αποστολέας Θέμα: Brexit  (Αναγνώστηκε 14889 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Brexit
« Απάντηση #75 στις: Σεπτέμβριος 02, 2019, 02:17:02 πμ »

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;

Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»). Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ. Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ.»

Εδώ, ξανάρχονται οι αγράμματες γριούλες,  ;) οι εκδοροσφαγείς,  ;D οι μανικιουρίστες,  ;) οι φορτοεκφορτωταί, :-X  φαρμακοποιοί,  ::) αστροναύτες, ιερείς, και λοιπά καθημερινά επαγγέλματα / ενασχολήσεις, όπως επίσης και μη ενασχολήσεις, όπως άεργοι καθ' έξιν και συνήθεια, ή άνεργοι λόγω κρίσης, καθηγηταί ιατρικής, μαστροποί, αγρότες, και απαντούν σε ερωτήματα που επιστημονικές επιτροπές, με εξειδικευμένους επιστήμονες του οικονομικού κλάδου, του διεθνούς δικαίου και των πολιτικών επιστημών, αδυνατούν να κατανοήσουν, μια και αυτά είναι Μεταρρυθμίσεις, αλλά προφανώς δεν αναφέρεται γιατί απέτυχαν οι ρυθμίσεις και πρέπει να πάμε σε Μεταρρυθμίσεις, ούτε φυσικά το τρέχον πρόγραμμα, για να μην αναφέρουμε την ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, που δεν ξέρουμε καν πόσο είναι, ποιός τα πήρε, και που πήγανε, ουτε τις υποχρεώσεις και τα έσοδα του κράτους.

Εδώ, οικιακή οικονομία δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε, και τελειώνει ο μισθός από τις 15 του μήνα, λες να ξέρουμε  ανάλυση βιωσιμότητας ?   ;D

Και αυτά τα έχουν συντάξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο . Δεν τους ξέρω καλέ εγώ αυτούς. Ουτε τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ, με τον Μήτσο τα λέμε στο καφενείο, και με τον κουρέα όταν ξυρίζομαι. Αυτούς τους εμπιστεύομαι, γιατί ο θείος του κουμπάρου του Μήτσου, ήτανε οδηγός σε έναν διευθυντή υπουργείου, και εκείνος πάντα τον ρώταγε πριν αποφασίσει. Οπότε, αυτοί στο σόϊ, κάτι ξέρουν.

Ακόμα μια απάτη του κράτους, απέναντι σε έναν ανήμπορο πολίτη, που όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, πέρναγε την ευθύνη των αποφάσεων, στον "αδύναμο κρίκο". Αισχος.

Αν αποφασίζω εγώ, τότε η πρώτη απόφαση θα είναι για αύξηση του μισθού μου,  ;) και μετά αυτό. Α, και να πάω και εγώ στο κότερο της συνεργάτιδος ρε φίλε. Να ξεκουραστώ μετά τις δύσκολες αποφάσεις.  :P

Η επιλογή των επαγγελμάτων, είναι τυχαία και προσπαθεί να είναι σαρκαστική. Ακολουθεί την γραμμή Χάρυ Κλύν, σε καυστική σάτιρα. Ουδεμία διάκριση ή αιχμή αφήνεται, ή προσπαθεί να αφήσει, μια και όλες οι ενασχολήσεις / επαγγέλματα / τρόποι βιοπορισμού, είναι σεβαστοί από τον γράφοντα.

Αντιρρήσεις υπάρχουν στους διαρρήκτες / κλέφτες, αλλά, ".....κάνω ότι κοιμάμαι", ακολουθώντας την συμβουλή υπουργού υπεύθυνου για την ασφάλεια του πολίτη. Εκείνος σίγουρα ήταν γνώστης, και συμβούλευε εμένα τον βλάκα.  :( Για τον λόγο αυτό τον έκαναν υπουργό. Ηταν ευθύς, ακέραιος, γνώστης, υπεύθυνος, και ανελάμβανε πλήρως τις ευθύνες του προκειμένου να με προστατεύσει.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτέμβριος 02, 2019, 16:47:50 μμ »
Η επιλογή των επαγγελμάτων, είναι τυχαία και προσπαθεί να είναι σαρκαστική. Ακολουθεί την γραμμή Χάρυ Κλύν, σε καυστική σάτιρα. Ουδεμία διάκριση ή αιχμή αφήνεται, ή προσπαθεί να αφήσει, μια και όλες οι ενασχολήσεις / επαγγέλματα / τρόποι βιοπορισμού, είναι σεβαστοί από τον γράφοντα.

Αμ τι δουλειά νομίζεται ότι κάνουμε εδώ πέρα κύριε; Κριτσίνια σπάμε; :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 12:10:34 μμ »

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;

Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»). Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ. Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν: ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ.»

