Μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος (περιπου 1μιση χρονο ) εφτασε στα χερια μου το bambino που ειχα βαλει στο μάτι.
Με ειχε εντυπωσιάσει απο την πρωτη στιγμη που το είχα χαζεψει σε διαφορα βίντεο στο ίντερνετ και φυσικα σε φωτογραφίες διαφόρων μελών του φορουμ που τυγχάνει να το έχουν στην κατοχη τους.
Σε οτι αφορά τα χαρακτηριστικά του, διάσταση κασας 40.5mm x 11.5mm υψος x 46.5mm lug to lug, με μολις 65g βαρος και μηχανισμο (in-house) Orient F6724 Automatic. Το μονο αρνητικο το λουρακι των 21 mm
Απο την πρωτη στιγμη το ρολοι εντυπωσιάζει με αυτη του τη καμπυλοτητα , την οποία αν δεν την αντικρυσει κάποιος με τα ιδια του τα ματια δε μπορεί να την αντιληφθεί ,καθως και τους ροζχρυσους λατινικους χαρακτηρες.
Το αγορασα στην τιμη των 120€ και παρολ' αυτά το ρολοι φωναζει απο μακρυά οτι εχει φινετσα και ποιότητα.
Μακάρι να ηταν open case και μα ειχε και κανένα ζαφειρακι αλλα σε αυτη την τιμη τη παραπάνω να απαιτήσεις.
Με λιγα λόγια το ρολόι κοστίζει οσο αξίζει και ίσως αυτο μας κάνει εντύπωση γιατι θεωρώ πως λιγα ρολογια-εταιρίες κοστίζουν πλεον οσο πραγματικα αξιζουν.
ΥΓ: Το λουρι θα αλλαχτεί τάχιστα







Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk