Αποστολέας Θέμα: Βασικός έλεγχος/service σε SKX007 και πιθανές αναβαθμίσεις  (Αναγνώστηκε 10700 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Thanos_14

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Βασικός έλεγχος/service σε SKX007 και πιθανές αναβαθμίσεις
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 26, 2020, 21:36:26 μμ »
Χτες παρέλαβα το ρολόι μου από τον τεχνικό. Όταν του το παρέδωσα μου είπε ότι θα το τσεκάρει πριν το λύσει και πως αν δεν χρειάζεται service, θα κάνει απλώς καλιμπράρισμα, αλλαγή τσιμουχών και έλεγχο στεγανοποίησης.

Έτσι λοιπόν, με ειδοποίησε την επόμενη ημέρα πως όντως το SΚΧ μου είναι σε κατάσταση που δεν απαιτεί λύσιμο και service και πως θα έκανε απλώς όσα ανέφερα παραπάνω.

Μαζί με το ρολοι μου, πήρα το αποδεικτικό της στεγανοποίησης καθώς και τις παλιές τσιμούχες, ενώ το ποσό που μου ζητήθηκε να δώσω ήταν αστείο.

Όταν τον ρώτησα πως "μετράει" πλέον το ρολόι, μου είπε ότι όταν το παρέλαβε ήταν στο -19.5 spd, τιμή που ήταν πολύ κοντά στο -21 που έπαιρνα εγώ στο χέρι μου, και πως πλέον ήταν κοντά στο "μηδέν με ένα", αποτέλεσμα που μου φάνηκε κάπως αισιόδοξα υπερβολικό ;D.

Ξεκίνησα τις δικές μου μετρήσεις λοιπόν χτες στις 16:40 και μέχρι και την ώρα που γράφω, το 007 μου έχει όντως μηδενική απώλεια. Για να είμαι ακριβέστερος, επειδή έχω πάρει πολλές μετρήσεις ώστε να βλέπω τις διακυμάνσεις των τιμών, θεωρώ ότι παιζει στο +_1. Δεν ξέρω αν θα συνεχίζει να βρίσκεται στην κατάσταση αυτή με την πάροδο του χρόνου, αλλά σε κάθε περιπτωση θεωρώ ότι η ενασχόληση άξιζε τον κόπο.

Ακόμη και αν τελικά η απώλεια σταθεροποιηθεί σε μια πιο "λογική για seiko" τιμή, θα παραμείνω απολύτως ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι είμαι περισσότερο "ψυχάκι" με τη ώρα και την ακρίβειά της, παρά με τα ρολόγια οπότε την τρέλλα μου αυτή την καλύπτω συνήθως με ηλεκτρονικά ρολόγια, τα οποία έχουν απείρως καλύτερη ακρίβεια από ένα ρολόι όπως το 007. Αυτό που ήθελα όμως, δηλαδή όποτε φοράω το 007 μου να ξέρω ότι παίζει όσο καλύτερα μπορεί, νομίζω ότι με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού μου, το κατάφερα και με το παραπάνω.

Καλησπερα, δεν ηξερα αν πρεπει να ανοιξω καινουριο θεμα αλλα προς το παρον θα ρωτησω εδω και εγω σε ποιον τεχνιτη το πηγες και το κοστος.
Εχω αγορασμενες ηδη ολες τις αναβαθμισεις που θελω να κανω αλλα δυστηχως εχω αφησει τα δικα μου εργαλεια αρκετα μακρια για να το κανω ο ιδιος (δεν ειμαι τεχνιτης,καθαρα απο χομπυ).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 26, 2020, 21:43:39 μμ »
Χτες παρέλαβα το ρολόι μου από τον τεχνικό. Όταν του το παρέδωσα μου είπε ότι θα το τσεκάρει πριν το λύσει και πως αν δεν χρειάζεται service, θα κάνει απλώς καλιμπράρισμα, αλλαγή τσιμουχών και έλεγχο στεγανοποίησης.

Έτσι λοιπόν, με ειδοποίησε την επόμενη ημέρα πως όντως το SΚΧ μου είναι σε κατάσταση που δεν απαιτεί λύσιμο και service και πως θα έκανε απλώς όσα ανέφερα παραπάνω.

Μαζί με το ρολοι μου, πήρα το αποδεικτικό της στεγανοποίησης καθώς και τις παλιές τσιμούχες, ενώ το ποσό που μου ζητήθηκε να δώσω ήταν αστείο.

Όταν τον ρώτησα πως "μετράει" πλέον το ρολόι, μου είπε ότι όταν το παρέλαβε ήταν στο -19.5 spd, τιμή που ήταν πολύ κοντά στο -21 που έπαιρνα εγώ στο χέρι μου, και πως πλέον ήταν κοντά στο "μηδέν με ένα", αποτέλεσμα που μου φάνηκε κάπως αισιόδοξα υπερβολικό ;D.

Ξεκίνησα τις δικές μου μετρήσεις λοιπόν χτες στις 16:40 και μέχρι και την ώρα που γράφω, το 007 μου έχει όντως μηδενική απώλεια. Για να είμαι ακριβέστερος, επειδή έχω πάρει πολλές μετρήσεις ώστε να βλέπω τις διακυμάνσεις των τιμών, θεωρώ ότι παιζει στο +_1. Δεν ξέρω αν θα συνεχίζει να βρίσκεται στην κατάσταση αυτή με την πάροδο του χρόνου, αλλά σε κάθε περιπτωση θεωρώ ότι η ενασχόληση άξιζε τον κόπο.