Εδώ, ξανάρχονται οι αγράμματες γριούλες,  ;) οι εκδοροσφαγείς,  ;D οι μανικιουρίστες,  ;) οι φορτοεκφορτωταί, :-X  φαρμακοποιοί,  ::) αστροναύτες, ιερείς, και λοιπά καθημερινά επαγγέλματα / ενασχολήσεις, όπως επίσης και μη ενασχολήσεις, όπως άεργοι καθ' έξιν και συνήθεια, ή άνεργοι λόγω κρίσης, καθηγηταί ιατρικής, μαστροποί, αγρότες, και απαντούν σε ερωτήματα που επιστημονικές επιτροπές, με εξειδικευμένους επιστήμονες του οικονομικού κλάδου, του διεθνούς δικαίου και των πολιτικών επιστημών, αδυνατούν να κατανοήσουν, μια και αυτά είναι Μεταρρυθμίσεις, αλλά προφανώς δεν αναφέρεται γιατί απέτυχαν οι ρυθμίσεις και πρέπει να πάμε σε Μεταρρυθμίσεις, ούτε φυσικά το τρέχον πρόγραμμα, για να μην αναφέρουμε την ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους, που δεν ξέρουμε καν πόσο είναι, ποιός τα πήρε, και που πήγανε, ουτε τις υποχρεώσεις και τα έσοδα του κράτους.

Εδώ, οικιακή οικονομία δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε, και τελειώνει ο μισθός από τις 15 του μήνα, λες να ξέρουμε  ανάλυση βιωσιμότητας ?   ;D

Και αυτά τα έχουν συντάξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο . Δεν τους ξέρω καλέ εγώ αυτούς. Ουτε τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ, με τον Μήτσο τα λέμε στο καφενείο, και με τον κουρέα όταν ξυρίζομαι. Αυτούς τους εμπιστεύομαι, γιατί ο θείος του κουμπάρου του Μήτσου, ήτανε οδηγός σε έναν διευθυντή υπουργείου, και εκείνος πάντα τον ρώταγε πριν αποφασίσει. Οπότε, αυτοί στο σόϊ, κάτι ξέρουν.

Ακόμα μια απάτη του κράτους, απέναντι σε έναν ανήμπορο πολίτη, που όπως είπε και κάποιος νωρίτερα, πέρναγε την ευθύνη των αποφάσεων, στον "αδύναμο κρίκο". Αισχος.

Αν αποφασίζω εγώ, τότε η πρώτη απόφαση θα είναι για αύξηση του μισθού μου,  ;) και μετά αυτό. Α, και να πάω και εγώ στο κότερο της συνεργάτιδος ρε φίλε. Να ξεκουραστώ μετά τις δύσκολες αποφάσεις.  :P

Κάνω παράθεση, παρα το ότι δεν χωνεύω τα σεντόνια, μόνον και μόνον για να συνδέσω το σχόλιο, μήπως και δεν γίνει κατανοητό το πλαίσιο που αναφέρομαι.

Ολοκληρώνω την ανάγνωση του βιβλίου, και ...............έχω μείνει καραφλός. Μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είναι δυνατόν να συνέβησαν αυτά τα πράγματα. Θα πάω στην Παναγία Εκατονταπυλιανή, να ανάψω λαμπάδα στο ύψος του παλαιού μέλους Jim, που ήταν 2 μέτρα.  :o

Τα ανωτέρω αρνητικά σχόλια, είναι επιεική πραγματικά όταν αναφερόμαστε στις ενέργειες αυτών που κυβερνήσανε και καθόριζαν την μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων και των επόμενων γενεών.

Και τονίζω, τουλάχιστον κατα την δική μου αξιολόγηση, δεν υπάρχουν σχόλια-απόψεις-προπαγάνδα. Απλή καταγραφή γεγονότων, με όλα τα απαραίτητα υποστήριξης της αναφοράς, βιβλιογραφία, εφημερίδες, τηλεόραση, κλπ.

