Καλησπέρα Γιώργο
Σε ένα απλό Googlarisma βγάζει τουλάχιστον 4 επιλογές για ρολόγια στο όνομα Στεφανίδης. Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις ποιον εννοεί ο Revilles. Άμα σε ενοχλεί η δημοσίευση , να μας πεις εσύ που ξέρεις.
Φιλικά
Κώστας
Θα ήθελα να ήξερα πραγματικά, πόσο σημαντικά είναι για εσένα αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, σε μια μηχανή, που δεν ξέρω καν αν ρυθμίζεται και τόσο καλά. Αλλά αυτό, είναι ένα σχόλιο ενός ωρολογόφιλου. Θα μπορούσε να το αγνοήσει κανείς. Και εμένα, να με κατατάξει στην κατηγορία των "γραφικών".
Εδώ όμως τίθεται ένα άλλο θέμα.
Απάντά ο φίλος
οχι στον στεφανιδη εαν θελετε τα ρολογια σας
μετά από κάποια σχόλια, όχι και τόσο θετικά, και ερωτάς ανοικτά...
Καλημέρα Φίλε μου
Ευχαριστώ για την συμβουλή, ποιον λες ? Αυτόν εδώ:
https://www.xo.gr
Με εκτίμηση
Κώστας
....που πλέον συσχετίζει την αναφορά σε πιθανό προσδιορισμό του συγκεκριμένου. Με κάθε νομική επιπλοκή.
Σέβομαι λοιπόν την επιθυμία σου, να προσδιορίσεις "ποιός είναι από όλους", αλλά, μπορείς με ένα πμ να το μάθεις από τον Rev, ώστε να μην συνδυάζεται από οιονδήποτε η εικόνα της "κατηγορίας" προς ένα επαγγελματία του χώρου, από ένα εξιδικευμένο φόρουμ του χώρου.
Ελπίζω να κατάλαβες.
Φυσικά, αν ήξερα, θα σου απαντούσα από την αρχή, και δεν θα έλεγα
"... πάμε σε σέρβις των 200 - 250 ή τα κάνουμε μόνοι μας....", όταν προσδιόρισες συγκεκριμένα ότι
δίνεις μέχρι 20 Ευρώ, μια και το ρολόι κάνει 187. " Επειδή μου φάνηκε λίγο ακριβά για ένα ρολόι που κάνει 187 Ευρώ, θα σας παρακαλούσα όποιος ξέρει κανέναν τεχνίτη από Αθήνα με λιγότερα χρήματα να μου στείλει pm ή να απαντήσει στο θέμα. Δίνω μέχρι 20 Ευρώ."
Ξέρεις, τις τιμές τις προσδιορίζουν οι επαγγελματίες του κάθε χώρου, εμείς, ή τις αποδεχόμεθα, ή πάμε αλλού. Δεν ξέρω αν στην δική σου εργασία επιτρέπεις να σου προτείνουν " Πολλά ζητάς. Τόσα σου δίνω. Δέχεσαι" ?