Χμμ... Γιατί να πάρω ένα Sharkey;

Εγώ πάντως, ξημερώματα, βρήκα πολλούς κι ενδιαφέροντες λόγους:
*Για δοκιμή. Θυμάστε παλιότερα που συζητούσαμε γιατί να πάρει κάποιος μια κινέζικη ομαζορέπλικα panerai;
Ένας από τους λόγους ήταν για να "ζυγίσει" το ρολόι και τις διαστάσεις του, πριν αγοράσει το "καλό". Ένα προσιτό test-drive.
Θέλω πχ. να πάρω το SLA033. Το... original homage του vintage!

ΟΚ, έχει 4,5 χιλιάρικα, αλλά δε μασάω, θα τα σκάσω.
Κι αν μου βγει κατσαρόλι; Κι αν κρέμεται στο χέρι μου ωσάν ρολόι τοίχου; Μη την πατήσω σαν αρχάριος...
Παίρνω το καρχαριάκι, το μετράω, το ζυγιάζω κι ύστερα, σίγουρος πια για το θρίαμβο, κάνω τα 3 κλικ.
(Κάπου στο ενδιάμεσο αλλάζω και πλευρό, και όλα καλά...)
Ισχύει και για άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια: Τους μηχανικούς "τόνους", το μονοκόκ "ΜΜ300" κλπ.
*Για mod. Μόντα, μοντίφα, μοντιφιά, που λέμε κι εμείς στο Cambridge.
Προσέξτε: Μπρούτζινη χελώνα. Μπρούτζινη χελώνα! Με ζαφείρι, Seiko-σωθικά και 300m στεγανότητα! Η τέλεια βάση!
Της πετάς ένα Seiko-καντράν κι ένα σετ δείκτες από χελώνα και κάθεσαι και τη χαζεύεις να πατινάρει στην παραλία. Bronzeiko!
Κι άσε ύστερα το γιατρό να μας κουνιέται με τις ξεγάνωτες μπρουτζο-κατσαρόλες του...
*Γιατί ο Ντίνος είπε. Ότι είναι εντυπωσιακά ποιοτικό. Κι ο Ντίνος δε μασάει τα λόγια του...
*Γιατί το καρχαρίνι στο logo είναι πολύ cool. Γουστάρω.
*Γιατί έτσι. Γιατί δε χρειάζομαι λόγο να πάρω νέο ρολόι. Ακόμα και για πλάκα. Τόσο φθηνά που είναι, δε θέλουν και πολλή σκέψη.
Ούτε και σοβαρές αναλύσεις, όπως η παραπάνω.
Ωπ, χτύπησε η καμπάνα. Τις Καλημέρες μου. -Θ.