Αποστολέας Θέμα: Doxa  (Αναγνώστηκε 100877 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Doxa
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 22, 2011, 15:17:21 μμ »
Δηλαδή και εγώ αν γράψω την παπάτζα μου στο WUS πάει να πει ότι είναι αλήθεια; Σημασία έχει να φιλτράρουμε και λίγο την πληροφορία για να δούμε αν στέκει.

Εχω καλες πηγες και τις εχω τεσταρει,πριν ποσταρω...ποσες φορες σε απογοητευσα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 22, 2011, 15:23:15 μμ »
Recently, Doxa has been revived by the Jenny family of Switzerland, who owns the brand.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 22, 2011, 15:25:53 μμ »
Τα Doxa κατασκευάζονται από μια ελβετική private label εταιρία που παρεπιπτόντως έχει και παράρτημα στο Χονγκ Κονγκ αλλά έτερον εκάτερον τα έχουμε πει ξανά αυτά για το Swiss Made.

Από κει και πέρα πουλιούνται μέσω Αμερικής σε υψηλότατες τιμές για private label ρολόγια και με κλειδωμένες ισοτιμίες.

Αυτό για να εξηγήσω γιατί πριν από μερικά ποστ έλεγα οτι δεν μ'αρέσει η πολιτική της εταιρίας.

Αλλού κατασκευάζουμε,αλλού πουλάμε,πουλάμε ακριβά και ορίζουμε εμείς την ισοτιμία ευρώ/δολλαρίου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος HELLAS

• Jr. Member
  • *
  • ert
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 22, 2011, 15:39:34 μμ »
Με λιγα λογια,γ@μει και δερνει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούλιος 22, 2011, 16:37:36 μμ »
Τα Doxa κατασκευάζονται από μια ελβετική private label εταιρία που παρεπιπτόντως έχει και παράρτημα στο Χονγκ Κονγκ αλλά έτερον εκάτερον τα έχουμε πει ξανά αυτά για το Swiss Made.

Από κει και πέρα πουλιούνται μέσω Αμερικής σε υψηλότατες τιμές για private label ρολόγια και με κλειδωμένες ισοτιμίες.

Αυτό για να εξηγήσω γιατί πριν από μερικά ποστ έλεγα οτι δεν μ'αρέσει η πολιτική της εταιρίας.

Αλλού κατασκευάζουμε,αλλού πουλάμε,πουλάμε ακριβά και ορίζουμε εμείς την ισοτιμία ευρώ/δολλαρίου.

Θωμά παρόλα αυτά πιστεύεις ότι οι τιμές είναι φουσκωμένες για ένα μέσο δόξα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

giorgos mg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Ιούλιος 22, 2011, 17:08:47 μμ »
την εταιρια την αναβιωσε η οικογενεια Jenny στην οποια ανηκει αρκετα χρονια τωρα.
το εχω πει οτι τα θεωρω ακριβα για την τσεπη μου και γι αυτο μπορεσα και πηρα 2ο χερι  ;)

τωρα για το αν φτιαχνονται κινα καποια μερη,
αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι προδιαγραφες που εχουν ζητησει.
θελετε να μου πειτε οτι οι υπολοιπες δεν φτιαχνουν κινα καποια μερη? :D

το θεμα ειναι οτι εχει το φανατικο κοινο της.
και οι φανατικοι ως συνηθως μερικες φορες βλεπουν με παρωπιδες.... ;D

οσο για την ισοτιμια...τι να πεις..

παντως εγω προτιμησα να παρω Doxa απο το LLD
στα δικα μου ματια (που εχουν και ενα θεματακι) ειναι καλυτερο.
δεν εχει την αναγνωρισημοτητα του,αλλα εχει αυτο το κατι,
που φορωντας το LLD δεν το βρηκα

φιλικα
Γιωργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούλιος 22, 2011, 18:01:24 μμ »
Τουλάχιστον το Jenny είναι ιντερνασιονάλ όνομα.
Φαντάζεστε να το λεγαν Koula?

