Λοιπόν, θέλω να πάρω ένα ρολόι που να μπορώ να το φοράω all day, all night και από βερμούδα μέχρι σακάκι.
Θέλω να είναι μπρασελέ και θέλω να είναι μαύρο. Επίσης κατά μεγάλο ποσοστό, θα ήθελα να είναι καινούριο.
Όλο αυτό ξεκίνησε στο μυαλό μου από όταν κοιτούσα (ξανά) το Seiko Sumo.
Αφού το έψαχνα, ανακάλυψα ότι η Seiko βγάζει ένα baby MarineMaster.
Με τα πολλά αυτή η αναζήτηση με έφτασε στα "ναι μεν, αλλά" και όλο να ανεβάινω.
Και έλεγα να κάνω υπομονή, να το σκεφτώ καλά και να μην αγοράζω ημίμετρα.
Έτσι αφού προσπέρασα τα divers της Longines που δεν με τρέλαναν, έφαγα κόλλημα με την Oris.
Αλλά βλέπετε μέχρι να βρω χρόνο να πάω να το δω, έπαιζε δυνατά στο μυαλό μου. Μέχρι να το βάλεις στο χέρι όμως, παίζει ρόλο.
Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει, αλλά ότι με μπέρδεψε. Δεν το ξεγράφω και το εννοώ.
Και αυτό για πρέπει να βρω την έκδοση των 39.5mm να δοκιμάσω για τον 17cm καρπό μου. Είναι δυσεύρετη έκδοση.
Το επόμενο ρολόι που θέλω να πάω να δω, είναι το Tag Heuer Aquaracer Calibre 5 σε μαύρο και σε 41mm. Δυστυχώς δεν πρόλαβα ανοιχτά τον Γκόφα.
Και τα επόμενα ρολόγια που είναι και υψηλότεροι οικονομικά στόχοι, που είναι μεν εφικτοί, αλλά πρέπει να ωριμάσει η ιδέα του 3χίλιαρου στο μυαλό μου. Πχ δίνω για laptop και κινητό 1μιση χιλιάρικο αλλά για ρολόι με πιάνει η τσιγκουνιά.
Είναι τα Tudor Black Bay 58 σε μαύρο με τις χρυσές λεπτομέρειες και το Tudor Pelagos σε μαύρο. Δεν τα έχω δει από κοντά οπότε μπορεί να μην μου αρέσουν ή μπορεί να με ξετρελάνουν. Το πρώτο παίζει στα 2800 περίπου και το δεύτερο στα 3200 νομίζω. Διορθώστε με στις τιμές αν κάνω λάθος.
Έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την αναζήτηση αυτού του στόχου λοιπόν και θέλω να είμαι προσεκτικός.