Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για αγορά ρολογιού  (Αναγνώστηκε 4663 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος damianos2

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Βοήθεια για αγορά ρολογιού
« στις: Νοέμβριος 20, 2018, 09:04:53 πμ »
Θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να αγοράσω ενα ρολόι γιατί είμαι τελείως άσχετος και δεν θα ήθελα να πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν θα με βολέψει η μπορεί να με απαγοήτευσει ... αυτές τις μέρες διάβασα κάποια πραματα για τα ρολόγια και τους μηχανισμούς τους αλλά συνήθως η μου αρέσουν σαν σχέδια η π μηχανισμός η θα με χαλάει το γυαλί και η αδιαβροχοποιηση , έτσι θα ήθελα να μου δώσετε μερικές ιδέες και λύσεις ώστε να καταλήξω κάπου ..

Το μόνο ρολόι που έχω αγοράσει σαν καλό και το φοράω τα τελευταία 10 χρόνια κάθε μέρα προσπαθώντας να το χαλάσω αλλά να μην έχει πάθει τπτ εκτός από μικρό γρατζουνιές στην κάσα  είναι
https://www.oroloi.gr/mobile/el-gr/product/2527680/TISSOT-T-Classic-Couturier-Chronograph-Stainless-steel-bracelet/ και όπως έχετε καταλάβει θα ήθελα παρόμοια ποιότητα και χαρακτηριστικά με αυτό που έχω , αλλά έχω μπει στο τριπάκι να βλέπω για αυτόματα η για μηχανισμούς άλλων εταιριών όπως eco drive kinitec και τα λοιπά και έτσι να μπλέκεται η κατάσταση κατά πολύ , το ρολόι θα φοριέται για Καλο και όχι καθημερινά και τα χρήματα που σκέφτομαι να δώσω είναι από 500 μέχρι 700 δεν ξέρω αν είναι επαρκής για Καλυψώ έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών αλλά κάνω για προσπάθεια ζητώντας την βοήθεια σας  , δεκτές όλες η απόψεις ώστε να μπορέσω να πάρω μια καλή απόφαση και όχι για κάτι που θα μετανιώσω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Βοήθεια για αγορά ρολογιού
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 20, 2018, 10:37:44 πμ »
Θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να αγοράσω ενα ρολόι γιατί είμαι τελείως άσχετος και δεν θα ήθελα να πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν θα με βολέψει η μπορεί να με απαγοήτευσει ... αυτές τις μέρες διάβασα κάποια πραματα για τα ρολόγια και τους μηχανισμούς τους αλλά συνήθως η μου αρέσουν σαν σχέδια η π μηχανισμός η θα με χαλάει το γυαλί και η αδιαβροχοποιηση , έτσι θα ήθελα να μου δώσετε μερικές ιδέες και λύσεις ώστε να καταλήξω κάπου ..

Το μόνο ρολόι που έχω αγοράσει σαν καλό και το φοράω τα τελευταία 10 χρόνια κάθε μέρα προσπαθώντας να το χαλάσω αλλά να μην έχει πάθει τπτ εκτός από μικρό γρατζουνιές στην κάσα  είναι
https://www.oroloi.gr/mobile/el-gr/product/2527680/TISSOT-T-Classic-Couturier-Chronograph-Stainless-steel-bracelet/ και όπως έχετε καταλάβει θα ήθελα παρόμοια ποιότητα και χαρακτηριστικά με αυτό που έχω , αλλά έχω μπει στο τριπάκι να βλέπω για αυτόματα η για μηχανισμούς άλλων εταιριών όπως eco drive kinitec και τα λοιπά και έτσι να μπλέκεται η κατάσταση κατά πολύ , το ρολόι θα φοριέται για Καλο και όχι καθημερινά και τα χρήματα που σκέφτομαι να δώσω είναι από 500 μέχρι 700 δεν ξέρω αν είναι επαρκής για Καλυψώ έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών αλλά κάνω για προσπάθεια ζητώντας την βοήθεια σας  , δεκτές όλες η απόψεις ώστε να μπορέσω να πάρω μια καλή απόφαση και όχι για κάτι που θα μετανιώσω

Να διαλέξεις ένα από βασικές μάρκες, σε Quartz ή Eco Drive, που να σου αρέσει οπτικά.
Με ένα ζαφείρι και αναλογική στεγανότητα, θα σε καλύψει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 20, 2018, 22:41:16 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω αν και με προβληματίζει μην του τελειώνει η μπαταρία και όταν θέλω μια μέρα να το βάλω τότε δεν λειτουργεί και νευριασω , η μήπως αν τραβήξω έξω την κορόνα τότε δεν καταναλώνει μπαταρία ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

coa00kt

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 27, 2018, 22:40:08 μμ »
Γεια σου φίλε

Και εγώ έχω ένα tissot seastar 2000 (44mm automatic) που φοράω καθημερινά και σε πληροφορώ ότι ένα ρολόι που πραγματικά μου αρέσει για την εμφάνιση του είναι το steinhart ocean one 39mm μαυρο χρώμα.

