Αποστολέας Θέμα: Project 99  (Αναγνώστηκε 25628 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Project 99
« Απάντηση #60 στις: Μάιος 22, 2020, 22:31:18 μμ »

The article in the newsletter is listed under a heading for a new model and the text reads “SEIKO Five Sports Speed Timer A new product speed timer has been added to the popular Five Sports range with excellent features and dynamic design.  The Speed Timer is a self-winding, date-of-the-day, and 40 meter waterproof Five Sport with hardlex, with a new stopwatch device.” Below the watch are the basic specifications ”61 SP 21 jewel 024 Stopwatch device with tachymeter scale, with hardlex, with lume. Stainless Steel Water Proof 16,000 yen”
Ημερομηνία δεν έχει αυτο το χαρτί επάνω

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #61 στις: Μάιος 22, 2020, 22:31:31 μμ »
Update: During his research for the book “The History of the 5 Sports Speed-Timer - birth of the Seiko automatic chronograph” author Sadao Ryugo was able to view various internal documents, blueprints, and company materials held at Seiko Epson. In this research the documents showed that the prototype model was completed in August 1968. The initial 6139 model designs and samples were completed in September 1968. In October the mass production of movements and case parts began.

As Ryugo-san points out in the book “In other words, when Zenith announced the completion of the prototype and samples in January 1969 and Heuer in March 1969, Suwa Seikosha was already in the process of mass production for shipment.”
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μάιος 22, 2020, 22:32:22 μμ »
Αν η 11 ,ήταν μια αξιόλογη μηχανή,θα είχε μείνει γι'αυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Μάιος 22, 2020, 22:36:16 μμ »
Αερολογίες είναι ολα αυτα. Αν ήταν όντως πρώτοι, δεν θα περίμεναν την ανάσταση, ουτε θα ειχαν ρίξει την προσοχή τους αλλού... λες και είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η οι καλοί Σαμαρείτες.
Κατόπιν εορτής, όλοι μάγκες είμαστε. Κοινή λογική.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #64 στις: Μάιος 22, 2020, 22:46:57 μμ »
Για τρίτη φορά το γράφω : Εκείνη την χρονιά, αυτό που έκαιγε περισσότερο την Seiko ήταν η κυκλοφορία του ρολογιού που θα άλλαζε τον κόσμο, όχι να δείξει ότι έφτιαξε τον πρώτο αυτόματο χρονογράφο.

Πουθενά στα γραφόμενα μου δεν απέδωσα στην εταιρεία το χαρακτηρισμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος ή του καλού Σαμαρείτη...... Για εταιρείες μιλάμε....
 Κάτι όμως που μπορώ άνετα να τους καταλογίσω- ειδικά εκείνη την εποχή-  είναι το ότι δεν είχαν τάσεις υπερπροβολής και επίδειξης.... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος criskalts

