0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα είχα την εντύπωση ότι οι διαφημίσεις εξ ορισμού είτε ωραιοποιούν τα πράγματα είτε απλώς λένε ψέμματα.
Panerai φορούσαν. Το ρολόι της φωτογραφίας δεν φορούσαν.
Απλώς δεν συμμερίζομαι τον τόσο ντόρο με το logo. Το ρολόι στη φωτογραφία είναι του πότε, 1993, 1994; Και απ' όσο ξέρω φτιάχτηκε για πολιτική χρήση, όχι για στρατιωτική. Τι ιδιαίτερο έχει αυτό το ρολόι; Δεν το βλέπω.
Παράθεση από: ennea στις Ιούλιος 27, 2011, 17:06:49 μμΑπλώς δεν συμμερίζομαι τον τόσο ντόρο με το logo. Το ρολόι στη φωτογραφία είναι του πότε, 1993, 1994; Και απ' όσο ξέρω φτιάχτηκε για πολιτική χρήση, όχι για στρατιωτική. Τι ιδιαίτερο έχει αυτό το ρολόι; Δεν το βλέπω.Γιατι εχουν λογικη αλλα,στο θεμα ρολοι?Εσυ ακολουθεις την λογικη?Το θεωρω πιο πανεραι,απο πολλα αλλα και δεν ειμαι ο μονος.Η πανεραι δεν ειχε ποτε δικες της μηχανες,γιατι δεν ηταν εταιρια ρολογιων...Μετα που τους εκατσε,μπηκαν στα σαλονια και εφτιαξαν και μηχανες(JLC)....
Ευχαριστω φιλε μου! Το δικο μου ειναι το pam88Aντε και στα δικα σου!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.