Είναι ότι πιο διαχρονικό σχέδιο υπάρχει κατά την προσωπική μου άποψη.

https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/ocean-one-39-black.html

Φιλικά
Κώστας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 27, 2018, 22:54:49 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω αν και με προβληματίζει μην του τελειώνει η μπαταρία και όταν θέλω μια μέρα να το βάλω τότε δεν λειτουργεί και νευριασω , η μήπως αν τραβήξω έξω την κορόνα τότε δεν καταναλώνει μπαταρία ;
Τα eco-drive δεν θέλουν καν αλλαγή μπαταρίας, λειτουργούν με το ηλιακό φως.
Τα quartz τα οποία λειτουργούν με μπαταρία,θέλουν αλλαγή (αναλόγως το ρολόι)κάθε 4,5 μέχρι και 10 χρόνια...
Άρα μην σε προβληματίζουν τέτοια πράγματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 00:44:03 πμ »
Να αναφέρω ότι κατέληξα τελικά στο Hamilton jazzmaster open heart μόλις πήγα στο μαγαζί ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας και ενώ είχε αλλά 500 ρολόγια το μιαλο μου είχε κολλήσει εκεί σαν χαρακτηριστικά αλλά και ντιζάιν  + μια αρκετά γνωστή και αξιόπιστη εταιρία ... περιμένω να μου πείτε αν έκανα σωστή επιλογή
https://www.oroloi.gr/mobile/el-gr/product/2594291/Hamilton-Jazzmaster-Automatic-Stainless-Steel-Bracelet/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 00:48:46 πμ »
εσυ πληρωνεις,αλλα πολλα λεφτα για ενα ιδιαιτερο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 00:50:49 πμ »
...και έχει open front  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 00:55:30 πμ »
Σίγουρα είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό , είναι κλασικό με μέτριο καντράν και ανοιχτό από πάνω ώστε να φαίνεται ο μηχανισμός που δουλεύει και δίνει μια διαφορετική ομορφιά τουλάχιστον για τα μάτια μου + τα υπόλοιπα όπως αχαρακτο ζαφείρι + 5 ατμόσφαιρα πίεση ώστε να εγγυηθεί ότι δεν θα περάσει υγρασία σε μια άτυχη στιγμή η οτιδήποτε άλλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 00:56:58 πμ »
οτι σου αρεσει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 01:00:04 πμ »
...και έχει open front  ::)
Έτσι όπως το γράφεις φαίνεται σαν να σημάνει κάτι κακό , αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω θα ήθελα να μου το πεις ώστε να γνωρίζω και να το προσέχω γιατί ένας θεός ξέρεις ποτέ θα αγοράσω ξανά ρολόι 😆
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panos_ioannou

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 01:06:26 πμ »
Θες σου πρότεινα να το καθυστερήσεις . Δεν είναι λίγα τα λεφτά αυτά, και υπάρχουν αμέτρητα στην κατηγορία αυτή.
Αστο να ωριμάσει μέσα σου. Ψάχνε λιγο στο Ίντερνετ, Κάνε καμια βόλτα ακόμα ή και πολλες, φόρα διαφορά ρολόγια.
Αν είναι να μην ξανά αγοράσεις για χρόνια είναι σημαντικό να μην βιαστείς.

Φιλικά,
Παναγιώτης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 30, 2018, 01:10:15 πμ από panos_ioannou »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 01:11:39 πμ »
Το ρολόι το έχω ήδη σπίτι , ήρθε σήμερα το πρωί με την μεταφορική , γιατί δεν είχα τα χρήματα να το αγοράσω όταν το είδα στο κατάστημα και έφυγα γυρνώντας σπίτι απογοητευμένος αλλά έτοιμος να πάρω κάποιο άλλο αφού δεν είχα τα χρήματα , αλλά στάθηκα τυχερός και το έβγαλαν Black Friday από ένα κατάστημα στο internet και τελικά από αγοράσω από εκεί στα 731 ευρώ ... το θέμα είναι ότι πάνω στον ενθουσιασμό μου ξέχασα να τους πω να το στενέψουν την καδένα και τώρα πρέπει να πάω κάπου να την κοντινό αλλά ντρεπομε τόσο πολύ  :-[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panos_ioannou

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 30, 2018, 01:16:35 πμ »
Θα σου έλεγα να στο φτιάξω εγώ αλλά ειμαι Κρητη.
Υπάρχουν πολλά βιντεάκια για το κόντεμα του μπρασελέ στο YouTube. Εγώ έχω προμηθευτεί ένα εργαλείο για μπρασελέ κάπου στα 3€ και μετά από τεστ σε ρολόγια που δεν με ένοιαζε αν τα γρατζουνισω τα κατάφερα και τώρα ειμαι εξπερ. Ακόμα και την πρώτη φορά που δοκίμασα πάντως δεν έκανα ζημιά αλλά ποτέ δεν το έκανα με καρφίτσα η κάτι παρόμοιο.
Αν το έχεις ξανακάνει δεν είναι τίποτα. Για να μην κανείς καμια ζημιά και το κλαις καλύτερα να πας σε επαγγελματία.

Γιατί ντρέπεσαι; Αφού θα πληρώσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions