έτσι έτσι!!! για τα λεφτά του αψογο. του εχω παραγγείλει μαύρο μπρασελέ. δεν ξέρω αν του ταιριάζει,θα το βάλω και θα δω. του έβαλα και ένα τζαμάκι και τέρμα. σε standby είναι τέρας αυτονομία. το είχα αφήσει ανοιχτό για 1 μήνα αλλά αποσυνδεμένο από το κινητό και φυσικά μειώθηκε ελάχιστα η μπαταρια. έχει αλλάξει ονομασία η εφαρμογή αλλά παίζει το ίδιο άψογα και φυσικά μπορείς να βάλεις απίστευτα watchfaces.
Για τζαμακι και το μπρασελε αν μπορεις να στειλεις λινκ ASAP να το δει ο μικρος, γιατι κοιταει εναλλακτικες στο μαμα λουρι (το οποιο δεν ειναι κακο) και τζαμακι του πα εγω να βαλει, θελει δεν θελει
Με τις εφρμογες, κλασικη XIAOMI αλλη εφαρμογη για τα Band, αλλη εφαρμογη για τα Smartwartches, αλλη εφαρμογη για τα Band ΚΑΙ τα Smartwatches μαζι, αλλα οχι το T-Rex....

Αυτο το Zepp... Το απλικεσιο για να το συνχρονιζεις, εχει πολυ πραμα!
Ρυθμισεις, πληροφοριες, γραφηματα... χαθηκα!!
Watchfaces εχει πολλα και πολυ ωραια στην εφαρμογη, αλλα για το MiBand μου κατεβαζα απο το amazfitwatchfaces.com, οποτε του το πα, το σκαλισε και κατι βρηκε. G-Shock watchface αρνηθηκε ρητά να βαλει και σκεφτομαι να τον αποκληρωσω
Αυτονομια του ειπα τι να προσεξει και τι να σβησει, θα του πω να κοιταξει και αυτα που ανεφερες, αλλα απ οτι βλεπω στα review βγαζει δυο βδομαδες ευκολα, χωρις οικονομια.