Η δική μου προσέγγιση, είναι λίγο διαφορετική.
Δεν επιλέγω ένα ρολόι, με κριτήριο να μην το φοράνε πολλοί. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπρεπε να φοράω κάποια από τα ρολόγια μου, αγορασμένα με το κριτήριο "μου αρέσουν", και μου "κάνουν για τον τρόπο ζωής μου". Κρατούμενο ενα.
Επειδή και από τα δύο, έχω εμπειρίες, θα έλεγα ότι το SEIKO, ειναι παντός καιρού ενώ το "άλλο", είναι εξαιρετικά σπόρ, και μάλιστα για σπόρ πέριξ του υγρού στοιχείου. Κρατούμενο 2.
Το SEIKO με άλλο λουράκι, ΝΑΤΟ, ακόμα και δέρμα, μπορεί να φορεθεί σχεδόν με κάθε ντύσιμο, ενώ για το "άλλο", οι συνδυασμοί ντυσίματος είναι σαφώς περιορισμένοι. Κρατούμενο 3.
Με αυτές τις παρατηρήσεις, υποθέτω ότι οι προορισμοί εκάστου, σαφώς προσδιορίζονται, και ξεκαθαρίζεται ταυτόχρονα αν μπορούν να είναι
αμφότερα και τα δύο,

στην ίδια ιδιοκτησία.
Δεν κλέβει το ένα χρόνο από το άλλο, μια και "κουμπώνουν" σε διαφορετικές συνθήκες και εποχές, οπότε, τουλάχιστον το ένα, περιορίζεται σε ρόλο "εποχιακό". Ειναι κάποιος διατεθιμένος να το αποδεχθεί έτσι ?
Και ναι, μπορούν να ζουν μαζί, με την προϋπόθεση ότι δεν "ασφυκτιά" κανείς οικονομικά, και μπορεί να τα διατηρεί.