0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ. Ήδη έχω δύο βιβλία ιστορικών Πανεράι.
Δεν ξερω ποιος εχει κανει καλυτερη δουλεια.
της έφτιαξε η ρόλεξ 10 ρολόγια να τα βάλουν τα βατράχια κ έχουν γράψει τόμους βιβλία!!! ήμαρτον! σιγά μη κάνανε κ τουρ στην αδριατική με τα τρικάβαλα βοηθητικά υποβρύχια!!!ξεκολλάτε λέεεεμεεε!!!
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 30, 2011, 20:20:59 μμτης έφτιαξε η ρόλεξ 10 ρολόγια να τα βάλουν τα βατράχια κ έχουν γράψει τόμους βιβλία!!! ήμαρτον! σιγά μη κάνανε κ τουρ στην αδριατική με τα τρικάβαλα βοηθητικά υποβρύχια!!!ξεκολλάτε λέεεεμεεε!!!Ούτε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου η Δέσπω με κυνηγούσε τόσο πολύ για να φάω το φαϊ μου.
Παράθεση από: Blackbird στις Ιούλιος 31, 2011, 01:35:45 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 30, 2011, 20:20:59 μμτης έφτιαξε η ρόλεξ 10 ρολόγια να τα βάλουν τα βατράχια κ έχουν γράψει τόμους βιβλία!!! ήμαρτον! σιγά μη κάνανε κ τουρ στην αδριατική με τα τρικάβαλα βοηθητικά υποβρύχια!!!ξεκολλάτε λέεεεμεεε!!!Ούτε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου η Δέσπω με κυνηγούσε τόσο πολύ για να φάω το φαϊ μου.κουβέντα να γίνεται
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 28, 2011, 02:43:47 πμΔεν ξερω ποιος εχει κανει καλυτερη δουλεια.Η πρώτη έκδοση του Ντίνο Ζέι θεωρήθηκε καλή. Η δεύτερη με τη συμμετοχή του Μάριο Πάτσι αρπαχτή. Τίποτα το σπουδαίο δεν προστέθηκε για να δικαιολογεί τα 480 ευρώ.Αντιθέτως οι Γερμανοί έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά. Καλύπτει τα πρώτα είκοσι χρόνια.
Στο τελος ολοι ενα Rolex H Panerai,το ψαχνουν για την συλλογη τους
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.