Αποστολέας Θέμα: ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΩΡΟΥ 2018-2019  (Αναγνώστηκε 18311 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Ένταξη στην επόμενη κλήρωση να ειπωθεί πως οι συμμετοχές από επαρχία δεν επιτρέπονται και μόνο η έξ Αθηνών μπορούν να συμμετάσχουν. :-[

....όχι, οι συμμετοχές θα επιτρέπονται, ;)  δηλαδή η πληρωμή της μετοχής, κλπ. Οι νικητές όμως, θα βγαίνουν ΜΟΝΟΝ από τους παρόντες στην εορτή  ;) Ερχεσαι, συμμετέχεις. Δεν έρχεσαι ? Διαγραφή :'( :'( :'(

Φίλε georgiosfragos πρέπει να γίνεται κατανοητό και αποδεκτό, ΚΑΙ το χιούμορ ΚΑΙ η σκωπτική προσέγγιση σε κάποιες συμπεριφορές.

Και με την άδεια των υπευθύνων του φόρουμ, το σκωπτικό αναφέρεται σε συμμετοχές, που εμφανίζονται σε κάθε κλήρωση, και μετά..........του χρόνου πάλι.  :-[ Συμμετοχή σε αναρτήσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις, κλπ ,....................ελάχιστες. :(

Αρα, συμπληρώνουμε ένα λόττο, παίρνουμε και ένα λαχείο, γιορτές είναι, ο τζόγος παίζει, και άμα τύχει, ....έτυχε.

Σε αυτό αναφέρθηκα, και αν κάποιος κερδίζει ένα δώρο των 500 τόσων ευρώ,μετά από συλλογική συμμετοχή, ε, ας εμφανιστεί κιόλας είτε με καρπίσιες φωτό, με παρουσίαση, με το "σήμερα φόρεσα", με κάτι τέλος πάντων. Εδώ, και αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν, κερδισμένος, είχε βάλει το ρολόϊ στις αγγελίες για πούλημα .  ???

Για σκέψου το λίγο.

Κάποιοι πληρώνουν από την τσέπη τους για να υπάρχει το φόρουμ αυτό, κάποιοι αναλώνουν προσωπικό τους χρόνο για να οργανώσουν και εκτελέσουν τις διαδικασίες "το Δώρο έτους ΧΧΧΧ", να το παραγγείλουν, να το χαράξουν, και εγώ πχ, ο κερδισμένος, ..........................εξαφανιζόλ, ή διαχειρίζομαι με "αχαριστία" τον λαχνό.

Αν ήσουν οργανωτής θα σου άρεσε ?

Αν θεωρησες ότι προσπαθώ να αποκλείσω τους μη διαμένοντες εις το κλεινόν άστυ, θεώρησες λάθος. Αλλά, απολογούμαι, ΚΑΙ σε εσένα προσωπικά, έστω και εάν έτσι έκρινες.

Προσωπικά, πάντα πηγαίνω στις συναντήσεις ειδικά μελών από μέρη εκτός Αθηνών, που ειδοποιούν "....έρχομαι Αθήνα για ΧΧΧΧΧΧ...., συναντιόμαστε ?"

Θεωρώ, ότι δεν πρέπει να είμαστε ένα αϋλο nick name πίσω από ένα πληκτρολόγιο, αλλά φυσικά πρόσωπα, άνθρωποι με συναισθήματα και αδυναμίες, αλλά και .......φιλότιμο. Ειμαι ρομαντικός ?  :(

Φίλε georgiosfragos, σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, που μου έδωσε την ευκαιρία να τα "ψάλλω".  ;)

Πάω να πάρω τα ηρεμιστικά χάπια μου.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Φίλε georgiosfragos πρέπει να γίνεται κατανοητό και αποδεκτό, ΚΑΙ το χιούμορ ΚΑΙ η σκωπτική προσέγγιση σε κάποιες συμπεριφορές.

αυτο κραταω,το αλλο το εχασα  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
....μου αρκεί  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Μα ναι,τον  μπερδεψατε τον ανθρωπο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος panos_ioannou

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΩΡΟΥ 2018-2019
« Απάντηση #169 στις: Νοέμβριος 25, 2018, 20:32:50 μμ »
Εγώ θα ήθελα πολύ να γνωρισω έστω γραπτως τα κυρία μέλη του φόρουμ, και ένα μικρό βιογραφικό η μια περιληπτική παρουσίαση του καθενός στην οποία βέβαια να μπορούμε να προσθέσουμε και εμείς βιογραφικά για την ενασχόληση μας με τα ρολόγια και την αγάπη μας .
Θα μπορούσε να γίνει με ένα νέο ποστ (θέμα) από κάποιον διαχειριστή και εκεί να προσθέτει όποιος θέλει μια μικρή περιγραφή του εαυτού του και γιατί όχι; Ας είναι και πιο προσωπική αυτή η περιγραφή. Ότι νομίζει ο καθένας ότι θέλει να μοιραστεί

Διαβαζω σχόλια από διάφορους αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω την εμπειρία του καθένα. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω ποιος είναι πραγματικά ρολογας και ας είναι και  χιουμοριστας, ή ποιος δίνει περισσότερο χιούμορ από γνώσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
...τις αλήθειες παρέθεσα. Αν κρίθεί ως , ας διαγραφεί.

Πιστεύω απόλυτα, ότι είναι μια συλλογική ενέργεια, και αντίστοιχα πρέπει να αξιολογείται / εκτιμάται. Οπως και η προσπάθεια / ενέργεια / χρόνος που επενδύεται από τους οργανωτές.

