Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά και ωραία πράγματα εδώ μέσα για το συγκεκριμένο ρολόι (όπως π.χ. αυτό το θέμα...
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=7792.0), αλλά ανοίγω καινούριο νήμα, με μια άλλη προσέγγιση, βάζοντας μέσα και τη διάσταση των συνθηκών της αγοράς ενός discontinued ρολογιού.
Το συγκεκριμένο ρολόι το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό, ποτέ όμως δεν αποφάσισα να το πάρω, ειδικά που μέχρι πριν ένα χρόνο το έβρισκε κάποιος σε πολύ καλή τιμή.
Από τη μία μου δίνει την αίσθηση ότι είναι ένα πολύ ισορροπημένο ρολόι που θα μπορούσε να το έχει κάποιος για το βασικό (για να μην πω μοναδικό) του ρολόι. Μετά από λίγο, το ξανασκέφτομαι και λέω σε μία εβδομάδα θα το έχω βαρεθεί...
Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, αλλά ακόμα και τώρα μπορεί κάποιος να βρει καινούρια κομμάτια σε μια κάποια λογική τιμή.
Στα μεταχειρισμένα, παίζει ήδη η καραμέλα του discontinued και δεν είναι λίγοι που θέλουν να το πουλήσουν αρκετά παραπάνω απ' ότι το αγόρασαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόκριση από πλευράς ζήτησης.
Στο eBay, από Ευρώπη φυσικά, οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι σε πιο λογικά πλαίσια.
Άρα, σκέφτομαι ότι αν είναι να το αποφασίσει κάποιος, μάλλον θα πρέπει να γίνει σύντομα, διαφορετικά, αργότερα μάλλον δε θα το βρίσκεις ούτε καινούριο ούτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση και σχετικά καλή τιμή.
Περισσότερο, ανοίγω το θέμα για συζήτηση για το ρολόι και το τι παίζει με την αγορά του σήμερα.
Προσωπικά, αν και μου τρώει το μυαλό αρκετά, δεν το έχω πάρει και πάρα πολύ ζεστά.
Ποια είναι η άποψή σας λοιπόν για τα παραπάνω και τι γνώμη έχουν σήμερα για το ρολόι κάποιοι που το έχουν κρατήσει καιρό.
Όποιος έχει και ωραίες φωτογραφίες να ανεβάσει, καλοδεχούμενες.