Σου ξανα γραφω πως αν δεν εκαναν αυτη την ΚΑΛΗ εκπτωση τοτε δεν θα πούλαγαν. Η τιμολογιακή στρατηγική ειναι θεμα μάρκετινγκ και στο μάρκετινγκ υπάρχουν 2 πράγματα : I)ο καταναλωτής II) ο ανταγωνιστής. Ζούμε σε ενα πλήρως παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και σε μια Ευρώπη χωρις δασμους που μπορει καποιος να παραγγείλει online το ρολόι που θελει και σε 2 μερες να ειναι στην πορτα του. Πχ. Το JLC εχει αρχική τα 9200€ και μου το αφήνει 7000€, μπαινω στο γνωστό γερμανικό site και το βρίσκω 6600€ στην πορτα μου, με +-6800€ θα το παρω απο Ελλαδα (και τις ξέρουν τις τιμές, στο μκτ κοιτανε και τον ανταγωνιστή ΣΥΝΕΧΕΙΑ), στα 9200€ παω μια βολτα Γερμανία-Ιταλία- Μονακό και θα μου μεινουν και ρεστα. Οι boutique δεν κανουν εκπτώσεις γερές κυριως λογω πρεστίζ και μην χαλασει το brand στο μυαλό του πλούσιου που θα το παρει απο εκει. Οποτε, οχι, δεν μου κανουν χαρη οταν σε ενα κατάστημα μου κανουν εκπτωση και σε καμια περίπτωση δεν θεωρώ την σνομπ συμπεριφορά επιτρεπτή (δεν μιλάω για κεσσαρη, γενικα το λεω)..