Όλο και περισσότεροι πάτε προς τα πολύ επάνω.
Χωρίς να το κατακρίνω, μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν μπει συγκεκριμένοι όροι για την επιλογή, όπως το ότι το αγοράζεις και δε στο χαρίζουν, το φοράς καθημερινά, γιατί δεν έχεις άλλο, άρα λαμβάνεις υπόψη τη φθορά και το κόστος της συχνής ίσως συντήρησης κλπ.
Αναρωτιέμαι αν έχετε ένα και μόνο αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε καθημερινά, φαντάζομαι αυτό θα είναι τουλάχιστον Λάμπο ή αντίστοιχο ε? 
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήρα θέση για την επιλογή του ενός.
Ακόμα και στα ΙΧ στην περίπτωσή μου 3 υπάρχουν, 1 για κάθε χρήση... Δε σημαίνει ότι είναι ακριβά και υπάρχουν φράγκα για top ΙΧ... Το καθένα στη χρήση που πρέπει... Για την πόλη Seicento, να μην καίει, να παρκάρει εύκολα και που κάθε μέρα το βρίσκεις γρατζουνισμένο στο πεζοδρόμιο, το 4πορτο οικογενειακό κλπ...
Νομίζω όμως αν κάποιος έπιανε το νόημα βάση συνθηκών θα ήταν και διαφορετική η επιλογή. Πχ, αν στην καθημερινότητά μου έπρεπε να διαλέξω 1 ΙΧ, θα ήταν βάση του να εξυπηρετείται όλη η οικογένεια, να παρέχει ασφάλεια, να μην καίει κλπ...
Ομοίως στην περίπτωση του ρολογιού αν ήθελες 1, οκ θεωρητικά θα θέλαμε το top gun..., αν όμως ο ψυκτικός, ο μηχανικός, ο αποθηκάριος έπρεπε να διαλέξει 1 δε θα επέλεγε το top gun, ή και αν το επέλεγε και μπορούσε να το αποκτήσει, είμαι σίγουρος ότι στη δουλειά του την ώρα θα την έβλεπε από το κινητό του και θα το φορούσε κατ'επιλογή για να το προστατεύσει.
Το βασικό όπως λέτε είναι να ονειροπολούμε και να βάζουμε τον εαυτό μου σε δοκιμασίες για να δούμε το τι επιλέγουμε...