0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πεις για το παρελθον της,το Σταλονε και αλλες σαλτσες,καποιον θα βρεις
Παράθεση από: Argo982001 στις Ιανουάριος 04, 2019, 15:33:41 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 04, 2019, 14:37:51 μμΗθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ panerai πλεον εχει πάψει να είναι αυτό που ήταν τη προηγούμενη δεκαετία..Δηλαδη να εγκαταλειψω τα ονειρα για ενα base logo... Και εκει που ειχα ψηθει... Μαλλον προς Ασια μερια ακομα καλα κρατει...
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 04, 2019, 14:37:51 μμΗθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ panerai πλεον εχει πάψει να είναι αυτό που ήταν τη προηγούμενη δεκαετία..
Ηθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα Panerai base είναι από τα πιο όμορφα ρολογια που κυκλοφορησαν ποτε, έργα τέχνης!Δεν είναι τυχαία η επιτυχία τους.Βεβαια είναι αστειο να κυκλοφορει γυρω στα 70-80 μοντελα και το ιδιο αστείο ειναι και το ιν χαους. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποιο σου κάνει κλικ
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 04, 2019, 21:34:10 μμΘα πεις για το παρελθον της,το Σταλονε και αλλες σαλτσες,καποιον θα βρεις Εσυ αντι να υποστηριξεις το ιταλικο προιον γιατι δεν το χωνευεις? Λογω τιμης, αισθητικης, ιιστοριας,.;;;
Αρα,μεχρι ποσα $ και ποιο μοντελο,αγοραζουμε?Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 15, 2018, 11:41:34 πμΟποιο σου κάνει κλικΣτάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο ιταλικό ρε παιδιά,πλάκα κάνουμε?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.