Ειχα άποψη για την όλη πορεία τότε και τις εναλλακτικές, ( μετά από 42 χρόνια εργασίας στις πολυεθνικές,κάτι μαθαίνεις ), αλλά, μετά και την ανάγνωση και πλέον γνώση των ενεργειών και της συμπεριφοράς, απορώ πραγματικά πως ακόμα έχουμε ευρώ, και την δυνατότητα να αγοράζουμε και ρολόγια.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 12:41:12 μμ »
Διαβασα αποσπασματα.Δεν ειχα διαθεση για ολο το βιβλιο.Φυλακη δεν προκειται να πανε γιατι ειναι και αρχηγοι κομματων τρομαρα τους.Μιλαμε για αμορφωτους τυχωδιωκτες αληταραδες που ο περηφανος ελληνικος λαος τους εχει στο 32% και τον αλλο τον καραφλο ζεν πρεμιερ αλλαντικων τον εβαλε και στη βουλη με δικο του κομμα.Και εχουν το θρασος τωρα που ειναι αντιπολιτευση να συνεχιζουν τα ψεμματα και τις λασπες.Ελπιζω να τελειωσουν καποια στιγμη τα λεφτα απο τις offshore απο την Βενεζουελα και να μην εχουν ουτε μια φυλλαδα για να λενε τις αρλουμπες τους

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 12:56:59 μμ »
Διαβασα αποσπασματα.Δεν ειχα διαθεση για ολο το βιβλιο.

Πρέπει να το διαβάσεις. Ειναι μόρφωση, το πως κάποια μορφώματα, σκουριές του παρελθόντος, με ιδιάζουσα θρασύτητα, αντιμετώπιζαν τους ισχυρούς που τους αγκάλιαζαν και τους υποστήριζαν. Λέγανε, ΝΑΙ, έδιναν τα χέρια, και μετά, με πύρινους λόγους στην βουλή, κατηγορούσαν τους ευεργέτες τους, και αθετούσαν τις συμφωνίες και τις επισφραγίσεις με χειραψίες.

Η ποιότητα και ο επαγγελματισμός των άλλων ισχυρών ηγετών, απέτρεψε τα χειρότερα.

Ειναι μάθημα ζωής να διαβάζεις πως ένας υπεύθυνος για ένα κράτος, επέλεγε να υποστηρίζει τις "αυταπάτες" του, και όχι το αύριο ενός έθνους.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 12:57:27 μμ »
Θελω να δω ,τι θα γινει με την Αγγλια  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 13:03:58 μμ »
Ολοι ιδιοι ειναι Γιωργο....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 13:11:47 μμ »
Αλλο Ελλαδα,αλλο Αγγλια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 13:24:50 μμ »

Οπως είπα, είχα μια άποψη από την εμπειρία μου στην ζωή. Και εγώ ήμουν επαναστάτης, και εγώ τσακωνόμουνα με τους ξένους, και εγώ είχα διαφορετικές απόψεις / προσεγγίσεις για κάποια εργασιακά ή και οικογενειακά θέματα , αλλά, όταν τα γεγονότα και οι αναλύσεις έδειχναν τις πιθανές εξελίξεις, ( ανάλυση δέντρων αποφάσεων ), κατα προτεραιότητα επελέγετο η ασφάλεια / επιβίωση / βελτίωση.

Ειναι η βασική υποχρέωση κάθε ηγέτη ( κράτους, επιχειρησης, οικογένειας ), να προστατεύει αυτό του οποίου ηγείται, ασχέτως αν αυτό είναι αντίθετο με τα προσωπικά του συμφέροντα / επιθυμίες / απολαύσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, παρά τις διάφορες φωνές, θεωρώ ότι θα επικρατήσει η ασφαλής λύση. Τι θα είναι αυτή ? ή παραμονή με ειδικές συνθήκες, ή προσεκτικά μελετημένη και μακρόχρονη αποχώρηση.

Ατυχώς, ο λαός, δεν έχει την γνώση να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες κάποιων επιλογών. Και για αυτό βασίζεται στους ( μορφωμένους ? ? ) ηγέτες του. Αλλά, ταυτόχρονα, οι κάποιες συνθήκες που διέπουν την Ευρώπη, πρέπει να αναθεωρηθούν, και μάλιστα άμεσα, μια και οργανώθηκαν πρίν πολλά χρόνια, και η πραγματικότητα σήμερα, έχει αλλάξει τις ανάγκες. Αλλο όταν υπήρχαν 10, άλλο σήμερα. Αλλες οι διαφορές επιπέδου / κουλτούρας / εισοδήματος τότε, άλλο τώρα. Χώρια την μεταναστευση, και δεν αναφέρομαι σε προσφυγικές ροές, αλλά στην εσωτερική, πχ τόσα Ελληνόπουλα εργάζονται πλέον στην Ευρώπη. Ασφαλιστικά, ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων ( ..........και θυμάμαι τα Capital Controls του Τσίπρα  :'( :'( :'( ), και χίλια άλλα.

Η Ευρώπη, αν δεν αλλάξει, δεν θα επιζήσει για πολύ. Μετά από αυτήν την γενεά που βίωσε την δημιουργία της, η επόμενη που βιώνει την στέρησή της, θα αντιταχθεί.

Δεν δουλεύεις σήμερα, προετοιμάζοντας το αύριο, με μεθόδους του χθές.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 14:43:00 μμ »

Οπως είπα, είχα μια άποψη από την εμπειρία μου στην ζωή. Και εγώ ήμουν επαναστάτης, και εγώ τσακωνόμουνα με τους ξένους, και εγώ είχα διαφορετικές απόψεις / προσεγγίσεις για κάποια εργασιακά ή και οικογενειακά θέματα , αλλά, όταν τα γεγονότα και οι αναλύσεις έδειχναν τις πιθανές εξελίξεις, ( ανάλυση δέντρων αποφάσεων ), κατα προτεραιότητα επελέγετο η ασφάλεια / επιβίωση / βελτίωση.

Ειναι η βασική υποχρέωση κάθε ηγέτη ( κράτους, επιχειρησης, οικογένειας ), να προστατεύει αυτό του οποίου ηγείται, ασχέτως αν αυτό είναι αντίθετο με τα προσωπικά του συμφέροντα / επιθυμίες / απολαύσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση, παρά τις διάφορες φωνές, θεωρώ ότι θα επικρατήσει η ασφαλής λύση. Τι θα είναι αυτή ? ή παραμονή με ειδικές συνθήκες, ή προσεκτικά μελετημένη και μακρόχρονη αποχώρηση.

Ατυχώς, ο λαός, δεν έχει την γνώση να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες κάποιων επιλογών. Και για αυτό βασίζεται στους ( μορφωμένους ? ? ) ηγέτες του. Αλλά, ταυτόχρονα, οι κάποιες συνθήκες που διέπουν την Ευρώπη, πρέπει να αναθεωρηθούν, και μάλιστα άμεσα, μια και οργανώθηκαν πρίν πολλά χρόνια, και η πραγματικότητα σήμερα, έχει αλλάξει τις ανάγκες. Αλλο όταν υπήρχαν 10, άλλο σήμερα. Αλλες οι διαφορές επιπέδου / κουλτούρας / εισοδήματος τότε, άλλο τώρα. Χώρια την μεταναστευση, και δεν αναφέρομαι σε προσφυγικές ροές, αλλά στην εσωτερική, πχ τόσα Ελληνόπουλα εργάζονται πλέον στην Ευρώπη. Ασφαλιστικά, ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων ( ..........και θυμάμαι τα Capital Controls του Τσίπρα  :'( :'( :'( ), και χίλια άλλα.

Η Ευρώπη, αν δεν αλλάξει, δεν θα επιζήσει για πολύ. Μετά από αυτήν την γενεά που βίωσε την δημιουργία της, η επόμενη που βιώνει την στέρησή της, θα αντιταχθεί.

Δεν δουλεύεις σήμερα, προετοιμάζοντας το αύριο, με μεθόδους του χθές.

Οπότε Γιώργο συμφωνείς ότι η Ευρώπη θέλει αλλαγή
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 14:58:47 μμ »
Και η Ευρωπη θελει αλλαγη αλλα κυριως εμεις.Μεσα στην ευρωπη ομως

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 15:04:50 μμ »
Να πω και εγώ τη γνώμη μου. Η υπόθεση Brexit ξεκινησε υποκινουμενα καθαρά από συγκεκριμένους ανθρώπους και από συγκεκριμένη τακτική. Αν κάποιος από εδώ θυμάται την Cambridge analytica και το τεράστιο σκάνδαλο με το Facebook.
Στο. Facebook έγινε πάταγος επειδή δεν είχε διαγράψει τα δεδομένα εκατομμυρίων πελατών.  Η ιδια ακριβώς εταιρία ξεκίνησε πραξικόπημα στην Νότιο Αφρική ,η ίδια εταιρεία ξεκίνησε το Brexit, η ίδια εταιρία ξεκίνησε την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία,. Ήταν ,πριν την κλείσουν, εταιρία προς μίσθωση. Έκλεβε,όχι ακριβώς βέβαια, και στην συνέχεια εκμεταλλευόταν τα δεδομένα εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς να το ξέρουν και τους έκανε συνεχές πλύση μέσω διαφημίσεων προς όφελος του εκάστοτε μισθωτή τής.
Σε όποιον φαίνονται περίεργα η συνωμοσιακα αυτά που γράφω μπορώ να προτείνω δύο ντοκυμαντέρ διαφωτιστικά. Υποκινουμενες διαδικασίες δεν είναι δημοκρατικές δεν είναι το θέλημα του λαού.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Σεπτέμβριος 08, 2019, 15:09:10 μμ »
Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στην εποχή μας όπου πριν περίπου ένα χρόνο ξεπέρασε και την αξία του πετρελαίου είναι τα ανθρώπινα δεδομένα

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ioann

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτέμβριος 09, 2019, 13:17:45 μμ »

+1000  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions