Να μην ανοίγω νεο θεμα ας κανω μια ερωτηση εδω... Ειμαι σε σκεψη να αλλαξω το Sub 16610 με ενα 5ψηφιο Gmt ιδια χρονολογιας 2001
Πηγα στο καταστημα και μου εκαναν μια προσφορα στα 5χιλιαδες αγορα το Sub λογο αναγκης σερβις την θεωρω καλη τιμη και με μια καλυτερη τιμη στο ρολοι που δινουν βγαινει στα 5200 σαν τιμη...
Το ρολοι εχει μερικα σημαδακια χρονου ειδικα στο μπρασελε του ειδικα σε συγκριση με το GMT που περα απο μερικες γρατσουνιες στο τζαμι και γυαλισμενη κόρωνα στο clasp ειναι αψογο με σερβις στην επισημη πριν μερικους μηνες.
Πιστεύετε πως αξιζει η να το δωσω σε ιδιωτη και να κανω την αγορα του GMT αργοτερα;
Ξερω δικα μου τα χρηματα κλπ κλπ μην αρχίσετε 
Απλα να ακουσω μια αποψη θελω,το GMT παιζει σε τιμη Chrono
Ρε φίλε, μας μπέρδεψες !
α. Ενα Sub ίδιας ηλικίας, θεωρητικά, είναι πιο ακριβό από ένα αντίστοιχο GMT.
β. Ενα σέρβις στο δικό σου, με τα προβλήματα της κορώνας, αντε να κάνει 150-200 Ε.
γ. Στην ανταλλαγή, θα δώσεις και χρήμα ?
δ. Ποιο είναι το γυαλισμένο ?
ε. "το GMT που περα απο μερικες γρατσουνιες στο τζαμι και γυαλισμενη κόρωνα στο clasp "

Αυτά έχουν ζαφείρι. Τι γρατζουνιές λές ότι έχει ? Και το γυάλισμα, δείχνει κακομεταχείριση.
Αν ξεκαθαρίσεις, θα μπορούμε να αποφασίσουμε ( εγώ, ο εαυτός μου και η αφεντιά μου ).
Εμείς,
θα πουλάγαμε το Sub ανεξάρτητα, είτε με σέρβις, είτε χωρίς, πχ μπορείς να πείς πωλείται ανευ σέρβις, ή άν το θέλει κάποιος, θα το παραδώσω ΜΕ σέρβις αλλά + στην τιμή, απότε ο άλλος παίρνει εγγυημένο και καθαρό, και μετά με το χρήμα στο χέρι,
θα διάλεγα με προσοχή, με τον καιρό σύμμαχο, το καλύτερο GMT.Με μια ανταλλαγή, χάνεις και με αυτό που δίνεις, και χάνεις και με την αγορά του άλλου. Τι κάνει ο ....ανταλλακτήρας ? Κοινωνικό έργο ?