Αλλάζοντας την επιλογή εξ'αρχής, νομίζω ότι όσοι ψήφισαν τα 1 & 2 θα θέλουν να αλλάξουν την ψήφο τους για να πάρουν θέση μεταξύ του 3 & 4.
Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να αναλύσω το σκεπτικό μου γιατί ομοίως κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ και δε θα ήθελα να πω ξερά έναν αριθμό.
Με το που είδα την τελική ψηφοφορία ήθελα εξ'αρχής το Dan Henry κι έλεγα να το ρισκάρω αν έβγαινε, φυσικά για το 40mm.
Μιας όμως που βλέπω ότι δεν έχει απήχηση, σκεπτόμενος ότι νικητής θα είναι το 3 ή το 4, ζυγίζω....
Η συγκεκριμένη έκδοση του Seiko είναι ότι πιο όμορφη υπάρχει στα μάτια μου και ως limited μου αρέσει ακόμα πιο πολυ. Τα 44mm όμως στον καρπό μου είναι κάτι που χωνεύεται δύσκολα. Θα ήθελα να το ρισκάρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα εφαρμόσει και θα μοιάζει παράτερο, όπως κι άλλες επιλογές που είχα κάνει στο παρελθόν.
Εξετάζοντας λίγο το Smiths - που ομολογώ δεν το είχα δει αρκετά, μου αρέσει ως κλασικό, ακόμα πιο πολύ η ιστορία του και ότι δεν κυκλοφορεί στο ευρύ κοινό, ενώ η διάσταση των 40mm είναι super!
Αρνητικό είναι το ότι λανσάρεται ως hommage.
.......
Καταλήγοντας λοιπόν και ζυγίζοντας όλα τα παραπάνω, η επιλογή μου είναι το 3.