Ακόμη και αν τελικά η απώλεια σταθεροποιηθεί σε μια πιο "λογική για seiko" τιμή, θα παραμείνω απολύτως ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι είμαι περισσότερο "ψυχάκι" με τη ώρα και την ακρίβειά της, παρά με τα ρολόγια οπότε την τρέλλα μου αυτή την καλύπτω συνήθως με ηλεκτρονικά ρολόγια, τα οποία έχουν απείρως καλύτερη ακρίβεια από ένα ρολόι όπως το 007. Αυτό που ήθελα όμως, δηλαδή όποτε φοράω το 007 μου να ξέρω ότι παίζει όσο καλύτερα μπορεί, νομίζω ότι με την πολύτιμη βοήθεια του τεχνικού μου, το κατάφερα και με το παραπάνω.

Καλησπερα, δεν ηξερα αν πρεπει να ανοιξω καινουριο θεμα αλλα προς το παρον θα ρωτησω εδω και εγω σε ποιον τεχνιτη το πηγες και το κοστος.
Εχω αγορασμενες ηδη ολες τις αναβαθμισεις που θελω να κανω αλλα δυστηχως εχω αφησει τα δικα μου εργαλεια αρκετα μακρια για να το κανω ο ιδιος (δεν ειμαι τεχνιτης,καθαρα απο χομπυ).
Καλησπέρα
Έχεις ευκαιρες φωτογραφίες?
Άμα θες άνοιξε ένα θέμα εδώ

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?board=48.0
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 26, 2020, 22:18:54 μμ »

Καλησπέρα
Έχεις ευκαιρες φωτογραφίες?
Άμα θες άνοιξε ένα θέμα εδώ

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?board=48.0
Έχω μόνο με το καινούριο dial θα το αφήσω λίγο κ αν δε δω απά τηση θα ανοίξω και ούριο,απλά για να μην σπαμαρω. Έτσι κι αλλιώς δεν το βιάζομαι,να περάσει πρώτα όλη η κατάσταση λογικά και μετά να έχω μια ιδέα από έμπιστα άτομα για να πάω.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 26, 2020, 22:21:54 μμ »
Έχω μόνο με το καινούριο dial θα το αφήσω λίγο κ αν δε δω απά τηση θα ανοίξω και ούριο,απλά για να μην σπαμαρω. Έτσι κι αλλιώς δεν το βιάζομαι,να περάσει πρώτα όλη η κατάσταση λογικά και μετά να έχω μια ιδέα από έμπιστα άτομα για να πάω.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σίγουρα θα σε κατευθύνουν εδώ μέσα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 26, 2020, 22:22:23 μμ »
Και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Sgw

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 27, 2020, 14:35:20 μμ »
Το dial που θέλεις να βάλεις ειναι πολύ καλύτερο.
Με το καλό να το φτιάξεις όπως θες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 27, 2020, 14:51:15 μμ »
Το dial που θέλεις να βάλεις ειναι πολύ καλύτερο.
Με το καλό να το φτιάξεις όπως θες

Εχει και ...........καρχαρία
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 27, 2020, 16:12:42 μμ »
Να'στε καλά παιδιά απαντήθηκε το ερώτημα τώρα λίγο αναμονή μέχρι να μπει ο καρχαρίας δυστηχωσ ,ξέχασα να παραγγείλω και καινούριο crown για το nh36 οπότε κάνα δυμηνο πατημένο θα με πάνε τα ταχυδρομεία

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 27, 2020, 16:26:32 μμ »
Να'στε καλά παιδιά απαντήθηκε το ερώτημα τώρα λίγο αναμονή μέχρι να μπει ο καρχαρίας δυστηχωσ ,ξέχασα να παραγγείλω και καινούριο crown για το nh36 οπότε κάνα δυμηνο πατημένο θα με πάνε τα ταχυδρομεία

η αναμονη ειναι καλυτερη!
μετα θα το γουσταρεις πιο πολυ  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Sgw

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 27, 2020, 17:09:22 μμ »

η αναμονη ειναι καλυτερη!
μετα θα το γουσταρεις πιο πολυ  ;)

Ναι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Apo_Zark

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 25, 2020, 19:22:48 μμ »
Σήμερα επικοινώνησα με την Rist Hellas (αντιπρόσωπος της Seiko πλέον) για έλεγχο και service στο αγαπημένο μου SKX007.
Αφού τους έστειλα mail, στο οποίο απάντησαν αμέσως, τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα είναι έτοιμοι, καθώς ακόμη στήνουν το όλο εγχείρημα. Τέλος μου είπαν ότι έχουν και άλλα αιτήματα για έλεγχο και service.
Μόλις θα έχω νέα, θα επανέλθω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 25, 2020, 19:30:55 μμ »
Ωραίος!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 25, 2020, 19:44:02 μμ »
Ωππ αναστήθηκε το ποστ πάλι , τέλεια νεαα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 25, 2020, 19:59:47 μμ »
Ωραία,θα μας πει και τιμες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 26, 2020, 00:03:18 πμ »
Ωππ αναστήθηκε το ποστ πάλι , τέλεια νεαα

Το θέμα δεν είναι να αναστηθεί το ποστ, το θέμα είναι, να αναστηθεί το σέρβις της SEIKO, και γενικότερα, η παρουσία μιας τόσο ευρείας παρουσίας και βαρύτητας μάρκας.

Οι πλατιές λαϊκές μάζες, .........περιμένουν  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.