Ένταξη στην επόμενη κλήρωση να ειπωθεί πως οι συμμετοχές από επαρχία δεν επιτρέπονται και μόνο η έξ Αθηνών μπορούν να συμμετάσχουν. 
....όχι, οι συμμετοχές θα επιτρέπονται,

δηλαδή η πληρωμή της μετοχής, κλπ. Οι νικητές όμως, θα βγαίνουν ΜΟΝΟΝ από τους παρόντες στην εορτή

Ερχεσαι, συμμετέχεις. Δεν έρχεσαι ?
Διαγραφή
Φίλε georgiosfragos πρέπει να γίνεται κατανοητό και αποδεκτό,
ΚΑΙ το χιούμορ
ΚΑΙ η σκωπτική προσέγγιση σε κάποιες συμπεριφορές.

Και με την άδεια των υπευθύνων του φόρουμ,

το σκωπτικό αναφέρεται σε συμμετοχές, που εμφανίζονται σε κάθε κλήρωση, και μετά..........του χρόνου πάλι.

Συμμετοχή σε αναρτήσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις, κλπ ,....................ελάχιστες.

Αρα, συμπληρώνουμε ένα λόττο, παίρνουμε και ένα λαχείο, γιορτές είναι, ο τζόγος παίζει, και άμα τύχει, ....έτυχε.

Σε αυτό αναφέρθηκα, και αν κάποιος κερδίζει ένα δώρο των 500 τόσων ευρώ,μετά από συλλογική συμμετοχή, ε, ας εμφανιστεί κιόλας είτε με καρπίσιες φωτό, με παρουσίαση, με το "σήμερα φόρεσα", με κάτι τέλος πάντων. Εδώ, και αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν, κερδισμένος, είχε βάλει το ρολόϊ στις αγγελίες για πούλημα .

Για σκέψου το λίγο.

Κάποιοι πληρώνουν από την τσέπη τους για να υπάρχει το φόρουμ αυτό, κάποιοι αναλώνουν προσωπικό τους χρόνο για να οργανώσουν και εκτελέσουν τις διαδικασίες "το Δώρο έτους ΧΧΧΧ", να το παραγγείλουν, να το χαράξουν, και εγώ πχ, ο κερδισμένος, ..........................εξαφανιζόλ, ή διαχειρίζομαι με "αχαριστία" τον λαχνό.
Αν ήσουν οργανωτής θα σου άρεσε ?

Αν θεωρησες ότι προσπαθώ να αποκλείσω τους μη διαμένοντες εις το κλεινόν άστυ, θεώρησες λάθος. Αλλά, απολογούμαι, ΚΑΙ σε εσένα προσωπικά, έστω και εάν έτσι έκρινες.
Προσωπικά, πάντα πηγαίνω στις συναντήσεις ειδικά μελών από μέρη εκτός Αθηνών, που ειδοποιούν "....έρχομαι Αθήνα για ΧΧΧΧΧΧ...., συναντιόμαστε ?"
Θεωρώ, ότι δεν πρέπει να είμαστε ένα αϋλο nick name πίσω από ένα πληκτρολόγιο, αλλά φυσικά πρόσωπα, άνθρωποι με συναισθήματα και αδυναμίες, αλλά και .......φιλότιμο. Ειμαι ρομαντικός ?

Φίλε georgiosfragos, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, που μου έδωσε την ευκαιρία να τα "ψάλλω".

Πάω να πάρω τα ηρεμιστικά χάπια μου.