Και δεν σημείωσα, ότι κάποιοι από αυτούς, ενώ καταβάλλουν συμμετοχή, για λόγους αρχής, ( παιδεία λέγεται αυτό ), ΔΕΝ συμμετέχουν στην κλήρωση.

Αν δεν γίνεται αντιληπτή η διαδικασία αυτή του φόρουμ, το εξομοιώνουμε με τον λαχνό από τον "Φιλοζωϊκό / Φιλανθρωπικό / Εξωραϊστικό σύλλογο" της γειτονιάς.  :)

...ακόμα να με πιάσουν τα χάπια.  :'( :'( :'(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Legend
    • Προφίλ
Εγώ θα ήθελα πολύ να γνωρισω έστω γραπτως τα κυρία μέλη του φόρουμ, και ένα μικρό βιογραφικό η μια περιληπτική παρουσίαση του καθενός στην οποία βέβαια να μπορούμε να προσθέσουμε και εμείς βιογραφικά για την ενασχόληση μας με τα ρολόγια και την αγάπη μας .
Θα μπορούσε να γίνει με ένα νέο ποστ (θέμα) από κάποιον διαχειριστή και εκεί να προσθέτει όποιος θέλει μια μικρή περιγραφή του εαυτού του και γιατί όχι; Ας είναι και πιο προσωπική αυτή η περιγραφή. Ότι νομίζει ο καθένας ότι θέλει να μοιραστεί

Διαβαζω σχόλια από διάφορους αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω την εμπειρία του καθένα. Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω ποιος είναι πραγματικά ρολογας και ας είναι και  χιουμοριστας, ή ποιος δίνει περισσότερο χιούμορ από γνώσεις

Υπάρχει -----> Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών » Aνακοινώσεις & Οδηγίες » Ανακοινώσεις του forum μας » Ας ξανά - γνωριστούμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ

Υπάρχει -----> Greek Watch Forum - Το ελληνικό forum ρολογιών » Aνακοινώσεις & Οδηγίες » Ανακοινώσεις του forum μας » Ας ξανά - γνωριστούμε.
Τα διάβασα όλα τα νήματα στο ποστ αυτό . Καμια σχέση με αυτό που περιγράφω.
Μιλάω περισσότερο για παρουσίαση των διαχειριστών και των πιο ενεργών μελών και όχι απλά ειμαι νέος γεια σας και καλώς ήρθες .. και 35 σχόλια άσχετα από κάτω.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
...είμαστε .

Θα μας κάνουν

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
...είμαστε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).

Θα μας κάνουν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωχ σωστά..
Συγνώμη για την φλυαρία μου.
Για να επιστρέψω στην τελική ψηφοφορία και εφοσον πλέον είναι γνωστό το ρολόι που θα κληρωθει(και είναι και πολύ καλό και διαφορετικό κατά την γνώμη μου), θα ήθελα να ξέρω ποτέ ορίζουμε την Κλήρωση, ποτέ θα αγοραστεί το ρολόι και αν όλα βαίνουν καλώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgiosfragos

• Member
  • **
    • Προφίλ
Τελικά προκάλεσα άθελα μου ένταση. Εμένα μου αρέσει να διαβάζω και όχι να γράφω.πιστευω έχω το δικαίωμα να θεωρώ ως συμμετοχή μου στο φόρουμ το να είμαι ο άνθρωπος που αντλεί πληροφορίες και σας ευχαριστώ για αυτό και όχι τον γράψιμο που μπορεί και να μην το έχω. Τέλος πάντων σας υπόσχομαι του χρόνου να μην συμμετέχω. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
δώστε σανό

• Legend
    • Προφίλ
Τελικά προκάλεσα άθελα μου ένταση. Εμένα μου αρέσει να διαβάζω και όχι να γράφω.πιστευω έχω το δικαίωμα να θεωρώ ως συμμετοχή μου στο φόρουμ το να είμαι ο άνθρωπος που αντλεί πληροφορίες και σας ευχαριστώ για αυτό και όχι τον γράψιμο που μπορεί και να μην το έχω. Τέλος πάντων σας υπόσχομαι του χρόνου να μην συμμετέχω. :D

Δεν προκάλεσες καθόλου ένταση. Καλά έκανες και έγραψες, για να ..................ξεσπάσω.  ;)

Και είναι δικαίωμα του καθενός, να συμμετέχει στο φόρουμ με τον τρόπο που επιθυμεί, εφόσον προβλέπεται στις ιδρυτικές αρχές.  ::)

Του χρόνου, ( αν ζώ ), θα είμαι το Νο 2, με εσένα το Νο 1.   :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Και μενα μαρεσει πολυ να μαθαίνω
Και εδω μεσα σίγουρα υπάρχει πολυ "φαι"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
ρολογια κληρωνει,φαι δεν εχει  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
Κύριε Γιώργο συμφωνώ σχεδόν σε ολα, για να μην πω σε όλα. Καλά τα λέτε. Όσοι θέλουν να γνωριστούμε καλυτερα ας έρχονται στις συναντήσεις. Οι οποίες συναντήσεις η αλήθεια είναι γίνονται κυρίως αν έρθει κάποιο μέλος εκτός Αττικής κ με τη αφορμή γνωριμίας γίνεται κ συνάντηση. Οι συναντήσεις για εμένα θα έπρεπε να πραγματοποιούνται συχνότερα.
Για τους εκτός Αττικής πιστεύω οτι με τη συχνή συμμετοχή τους κ ανάγνωση των πόστ κάποια ιδέα θα την πάρουν για το ποιόν των ενεργότερων μελών. Απο την άλλη άλλο πράγμα είναι ο γραπτός λόγος κ άλλο η συζήτηση απο κοντά με το πρόσωπο πίσω απο το nickname.

Φιλικά,
Αντώνης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions