0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: jkarakasinio στις Οκτώβριος 19, 2016, 02:33:11 πμΠαράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:10:02 πμΠαράθεση από: jkarakasinio στις Οκτώβριος 18, 2016, 22:50:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανεμορφο και πολυ καλοκαιρινο!....εχεις σκεφτει να του παρεις και ενα μαυρο καουτσουκ?τωρα που το καλοκαιρακι τελειωσε το σκεφτηκα για μαυρο ραμπερ κ μαλιστα χθες ρωτησα αλλα ακουσα το 170€ χωρις καν το κουμπωμα κ μου κοπηκε το χαμογελο!!!στο συγκεκριμενο ρολοι μου,να ταιριαζουν αραγε αλλα λουρακια η νατο!;;καμια ιδεα;;;Sent from my iPhone using TapatalkΈτσι όπως είναι τα lugs μάλλον όχι. Ψιλομονοδρομος το OEM....
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:10:02 πμΠαράθεση από: jkarakasinio στις Οκτώβριος 18, 2016, 22:50:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανεμορφο και πολυ καλοκαιρινο!....εχεις σκεφτει να του παρεις και ενα μαυρο καουτσουκ?τωρα που το καλοκαιρακι τελειωσε το σκεφτηκα για μαυρο ραμπερ κ μαλιστα χθες ρωτησα αλλα ακουσα το 170€ χωρις καν το κουμπωμα κ μου κοπηκε το χαμογελο!!!στο συγκεκριμενο ρολοι μου,να ταιριαζουν αραγε αλλα λουρακια η νατο!;;καμια ιδεα;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: jkarakasinio στις Οκτώβριος 18, 2016, 22:50:10 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠανεμορφο και πολυ καλοκαιρινο!....εχεις σκεφτει να του παρεις και ενα μαυρο καουτσουκ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.hodinkee.com/articles/oris-chronoris-date-introducingSent from my iPhone using Tapatalk
Καλο φαινεται αλλα αυτες οι κασεα ειναι ευμεγεθεις ως αυνηθως...Ηρθε το σεικο μητσο;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.