Doxa by Koula group of companies
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούλιος 22, 2011, 18:12:06 μμ »
την εταιρια την αναβιωσε η οικογενεια Jenny στην οποια ανηκει αρκετα χρονια τωρα.
το εχω πει οτι τα θεωρω ακριβα για την τσεπη μου και γι αυτο μπορεσα και πηρα 2ο χερι  ;)

τωρα για το αν φτιαχνονται κινα καποια μερη,
αυτο που με ενδιαφερει ειναι οι προδιαγραφες που εχουν ζητησει.
θελετε να μου πειτε οτι οι υπολοιπες δεν φτιαχνουν κινα καποια μερη? :D

το θεμα ειναι οτι εχει το φανατικο κοινο της.
και οι φανατικοι ως συνηθως μερικες φορες βλεπουν με παρωπιδες.... ;D

οσο για την ισοτιμια...τι να πεις..

παντως εγω προτιμησα να παρω Doxa απο το LLD
στα δικα μου ματια (που εχουν και ενα θεματακι) ειναι καλυτερο.
δεν εχει την αναγνωρισημοτητα του,αλλα εχει αυτο το κατι,
που φορωντας το LLD δεν το βρηκα

φιλικα
Γιωργος

Doxa,φυσικα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιούλιος 22, 2011, 18:31:29 μμ »
Η σημερινή Doxa μάλλον μοιάζει με εταιρία μάρκετινγκ παρά με εταιρία ωρολογοποιίας.

Ναι θεωρω ότι τα ρολόγια της είναι υπέρτιμημενα για μια αμιγως ιντερνετική επιχείρηση με απευθείας πωλήσεις χωρίς την διαμεσολάβηση αντιπροσώπων.Ούτε περιεργα complication ούτε in-house μηχανισμούς χρησιμοποιεί στα ρολόγια της.

Θεωρω μεγάλη βλακεία της που πουλάει με καπέλο σε όσους δεν έχουν νόμισμα το δολάριο απο την στιγμή που τα προϊόντα της τα προσφέρει μόνο μέσω της παγκόσμιας αγοράς του διαδίκτυου.Ομολογώ ότι δεν το έχω δει σε καμία άλλη αμερικάνικη εταιρία.

Το αν κατασκευάζει στην Κίνα ή όχι αυτό δεν το ξέρει κανένας και αν το κανει δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και δεν προσωπικά δεν θα με απασχολούσε τόσο πολύ.

Τα ρολόγια της είναι οντως πολύ όμορφα παρόλα αυτά θα ήθελα να δω να κατασκευάζει και ένα άλλου τύπου ρολόι πέρα απο το ρετρό καταδυτικό του 70 που φορουσε ο Κουστω.Η παλιά Doxa δεν έβγαζε μόνο καταδυτικά.Η ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου θα έβγαζε απο πάνω της την ταμπέλα του private label.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούλιος 22, 2011, 19:51:23 μμ »
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τη σημαίνει ρολόι private label, ιδιωτικής ετικέτας. Είναι το ρολόι φτιαγμένο για λογαριασμό κάποιου ο οποίος δεν κατασκευάζει ρολόγια και φέρει τη φίρμα του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα ρολόγια Φερράρι φτιαγμένα από την Πανεράι και παλιότερα από τη Ζιράρ-Περεγκό, όπως και τα Μπέντλεϋ από την Μπράιτλιν.
Αντιθέτως τα Doxa δεν είναι, μιας και είναι ιδιοκτησία της Walcha. Ή μάλλον καλύτερα έχουν κοινό ιδιοκτήτη την οικογένεια Jenny. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω τις αναφορές περί μάρκετινγκ σαν να πρόκειται για μίασμα. Το μάρκετινγκ είναι από τα χρησιμότερα εργαλεία και απαραίτητο για την επιβιώση μίας εταιρείας. Όσο για το προτζεκτάκι, κρατάει 10 χρόνια. Αν ήταν προτζεκτάρα Πανεράι ή Λάνγκε θα μιλούσαμε; Και το κυριότερο. Αν είχαν τις τιμές που μας αρέσουν θα γινόταν τα κρεμαστάρια;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούλιος 23, 2011, 01:46:27 πμ »
πέρα από το που τα κατασκευάζει τί ισοτιμίες παίζει κ πώς τα προμοτάρει, θεωρώ ότι οι τιμές τους (για ένα μέσο δόξα) είναι πολύ λογικές για αυτό που προσφέρουν..πχ για να ακριβολογώ για ένα δόξα δε θα λυπόμουν 1,5κ ενώ για ένα legend diver (ντάξει λίγο φθηνότερο) θα το σκεπτόμουν πολύ πολύ περισσότερο (μάλλον δε θα το σκεπτόμουν καν, κατευθείαν απόρριψη, παράδειγμα πάντα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Ιούλιος 24, 2011, 22:32:52 μμ »
Ένα νέο - ένα παλιό
Η αντίθεση 2 ιδιαίτερων χρωμάτων!

