Μπράβο Χάρη.
Η δουλειά σου είναι πάρα πολύ καλή, και δεν θα δίσταζα να σε κριτικάρω με αυστηρότητα, μιας και διαφαίνεται από το αποτέλεσμα που προσφέρεις ότι ρίχνεις ειλικρινή και σεβαστή προσπάθεια σε αυτό που κάνεις.
Έχω δύο μικρές παρατηρήσεις.
1. Αγαπώ τη γλώσσα μας και δεν την κακοποιώ. Ο λόγος σου είναι πολύ καλός όπως και η χρήση κοσμητικών επιθέτων που είναι απαραίτητα για τη ζωντάνια της περιγραφής. Προσωπικά θα άφηνα εκτός κάποιες εκφράσεις/λέξεις καθαρεύουσας (το σχολίασε κι άλλος).
2. Λίγη περισσότερη προσοχή ή ίσως κάποιο πιο γλυκό τρικ στην αλλαγή πλάνων στο μοντάζ. Υπάρχουν πολλές τεχνικές πέρα από τα τυποποιημένα των προγραμμάτων video editing που πιστεύω ότι θα σου δώσουν χαρακτήρα στα video. (Ίσως γνωρίζεις τον Peter McKinnon. Το κανάλι του είναι τεράστιο, είναι φωτογράφος και videographer και μπορείς να βρεις έξυπνες, ανέξοδες και δημιουργικές λύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μοντάζ και την "συρραφή" των πλάνων).
Να επαναλάβω ότι η δουλειά που κάνεις είναι πάρα πολύ καλή και πώς είμαι στη διάθεσή σου με τις γνώσεις μου στη φωτογραφία και ακόμα και στην επιμέλεια του κειμένου σου αν το επιθυμείς (τυγχάνω τέκνο φιλολόγου και ιστορικού τέχνης οπότε τα ελληνικά μου
έπρεπε να είναι τουλάχιστον πολύ καλά

).
Συνέχισε! Τό 'χεις!