Από τα 3 εχω μονο το Orient Mako I (cem6500). Eχω βεβαια δει και φορεσει και τα 007 & 0040.
Aν στο vs ήταν ενα από τα προηγούμενα Μακο ή Ray θα ψηφιζα το 007, κυρίως λόγω των δεικτών τους. Έχω μια παραξενιά, αν δεν μ΄άρεσουν οι δεικτες, συνηθως δεν μ'αρεσει και το ρολόι. Αν και το Mako I που εχει σπαθωτους δεικτες αντέχεται στα ματια μου!!

Aπό τα 3 του vs, φυσικά και το Orient kamasu (mako III) δειχνει και ειναι το ομορφότερο ως το πιο νεο και το πιο μοντερνο, χωρίς να υστερεί πουθενά και σε καταδυτικές ιδιοτητες, γι'αυτό και το ψηφίζω.

Το 007 ειναι κλασικό και all around diver ρολοι, ομορφο κι αυτό (οχι οσο το kamasu) και βγαινει 2ο στο συγκριτικό. Το citizen μενει τριτο για μενα, λογω των ασχημών δεικτών του στα ματια μου, αν και επι της ουσίας δεν υστερεί πουθενά αλλού, ισως μονο ότι ειναι πολύ σπορ (αν αυτό το θεωρεί καποιος μειονεκτημα...)

ΥΓ. Σημειωστε ότι το μπρασελέ στο Orient μετατρεπει τον "βατραχο" σε "πριγκηπα", όπως και στο Seiko 007/009. Αντίθετα στο citizen το ραμπερ του ταιριάζει καλύτερα, το μπρασελέ δειχνει "ξενο" πάνω του, κατι που ενισχυει τον πιο "tool" χαρακτήρα του.