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάιος 22, 2020, 22:48:11 μμ »
Πάντως η SEIKO, ως ''αντιγραφέας'' εταιρία, μια χαρά τα κατάφερε και έβγαλε έναν ποιοτικό αυτόματο χρονογράφο, ταυτόχρονα με εταιρίες κολοσσούς της τεχνολογίας της εποχής που τότε είχαν ιστορία ωρολογοποιίας 150 χρόνια περισσότερα από την SEIKO. 
Επίσης η SEIKO είναι η εταιρία που έδωσε στην ανθρωπότητα φτηνά, αξιόπιστα και ποιοτικά ρολόγια και ίσως αυτό είναι που δεν της επιτρέπει να θεωρείται η ROLEX της ανατολής.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #66 στις: Μάιος 22, 2020, 22:48:37 μμ »
Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Μάϊος είναι νωρίτερα μέσα στην χρονιά από τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.... :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #67 στις: Μάιος 22, 2020, 22:52:08 μμ »
Στο μόνο που καταλογίζω στην Σεικο καλοσαμαρειτισμο, είναι που δεν "κλείδωσε" με πατέντες το κουαρτζ, παρά το άφησε "ελεύθερο"...........
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάιος 22, 2020, 22:54:27 μμ »
Σας διαβάζω όλους με ενδιαφέρον :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 22, 2020, 22:55:34 μμ »
Αυτό μας κάνει που είναι Μάρτιο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 22, 2020, 22:57:31 μμ »
Πάντως η SEIKO, ως ''αντιγραφέας'' εταιρία, μια χαρά τα κατάφερε και έβγαλε έναν ποιοτικό αυτόματο χρονογράφο, ταυτόχρονα με εταιρίες κολοσσούς της τεχνολογίας της εποχής που τότε είχαν ιστορία ωρολογοποιίας 150 χρόνια περισσότερα από την SEIKO. 
Επίσης η SEIKO είναι η εταιρία που έδωσε στην ανθρωπότητα φτηνά, αξιόπιστα και ποιοτικά ρολόγια και ίσως αυτό είναι που δεν της επιτρέπει να θεωρείται η ROLEX της ανατολής.
Η Σέικο έχει την δική της ιστορία και ειναι τεράστια.  Δεν εχει την αναγκη να μπαίνει σε χωράφια άλλων, απο αποψη πρωτιάς. Είναι πρωτη σε τόσο πολλά άλλα γεγονότα και θα συνεχίσει να είναι.  Το οτι ξεκίνησε και για πολλά χρόνια αντέγραφε, μεχρι να σταθεί στα δικα της πόδια, δεν ειναι κακό ισα ισα ειναι κοινή πρακτική, αλλά το έκανε, όπως τόσοι άλλοι.  Όλο το μελλον ειναι μπροστά τής.
Οπως και εμείς, που μας εκφράζει το παθος μας για την εκάστοτε εταιρία έχουμε όλο το μελλον μπροστά μας σήμερα να φάμε τα μουστάκια μας και αύριο  σε καφεδοσυναντηση ο ένας να φοράει το ρολοι του άλλου, με καμάρι, χωρίς να έχει σημασία η χωρα προέλευσης, για όλα αυτά που μας αντιπροσωπευουν.
Γουσταρωωωωωωωωωω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 22, 2020, 22:58:29 μμ »

The article in the newsletter is listed under a heading for a new model and the text reads “SEIKO Five Sports Speed Timer A new product speed timer has been added to the popular Five Sports range with excellent features and dynamic design.  The Speed Timer is a self-winding, date-of-the-day, and 40 meter waterproof Five Sport with hardlex, with a new stopwatch device.” Below the watch are the basic specifications ”61 SP 21 jewel 024 Stopwatch device with tachymeter scale, with hardlex, with lume. Stainless Steel Water Proof 16,000 yen”
Ημερομηνία δεν έχει αυτο το χαρτί επάνω

Ορίστε και ημερομηνία: Ιούνιος του 69.
Άρα αναφέρετε σε προϊόντα που έχουν προωθηθεί ήδη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 22, 2020, 23:00:33 μμ »
Η Σέικο έχει την δική της ιστορία και ειναι τεράστια.  Δεν εχει την αναγκη να μπαίνει σε χωράφια άλλων, απο αποψη πρωτιάς. Είναι πρωτη σε τόσο πολλά άλλα γεγονότα και θα συνεχίσει να είναι.  Το οτι ξεκίνησε και για πολλά χρόνια αντέγραφε, μεχρι να σταθεί στα δικα της πόδια, δεν ειναι κακό ισα ισα ειναι κοινή πρακτική, αλλά το έκανε, όπως τόσοι άλλοι.  Όλο το μελλον ειναι μπροστά τής.
Οπως και εμείς, που μας εκφράζει το παθος μας για την εκάστοτε εταιρία έχουμε όλο το μελλον μπροστά μας σήμερα να φάμε τα μουστάκια μας και αύριο  σε καφεδοσυναντηση ο ένας να φοράει το ρολοι του άλλου, με καμάρι, χωρίς να έχει σημασία η χωρα προέλευσης, για όλα αυτά που μας αντιπροσωπευουν.
Γουσταρωωωωωωωωωω

Εγώ σε σένα δεν δίνω Γιαπωνεζο μου να φορέσεις!!!!!!! :P :P :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 22, 2020, 23:03:51 μμ »
Γουσταρωωωωωωωωωω

Εγώ σε σένα δεν δίνω Γιαπωνεζο μου να φορέσεις!!!!!!! :P :P :P :P :P
Μη τον δωσεις θα το κάνει κομμάτια  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 22, 2020, 23:05:19 μμ »
Γουσταρωωωωωωωωωω

Εγώ σε σένα δεν δίνω Γιαπωνεζο μου να φορέσεις!!!!!!!

Θα σου δώσω εγώ οποιον ελβετο σου κανει κλικ και θα σε τουμπαρω και ετσι θα μου δώσεις και εσύ και θα έχουμε και ντοκουμέντα μετά φώτο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions