Γεια σου και πάλι Τάσο. Όπως είπα τώρα τον τελευταίο καιρό μπήκα στο τριπάκι και άρχισα να ψάχνομαι. Δύο ρολόγια έχω οπότε δεν μπορείς να το πεις συλλογή. Το 1995 πήρα από εξωτερικό ένα Tag Heuer καταδυτικό μπαταρίας μισοτιμής για 500 δολάρια από duty free, γιατί άκουσα έναν φίλο μου. Τίμιο ρολόι δεν έχω παράπονο, 24 χρόνια τώρα μόνο μπαταρία ζήταγε και δεν το έβγαζα από πάνω μου ούτε στον ύπνο, ούτε στη θάλασσα, ούτε στη μπανιέρα πουθενά. Λέω ότι ''άκουσα ένα φίλο μου'' γιατί η δική μου πρώτη επιλογή ήταν ένα Omega Seamaster για τα διπλά λεφτά. Και όπως και να το κάνουμε το Seamaster δεν είναι απλώς ένα καλό ρολόι, είναι ρολόι σταθμός.
Περίπου ίδια φάση το 2010. Με πήρε ο κουμπάρος για δώρο γάμου και διάλεξα ένα kinetic καταδυτικό. Πρώτη μου επιλογή ήταν το SKX με την μπλε-κόκκινη στεφάνη το jubilee μπρασελέ και την κορώνα στο 4, αλλά με έπεισε να διαλέξω το άλλο που ήταν πιο μεγάλο και πιο εντυπωσιακό και λίγο ακριβότερο, (γύρω στα 100 ευρώ ακριβότερο αν θυμάμαι καλά). Από τις επιλογές μου έχασα 2 ρολόγια που σήμερα θεωρούνται συλλεκτικά. Δίδαγμα: Και εμένα μου αρέσει το jazzmaster και γενικά η σχεδιαστική φιλοσοφία της Hamilton αλλά μη βιαστείς. Όσο ψάχνεσαι τόσο θα μαθαίνεις για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.