Όποιος πιστεύει ότι η ρολεξ δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση των ρολογιών της απλά ζει σε άλλο πλανήτη. Και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε εταιρία.
Είναι τεχνητή η πολιτική της,και όχι δεν είναι μαγκιά της για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Εμένα με ενδιαφέρει πολύ η ιστορία σε ένα αντικείμενο,η ιστορία της ρολεξ από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα είναι κερδοσκοπική. Ένα παράδειγμα έν συντομία είναι ότι οι ιδρυτές της επειδή δεν μπορούσαν στην Αγγλία να δουλέψουν ήσυχα,ναι είναι εγγλεζικης καταγωγής ρολόι, εν μέσω πολέμου,παράτησαν την πατρίδα τους και πήραν την εταιρία και πήγαν Ελβετία
Επειδή είμαι εραστής των ρολογιών,δεν μπορώ να κρυφτώ και εννοείται θέλω και εγώ ένα ρολεξ να το δοκιμάσω και να το κρίνω, θα προτιμήσω δευτερογενής αγορά.
Όσο αφορά τη σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις φανταστικές εταιρίες είναι τρομερά δύσκολο να συναγωνιστές την Ωμέγα.
Ιστορία, τεχνογνωσία, γκρούπ που ανήκει και υποστήριξη είναι απλά άλλο επίπεδο και από τις άλλες δύο.
Ο κορεσμός της αγοράς που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο δεν θα οδηγήσει σε κρίση αλλά σε ξεκαθάρισμα.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk