Αποστολέας Θέμα: Dan Henry  (Αναγνώστηκε 2959 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TheAlienist

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Dan Henry
« στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 00:18:33 πμ »
Καλησπέρα σε όλους. Και νέος σε ηλικία και νέο μέλος του community αλλά και του χόμπι γενικότερα. Σκέφτομαι να αγοράσω - και ενόψει Χριστουγέννων - το πρώτο μου σοβαρό ρολόι. Έχω κάνει εκτενή έρευνα τον τελευταίο ένα με ενάμιση μήνα και έχω καταλήξει σε ορισμένα μοντέλα, όλα ανάμεσα στα 50 με 160 ευρώ. Ωστόσο, πρόσφατα έπεσε το μάτι μου στο Dan Henry Gran Turismo το οποίο εμφανισιακά είναι κόσμημα κατ' εμέ. Βέβαια ξεπερνά αρκετά το διαθέσιμο μπάτζετ. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει εμπειρία με τα Dan Henry, έτσι ώστε να αποφανθώ αν αξίζει να μπει στη λίστα μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Dan Henry
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 01:26:07 πμ »
Καλημερα και καλώς ήρθες.
Απο τα συμφραζόμενα σου, συμπεραίνω οτι σκοπεύεις να πειραματιστείς αρκετα με τα Ρολόγια(και καλα θα κάνεις)
Σε οτι αφορα συγκεκριμένα την εταιρία παιζει με μηχανισμούς απο την seiko, το συγκεκριμένο δε ρολοι εχει εναν ενδιαφέρον μηχανισμό και ειναι όντως κομψό.
Πάντως να ξέρεις μπορεις να βρεις αρκετα Ρολόγια για αρχή είτε μεταχειρισμένα ειτε οχι(αυτόματα-μηχανικά-κουρδιστα) κυρίως) και να "παιξεις" μεχρι να κατασταλάξεις καπου(λεμε τωρα)
Και επειδή σε ζαλισα, απο μενα ειναι ενα μεγάλο ΝΑΙ για το συγκεκριμένο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 01:46:33 πμ »
Θέλω η αλήθεια είναι να ψαχτώ με αρκετά ρολόγια. Βέβαια αυτή τη στιγμή το εισόδημα δεν το επιτρέπει, οπότε για αρχή θέλω να επιλέξω κάτι καλό και σχετικά διαφορετικό. Δηλαδή το προτείνεις ξεκάθαρα το συγκεκριμένο απ ότι καταλαβαίνω. Άλλες επικρατούσες επιλογές είναι τα orient mako και ray 2 ,υπάρχουν ορισμένα seiko ενώ υπάρχει και το casio duro σαν λύση έκτακτης ανάγκης για να ικανοποιηθεί η δίψα προς στιγμήν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 01:56:01 πμ »
Θέλω η αλήθεια είναι να ψαχτώ με αρκετά ρολόγια. Βέβαια αυτή τη στιγμή το εισόδημα δεν το επιτρέπει, οπότε για αρχή θέλω να επιλέξω κάτι καλό και σχετικά διαφορετικό. Δηλαδή το προτείνεις ξεκάθαρα το συγκεκριμένο απ ότι καταλαβαίνω. Άλλες επικρατούσες επιλογές είναι τα orient mako και ray 2 ,υπάρχουν ορισμένα seiko ενώ υπάρχει και το casio duro σαν λύση έκτακτης ανάγκης για να ικανοποιηθεί η δίψα προς στιγμήν.
Μου παρουσιάζεις Ρολόγια με διαφορετικούς μηχανισμούς.
Οποτε να φανταστώ κριτήριο αυτη τη στιγμη ειναι η εμφάνιση και μόνο.
Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες ολο και κάτι μπορει να βρεις για πειραματισμό/αρχή και με πολυ χαμηλό κόστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 09:19:51 πμ »
Σαφώς, ακόμα προσπαθώ να εξερευνήσω το χόμπι. Αποφάσισα να ξεκινήσω από μια εμφανισιακη φόρμα, και σιγά σιγά να κατευθύνομαι σε πιο στοχευμενες επιλογές ως προς μηχανισμούς κλπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 09:26:09 πμ »
Βέβαια προφανώς και με ενδιαφέρει και ο μηχανισμός, κυρίως σε πρώτο στάδιο βέβαια όσον αφορά την αξιοπιστία του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panos_ioannou

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 21:47:04 μμ »
Αν θέλεις καινούριο και τρομερό vfm, ίσως το καλύτερο μηχανικό in house ever, κάτω των 100€ δες αυτή τη σειρά(από τα πρώτα ρολόγια που πήρα και δεν μετάνιωσα ποτέ):

Και μια και μου βγήκε στην αναζήτησή της εικόνας διάβασε και αυτό: https://monochrome-watches.com/review-of-seiko-5-snk809-a-lot-of-a-mechanical-watch-for-less-than-usd-100/

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panos_ioannou

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 21:48:58 μμ »
Α! Να σημειώσω ότι έχω μέτριο προς μικρό καρπό (όποτε δεν έχω θέμα με μικρό μεγεθος),  μια και το μοντέλο αυτό είναι 38mm

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 22:21:20 μμ »
Καλά ντάξει και αυτό λίαν συντόμως θα μπει στο στόχαστρο. Απλώς προς το παρόν αναζητώ κάτι λίγο πιο επίσημο καθώς το συγκεκριμένο δύσκολα μπορώ να το φανταστώ με κάτι διαφορετικό από νάτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 22:35:13 μμ »
Καλά ντάξει και αυτό λίαν συντόμως θα μπει στο στόχαστρο. Απλώς προς το παρόν αναζητώ κάτι λίγο πιο επίσημο καθώς το συγκεκριμένο δύσκολα μπορώ να το φανταστώ με κάτι διαφορετικό από νάτο
Αφού ψάχνεις κατι πιο επίσημο και μιλάμε για το πρωτο σου ρολοι, θα σου πρότεινα να μην πήγαινες ακομη σε dan henry.
τίμιες απο ολες τις απόψεις και με πολλα μοντέλα για αυτο που θες οι παρακάτω εταιρίες
Citizen
Seiko
Swatch
Casio edifice
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 03, 2018, 23:09:20 μμ »
Έγινε, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions