Μονο εγω βρισκω λιγο υπερβολικο το γεγονος οτι θες ενα ακομη diver για καθε μερα οπως λες;
Δλδ τα υπολοιπα diver σου ποτε τα φορας;
Πραγματικη απορια χωρις καμια δοση ειρωνιας
Κοίταξε το σκεπτικό μου, που ίσως φανει λογικό ίσως όχι. Όταν λέω για κάθε μέρα, εννοώ κάθε μέρα στο γραφείο. Σε ένα γραφείο που κυκλογορούν αρκετά ακριβά ρολόγια.
To sea urchin το πήρα πέριση. J1 έκδοση. Πολύ καλό ρολόι, κλασικό κομμάτι, value for money. Αλλά έχει φορεθεί ελάχιστα. Γιατί? Γιατί αποφάσισα ότι θέλω κάτι πιο ακριβό για το γραφείο. Αυτό ίσως το δώσω τελικά.
Λίγο μετά πέρισυ είπα να πάρω το SKX. Κ2 έκδοση. J2 δεν το βρήκα πουθενά, από ότι κατάλαβα σταμάτησε η παραγωγή του. Πολύ όμορφο ρολόι, all time classic για μένα. Για το SKX πήρα μια απόφαση που μπορεί να φανεί περιέργη. Δεν το φόρεσα. Λέω να το κρατήσω προς το παρόν αφόρετο για συλλεκτικούς λόγους. Ούτως ή άλλως για το γραφείο πάλι κάτι άλλο χρειάζομαι.
Τώρα το τελευταίο στυλ diver που έχω, το nh8389 της citizen παραείναι σπορ για το γραφείο.
Έτσι ξεκίνησα για το καινούργιο diver. Ο λόγος που προσπαθώ να μέινω εκτός seiko/citizen, εκτός από ότι έχω, είναι γιατί τις θεωρώ mainstream για το χώρο που θέλω να το φοράω.
Homage θα προτιμούσα να αποφύγω. Αν και το red vintage της steinhart δεν κρύβω ότι μου αρέσει και το ρολόι και τα χαρακτηριστικά του.
Το budget εκ των πραγμάτων είναι κάπως πιεσμένο και γιατί χρειάζομαι και ένα skeleton για πιο καλό, και γιατί χτίζω σπίτι και φευγούν από παντού χρήματα αυτή τη στιγμή