Αποστολέας Θέμα: Αγορά Kronaby  (Αναγνώστηκε 1816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Antoni-o

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Αγορά Kronaby
« στις: Δεκέμβριος 01, 2018, 03:11:35 πμ »
Καλησπέρα στην παρέα

Σαν γνήσιος γκατζετακιας αλλά και παραλληλα λάτρης των ρολογιών, έπεσε το μάτι μου στα kronaby. Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ρολόγια στην κλασική τους μορφή, με κάποιες έξτρα "έξυπνες" λειτουργίες. Έχουν quartz μηχανισμό και σε αντίθεση με ένα smartwatch, αν κάποτε τελειώσει η υποστήριξη τους όσο αφορά το κομμάτι των έξυπνων λειτουργιών, σου έχει μείνει ένα κανονικό ρολόι. Μεγάλο συν αυτό για εμένα. Τα παρακολουθώ καιρό και σκέφτομαι πλέον να περάσω στην αγορά ενός. Το θέμα είναι ότι με προβληματίζει το μέγεθος. Έχω δει 3 μεγέθη στο σάιτ τους (38-41-43 mm) αλλά από κοντά βρήκα μόνο τα 38 και 43 για δοκιμή. Έχουν ενδιαφέρουσες επιλογές, και αισθητικά τουλάχιστον εμένα μου αρέσουν αρκετά τα σχέδια τους. Παραθέτω δύο φωτογραφίες παρακατω, ώστε να μου πείτε λίγο για το μέγεθος και το αν σας φαίνεται το ένα από τα δύο πολύ μεγάλο για τον καρπό μου. Το 43ρι αισθάνομαι ότι είναι αρκετά οριακό, ίσως μεγαλύτερο από όσο πρέπει.  Εσάς πώς σας φαίνεται; Ο καρπός μου είναι 6,5 ιντσες

Επισης, αν υπάρχει κάποιος που έχει στην κατοχή του ήδη κάποιο και μπορεί να δώσει κάποιες έξτρα πληροφορίες, θα το εκτιμούσα

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Sent from my PH-1 using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 01, 2018, 03:14:45 πμ από Antoni-o »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Kronaby
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 01, 2018, 03:18:05 πμ »
38mm, γιατί με τα κουμπιά δείχνει πιο μεγαλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kloze

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 01, 2018, 09:03:05 πμ »
Το 43mm δείχνει μεγάλο,αν μπορούσες ας έβλεπες και το 41mm ,με το μαύρο dial μ άρεσε περισσότερο από το λευκό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Νίκος   ‘ Η έπαρση είναι αμαρτία `

Αποσυνδεδεμένος Antoni-o

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 01, 2018, 19:29:50 μμ »
Δυστυχώς δεν το βρίσκω το 41 όσο κι αν έψαξα. Ίσως να είναι το ιδανικό μέγεθος έχοντας δει τα άλλα δύο στο χέρι μου.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions