0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε τότε είμαι ηλίθιος. Δεν ξέρω. Όταν ο άλλος λέει πρώτη κουβέντα «μας βλέπω να τσακωνόμαστε» ε τότε οι πιθανότητες μόλις αυξήθηκαν κατα 90%. Και για πλάκα να το πεις, δεν υπάρχει η οικειότητα του χρόνου για να το αμβλύνει και να το πάρει ο άλλος χιουμοριστικά. Κάντο εικόνα:Εδώ είμαστε ένα μπαρ γεμάτο τύπου Αμερικής και σκάει ένας νέος από άλλο μπαρ και λέει έχω βάλει αντίστροφη μέτρηση πότε θα γίνει μπ0ρδ3λο εδώ μέσα. Ε δε θέλει και πολύ. Και με χιούμορ να το πει ο άλλος, οι άλλοι δεν το ξέρουν αυτό. Πάει στον μπάρμαν και του λέει τι μαλ..ιες σερβίρεις εδώ ρε! Πάει στον πιανίστα και του λέει τι μαλ..ες παίζεις ρε κατσαπλια; Πάει στο τραπέζι και φωνάζει από μακριά τι θέλει να πιει και πάει και στην τουαλέτα και κατουράει μόνο έξω. Ε μία δύο τρεις… θα γίνει μανούρα. Sent from my iPhone using Tapatalk
Το δίδαγμα είναι,πως πρέπει να αποφεύγονται τα nick name που παραπέμπουν σε μουσική.
Τον θυμάμαι να γράφει για την αγαπημένη του εταιρεία,παλιά
Ναι,πιο πολύ ενοχλούσε η έλλειψη θεμάτων,ο Μαέστρο ήταν το εξιλαστήριο θύμα
Μπορεί κάποιος να έχει ρολεξ αλλά να μην είναι ρολεξάκιας. Sent from my iPhone using Tapatalk
Άσε να μαντέψω... Μπουχερέρε;Με έχεις ρίξει στα πατώματα, ούτε ο Παπακαλιάτης τέτοιο δράμα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.