Δυσαρεστο το γεγονος, χαθηκαν 3 ανθρωπινες ψυχες, ειμαι ακομα συντετριμμενος.
Περιπου 3 παρα κατι, εφτασε το μοιραιο ελικοπτερο. Ημουν στην κουζινα του σπιτιου μου, και το ακουσα που εφτασε.
Αρκετα δυνατος ο θορυβος των κινητηρων. Γυρισα και κοιταξα εξω, και το ειδα φατσα καρτα.
Πετουσε χαμηλα, πολυ χαμηλα θα ελεγα, μου εκανε εντυπωση αυτο.
Καθησαμε για φαγητο, σηκωθηκα πρωτος απο το τραπεζι, και με την κοκα κολα στο χερι, βγηκα στο μπαλκονι.
Τεσσερις παρα εικοσι, ελεγε το ρολοι, και ακουω το ελικοπτερο να φευγει.
Απεχει 300 μετρα μακρυα μου το ελικοδρομιο, χωρις να εχω οπτικη επαφη του χωρου.
Βλεπω το σκαφος τοτε, να πετα παραλληλα με την ακτογραμμη. Πολυ χαμηλα παλι,στα 20 με 30 μετρα υψος.
Προσπαθει να παρει υψος, και εκει πεφτει στα καλωδεια. Μια λαμψη, μια εκρηξη, κοβετε στα δυο, και πεφτει στο νερο.
Εμεινα αφωνος. Ειμαι σε 50 μετρα αποσταση, ειδα τα παντα απο την αρχη.
Αμμεσως κοπηκε το ρευμα, και καμμια εποικινωνια με τις αρχες. Μια λατζα εφτασε στο χωρο γρηγορα, και ενα φουσκωτο.
Απο το φουσκωτο, καποιος επεσε στο νερο. Να κανει τι ο χριστιανος.

Το τι επακολουθησε μετα, αδυνατον να το περιγραψω. Συντριμμια να πλεουν στο νερο, και εντονη μυρωδια καυσιμων.
Μετα απο 30 λεπτα, εφτασε το τοπικο λιμενικο σκαφος. Και δυο περιπολικα με δυτες, απο την Αθηνα.
Ενα σουπερ πουμα της πολεμ. αεροποριας, εκοβε βολτες, ψαχνωντας με θερμικες καμερες.
Τα περισοτερα, τα ειδατε στην τηλεοραση. Δικη μου αποψη, λαθος του πιλοτου. Ειχε ταχυτητα, δεν ειχε υψος.
Ισως δεν ηξερε καλα τον τοπο, δεν ειδε, ξεχασε τα καλωδεια, εγινε το κακο.
Φερουν ευθηνη ομως, και η ΔΕΗ, και δυο δημοι. Δεν υπηρχε σημανση καλωδειων, ηταν προφανες, να γινει καποτε το κακο.
Τι να πω, συλλυπητηρια στους συγγενεις, ας ειναι το τελευταιο.
Το νησι, ακομα και τωρα μεσημερι Πεμπτης, δεν εχει ρευμα.
(Αν και δουλεβουν οι παντες για αυτο)