Uploaded with ImageShack.us
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

thomas69

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Ιούλιος 25, 2011, 11:49:07 πμ »
Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τη σημαίνει ρολόι private label, ιδιωτικής ετικέτας. Είναι το ρολόι φτιαγμένο για λογαριασμό κάποιου ο οποίος δεν κατασκευάζει ρολόγια και φέρει τη φίρμα του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα ρολόγια Φερράρι φτιαγμένα από την Πανεράι και παλιότερα από τη Ζιράρ-Περεγκό, όπως και τα Μπέντλεϋ από την Μπράιτλιν.
Αντιθέτως τα Doxa δεν είναι, μιας και είναι ιδιοκτησία της Walcha. Ή μάλλον καλύτερα έχουν κοινό ιδιοκτήτη την οικογένεια Jenny. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω τις αναφορές περί μάρκετινγκ σαν να πρόκειται για μίασμα. Το μάρκετινγκ είναι από τα χρησιμότερα εργαλεία και απαραίτητο για την επιβιώση μίας εταιρείας. Όσο για το προτζεκτάκι, κρατάει 10 χρόνια. Αν ήταν προτζεκτάρα Πανεράι ή Λάνγκε θα μιλούσαμε; Και το κυριότερο. Αν είχαν τις τιμές που μας αρέσουν θα γινόταν τα κρεμαστάρια;

Η Doxa είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του WUS και όπως είναι λογικό τρώει μεγάλο σπρώξιμο και διαφήμιση.Οποιος τολμήσει να πει κακά λόγια για την εταιρία στο επίσημο φόρουμ σβύνονται τα ποστ του.Αυτά περί μάρκετινγκ.

Συμφωνώ για το private label και δεν είναι κακό που γίνεται.Ο καθένας κρίνει εαν το ποσό που δαπανά για private label ρολόι Αμερικής Swiss Made και τα ρέστα είναι πολλά ή οχι.

Κρεμαστάρια δεν τα κάνουμε αν μας ταιρίαζει το παίρνουμε αλλιώς το ξεπερνάμε.Οπως και το αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει που είναι απολύτως λογικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούλιος 25, 2011, 11:58:42 πμ »

Εχω καλες πηγες και τις εχω τεσταρει,πριν ποσταρω...ποσες φορες σε απογοητευσα?

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι να έχεις δώσει αναληθείς πληροφορίες ποτέ, αλλά επειδή τα γράφεις Σπαρτιάτικα, είναι δύσκολο πολλές φορές να αποκωδικοποιήσω τα νοήματα, γι' αυτό ζητάω πρόσθετες πληροφορίες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούλιος 25, 2011, 14:20:56 μμ »
Η Doxa είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του WUS και όπως είναι λογικό τρώει μεγάλο σπρώξιμο και διαφήμιση.Οποιος τολμήσει να πει κακά λόγια για την εταιρία στο επίσημο φόρουμ σβύνονται τα ποστ του.Αυτά περί μάρκετινγκ.
Το επίσημο φόρουμ είναι δικό της, οπότε δικαίωμά της τι θέλει να γράφεται. Όμως στο diver forum του WUS  τα σχόλια είναι ελεύθερα.

Συμφωνώ για το private label και δεν είναι κακό που γίνεται.Ο καθένας κρίνει εαν το ποσό που δαπανά για private label ρολόι Αμερικής Swiss Made και τα ρέστα είναι πολλά ή οχι.
Συνεχίζεις να αναφέρεσαι σε ιδιωτική ετικέτα ενώ δεν είναι.

Κρεμαστάρια δεν τα κάνουμε αν μας ταιρίαζει το παίρνουμε αλλιώς το ξεπερνάμε.Οπως και το αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει που είναι απολύτως λογικό.
Εσύ είπες πως είναι "όντως πολύ όμορφα". Το ερμήνευσα λάθος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions