Καλησπέρα καλησπέρα που λέει και ο Σταύρος Θεοδωράκης

Λοιπόν καθώς αυτές τις μέρες είμαι σε μια διαρκής αναζήτηση ρολογιού για να το κάνω δώρο στον πατέρα μου,μιας και γιορτάζει τα Χριστούγεννα έπεσα σε ένα ρολόι το οποίο πραγματικά το ερωτεύτηκα και ο ένας λόγος είναι το χρώμα του,μπλε,ειναι το αγαπημένο μου χρώμα,το αμάξι μου είναι μπλε,το πρώτο μου μηχανάκι ήταν μπλε γενικά όλα τα βλέπω μπλε(δεν πήρα Βιάγκρα

Καθότι αύριο γιορτάζω και μετά από λίγες μέρες έχω και γενέθλια είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου,πατέρα συγνώμη αλλά τα Χριστούγεννα αργούν να έρθουν

Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και έχουν μείνει μερικές δόσεις του αυτοκινήτου είπα να είναι κάτι φτηνό,φτηνό για αγορά από το εξωτερικό γιατί εδώ πέρα θα είναι σχετικά ακριβό,
ο καρπός μου είναι 19+ θα κάθεται ωραια στο χέρι μου η θα φαίνεται μικρό;
λοιπόν το ρολόι είναι αυτό
http://www.orientuhren.de/orient-automatic-deep-cem65002d-p-159.html

το site από ότι έχω δει το εμπιστευόσαστε αλλά οποιαδήποτε πληροφορία η αν ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα μπορείτε να το πείτε
Είμαι καινούργιος στο θέμα ρολόι,οπότε από μηχανισμούς κ.λ.π δεν γνωρίζω αλλά σας εχω εμπιστοσύνη γιατί με βοηθήσατε στην προηγούμενη αγορά που έκανα!!
Όταν έψαχνα στο νετ για το συγκεκριμένο ρολόι είδα ένα λουράκι που του είχε βάλει κάποιος,το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών,όσοι γνωρίζεται από λουράκια,πιστεύω ότι υπάρχουν strapacholic

θα ήθελα να πείτε αν μπορούμε να βρούμε αν όχι το ίδιο κάτι παρόμοιο.Το λουράκι είναι το παρακάτω το οποίο πιστεύω του πάει πάρα πολύ

υ.γ. done οι φωτο