Αποστολέας Θέμα: Λουράκι για omega seamaster aqua terra  (Αναγνώστηκε 3271 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος atmos72

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Λουράκι για omega seamaster aqua terra
« στις: Φεβρουάριος 05, 2019, 10:49:52 πμ »
Καλημέρα σας (και καλώς σας βρήκα :) )!

Έχω ένα omega seamaster aqua terra (reference number 2802.34.37). To ρολόι είναι με λουράκι και το κούμπωμά του είναι με αναδιπλούμενη αγκράφα (deployant buckle). Το φάρδος του είναι 20mm/18mm (20mm στην μπαρέτα και 18mm στην αγκράφα).

O πανδαμάτωρ χρόνος δεν εφείσθη φυσικά του ..λουρακίου :'( οπότε πρέπει ταχιά ταχιά να το αλλάξω.

Θα είχατε να μου προτείνατε κάποια ιντερνετικά μαγαζιά, στα οποία θα μπορούσα να βρω κάτι κατάλληλο για το ρολόι μου? Σκέφτομαι για απλό δερμάτινο λουράκι μαύρο ή σκούρο καφέ (όχι κορκό κτλ :-X ) - αν θα είχατε κάποια άλλη πρόταση που μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα (όχι κορκό πλιζ) είμαι όλος αυτιά.. ;D Θα προτιμούσα βεβαίως να αγοράσω λουράκι χωρίς κούμπωμα (θέλω να κρατήσω τη μαμά-omega αναδιπλούμενη αγκράφα - και αυτό το λέω, επειδή βλέπω ότι τα hirsch πουλιούνται μαζί με αναδιπλούμενη αγκράφα :o )

Σας ευχαριστώ πολύ,

βασίλης

ΥΓ: Και για να υπάρχει πρόχειρη μία εικόνα για το πώς είναι το ρολόι, παραθέτω καναδυοτρία λινκς:
Εικόνα 1
Εικόνα 2
Εικόνα 3
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 05, 2019, 11:11:09 πμ από atmos72 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος atmos72

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Λουράκι για omega seamaster aqua terra
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 06, 2019, 20:00:55 μμ »
Μου φαίνεται τελικά ότι έβγαλα κάποια άκρη..

Αρχικά ξεκίνησα από τα ελληνικά μαγαζιά. Πήγα σε ένα μαγαζί στη θεσσαλονίκη που πουλάει Ω και ρώτησα τιμή - μου είπαν ένα νούμερο φουτουριστικό (πάνω από 200 ευρά). Κατόπιν επισκέφθηκα τα προσφιλή μας σκρουτζομάγαζα και το έτερο ελληνικό ψαχτήρι χαμηλών τιμών - εδώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Κατόπιν επισκέφθηκα τη λίστα με τα online shops που υπάρχουν στο φόρουμ (σε σχετικό thread). Επέλεξα αρχικά τα μαγαζιά που με παρέπεμπαν σε ευρωπαϊκή ένωση (co.uk, όνομα, αύρα ;D κτλ). Βρήκα αρκετά πολύ όμορφα λουράκια σε αρκετά μεγάλο εύρος τιμών. Πάντα όμως είχα μέσα μου την αμφιβολία, γιατί δεν ήξερα από άποψη πάχους λουριού αν θα καθόταν σωστά το λουράκι στην αναδιπλούμενη αγκράφα (δεν έχω παχύμετρο, αλλά έχω την εντύπωση ότι το λουράκι σε αυτό το άκρο είναι λιγότερο παχύ σε σχέση με το άκρο στην μπαρέτα). Βρήκα και κάποια λουράκια μαζί με αγκράφα για το ρολόι μου, αλλά έπρεπε ντε και σώνει να πάρω (και να πλερώσω) και την αναδιπλούμενη αγκράφα (διόλου ευκαταφρόνητο κόστος, ειδικά για κάτι που δεν το θέλεις και δεν θα χρησιμοποιήσεις!).

Εν τέλει, στο eshop watchobsession-co-uk βρήκα ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν: λουράκι για omega με αναδιπλούμενη αγκράφα, αλλά με την επιλογή να πάρω μόνο το λουρί και όχι την αγκράφα. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή (35 λίρες γηραίας αλβιώνας) και διάβασα ότι είναι ποιοτικά (σε ένα review εκεί - fake ή όχι, θεός και ψυχή τους).

Ένιγουέι, παρήγγειλα δύο από δαύτα (ένα καφέ και ένα μαύρο - ένα για γάμο και ένα για κηδείες ??? ) και αναμένω στο ακουστικό μου.. 8) Μεταφορικά ζερό (πάνω από 75, νομίζω, λίρες είναι τζαμπέ η μεταφορά - παρήγγειλα μαζί κι ένα ψευτοεργαλείο για τις αλλαγές των λουριών).

Τα παραπάνω τα ποστάρω, μπας και κάποια αδερφή ψυχή βρεθεί στην ίδια ανάγκη με μένα - να χει λίγη έτοιμη τροφή να μασουλήξει.. ;D

Αν θεωρούνται διαφήμιση, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και παρακαλώ να σβηστούν.

Βασίλης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 06, 2019, 20:03:22 μμ »
Ολα καλα,περιμενουμε πολλες φωτο,καλοριζικο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 06, 2019, 20:04:05 μμ »
Μου αρεσει που δεν εκατσες με δεμενα τα χερια,Βασιλη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 02:18:30 πμ »

Ένιγουέι, παρήγγειλα δύο από δαύτα (ένα καφέ και ένα μαύρο - ένα για γάμο και ένα για κηδείες ??? )

Το μαύρο για το γάμο προφανώς,  :'( :'( :'( :'( και το καφέ για κηδείες, για να "δένει" με το χώμα, ε ?  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος atmos72

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 14, 2019, 00:02:21 πμ »
Λοιπόόόόν..

Ήρθαν τα λουράκια.. Περίπου 5 εργάσιμες μέρες από Αγγλία. Έφυγαν με royal mail, παραδόθηκαν με acs (δωρεάν, ένεκες η παραγγελία ήταν πάνω από 75 λίρες).

Τα λουράκια είναι πιστά αντίγραφα του μαμά ωμέγα. Στα πάντα - αν εξαιρέσουμε την τιμή.. :)

Ποιοτικά φαίνονται μια χαρά. "Πέρασα" το μαύρο στο ρολόι (χωρίς να μακελέψω ούτε το ρολόι, ούτε το λουράκι). Δεν είναι ιδιαίτερα σκληρά και μέσα σε δύο μέρες που το φοράω ήδη παίρνει καλύτερα τη φόρμα του χεριού (έχω και λεπτό καρπό).

Με λίγα λόγια είμαι ευχαριστημένος - και μάλιστα με σούπερ τιμή σε σχέση με το μαμά λουράκι.

Δείτε και μία φωτογραφία.

Το παλιό λουράκι, το καινούριο καφέ δίπλα και το μαύρο φορεμένο στο ρολόι. Εννοείται ότι τα χάλια του παλιού λουρακίου οφείλονται στο γεγονός ότι μετά την αφαίρεσή του του έκανα κανονική νεκροτομή.. 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 14, 2019, 00:11:30 πμ »
Με λίγα λόγια είμαι ευχαριστημένος - και μάλιστα με σούπερ τιμή σε σχέση με το μαμά λουράκι.

bravo
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions