0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Argo982001 στις Ιανουάριος 03, 2019, 23:10:22 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 03, 2019, 23:01:04 μμCeleb-trinity: Rolex-panerai-hublot και μετα το χαος... Last year... Αντε να εχει ξεμεινει κανα hublot αλλα και πάλι όχι.. Πλέον είναι patek,rolex,ap και Richard Mille...Δεν θα διαφωνησω, τα Richard mille πολλοι αθλητες τα τιμουν, καθως και franck muller...Χρυσοι χρονογραφοι της ap που hublot-ιζουν (το αντιστροφο ειναι το ορθον) προτιμωνται απ τα κλασικα της..Πατεκια αρκετα total black ναυτιλους βλεπω...Τα hublot με τα εξωτικα τους υλικα παραμενουν ομως μεσα στο παιχνιδι..Βεβαια κατι ξεκαρφωτα αυτονομα brands ΥΩ με εξωπραγματικες πολυπλοκοτητες σε μηχανισμους εχουν το δικο τους κοινο..
Παράθεση από: harolagoha στις Ιανουάριος 03, 2019, 23:01:04 μμCeleb-trinity: Rolex-panerai-hublot και μετα το χαος... Last year... Αντε να εχει ξεμεινει κανα hublot αλλα και πάλι όχι.. Πλέον είναι patek,rolex,ap και Richard Mille...
Celeb-trinity: Rolex-panerai-hublot και μετα το χαος...
Ωραιος λογαριασμός Βασιλη!
Μόδες
Εκατσα και ειδα με προσοχή τα ρολογια που παίζουν στον λογαριασμό και διαπιστωσα πως με αλλα πράγματα ασχολούμαστε εδω μεσα...Θα πρεπε να μιλαμε μονο για richard mille, jacob&co, ap, pp και rolex
Ωραιος λογαριασμός Βασιλη! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 04, 2019, 14:29:57 μμΩραιος λογαριασμός Βασιλη! +1000
Ηθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο παρακάτω λογαρισαμός ενδεικτικός ..πιστευω θα σου αρεσει.https://instagram.com/celebwatchspotter?utm_source=ig_profile_share&igshid=16j5hlrssxwtd
Παράθεση από: Argo982001 στις Ιανουάριος 04, 2019, 12:11:47 μμΟ παρακάτω λογαρισαμός ενδεικτικός ..πιστευω θα σου αρεσει.https://instagram.com/celebwatchspotter?utm_source=ig_profile_share&igshid=16j5hlrssxwtdΠολύ μας αρέσει. Πολύ "πράμα". (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)3-4 κατασκευαστές, κυριαρχούν
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 04, 2019, 14:37:51 μμΗθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ panerai πλεον εχει πάψει να είναι αυτό που ήταν τη προηγούμενη δεκαετία..
Παράθεση από: Argo982001 στις Ιανουάριος 04, 2019, 15:33:41 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 04, 2019, 14:37:51 μμΗθοποιοι, τραγουδιστές, αθλητες και τηλεπαρουσιαστες.Πανεραι ούτε ενας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ panerai πλεον εχει πάψει να είναι αυτό που ήταν τη προηγούμενη δεκαετία..Δηλαδη να εγκαταλειψω τα ονειρα για ενα base logo... Και εκει που ειχα ψηθει... Μαλλον προς Ασια μερια ακομα καλα κρατει...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.