Αποστολέας Θέμα: Orient RA-AP0002S10B  (Αναγνώστηκε 1971 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Antoni-o

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Orient RA-AP0002S10B
« στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 07:56:46 πμ »
Καλημέρα στην παρέα

Σε αναζήτηση δώρου για καλό μου φίλο, έπεσε το μάτι μου στο Orient RA-AP0002S10B το οποίο ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Εδώ και καιρό έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτι λείπει ένα dress watch από τη συλλογή και οτι δεν γίνεται να φοράω παντού το αγαπημένο μου Nighthawk  :D Το συγκεκριμένο μοντέλο της Orient βγαίνει μάλιστα και σε διαφορετικούς χρωματισμούς και με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Ανήκει φυσικά στην οικογένεια των Bambino. Η τιμή του είναι πανω κάτω στα 150 ευρώ. Σας επισυνάπτω και ένα βίντεακι 1 λεπτού περίπου όπου φαίνονται όλες οι εκδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, καθώς και μια ενδεικτική φωτο (στο σπόιλερ κάτω από το βίντεο). Με φοβίζει το μέγεθος του στα 40,5mm ομως. Φοβάμαι οτι μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Δυστυχώς δεν έχω δει να υπάρχει κάπου στη Θεσσαλονίκη για να το δοκιμάσω, οπότε είναι μεγάλο θέμα αυτό. Έχετε κάποια άλλη πρόταση που να μοιάζει σε στυλ με αυτό το ρολόι, ή κάποιο άλλο dress watch με ταβάνι τα 250 ευρώ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kounkoun

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Orient RA-AP0002S10B
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 10:46:51 πμ »
Έχω το μοντέλο με το ροζ χρυσό στεφάνι και δείκτες, είναι αξεπέραστης ομορφιάς ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 11:32:20 πμ »
Προσωπικά, το θεωρώ ίσως το πιο όμορφο bambino, κρίνοντας πάντα μόνο από φωτογραφίες.
Αν και μου αρέσει το ροζ χρυσό, θα προτιμούσα μάλλον το ασημένιο σαν πιο "εύκολο".
Ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει από τις φωτογραφίες είναι αν το καντράν στην ασημένια κάσα είναι εντελώς άσπρο ή κάνει λίγο μπεζ ή αν κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις (μάλλον όχι). Αν είναι μπεζ θα είναι απλά τέλειο για μένα.
Αν δεν κάνω λάθος, τα lugs είναι 21mm. Αυτό ίσως είναι ένας μικρός περιορισμός στα λουράκια αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
Γενικά πάντως, νομίζω αξίζει και με το παραπάνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Antoni-o

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 13:10:45 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το μεταλλικό είναι όντως σε δύο εκδόσεις, μια με άσπρο καντράν και μια με σαμπανιζε χρώμα.

Είμαι ανάμεσα στην ασημένια κάσα με άσπρο ή σαμπανιζε χρώμα και στο ροζ χρυσό. Πραγματικά δεν μπορώ να επιλέξω με τίποτα. Απλά το ασήμι με άσπρο καντράν μου φαίνεται το πιο versatile από τα 3.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kounkoun

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 13:21:51 μμ »
Επειδή και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα διάλεξα το ροζ χρυσό γιατί η αντίθεση που κάνουν τα νούμερα με το λευκό είναι εξαιρετική.
(Ίσως θα έπρεπε να υπήρχε μια έκδοση με ροζ χρυσό δείκτες και αριθμούς και ασημί στεφάνι)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 15:37:30 μμ »
Το ροζχρυσο είναι πολυ ωραιο το επελεξα γτ κάθεται πιο καλα στο ματι μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 18, 2019, 16:48:18 μμ »

Αν δεν κάνω λάθος, τα lugs είναι 21mm. Αυτό ίσως είναι ένας μικρός περιορισμός στα λουράκια αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Λίγο σφίξιμο στην μέγγενη, με χάλκινα μάγουλα για να μην χαράξει, και το πρόβλημα ............λύθηκε. Εχεις πλέον 20 mm  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.