0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά είσαι εντελώς αστείος έτσι;Εκτός αν τρολάρεις επίτηδες
Αυτή είναι η θεία , στο Κωνσταντίνου και Ελένης, που ήρθε επίσκεψη και τους διέλυσε. Άκρως επιτυχημένο χιούμορ από τον @oikonikos, αλλά ο ξύπνιος, δεν το καταλαβε, και ανταπαντά στον Νίκο, αποκαλώντας τον ......Νικόλ. Αίσχος.
Πωπω,παχυνε πολύ
Μην ανησυχείς εσύ όλα υπό έλεγχο
Παρακαλώ να ανοίξει ο λογαριασμός του Αλέξανδρου γιατί πλήττω
Πρόσεξες ότι με είπαν γυναικούλα, Φιλιώ, Δέσποινα, μαεστρακο, άξεστο, αλήτη, εμετό πριν ανοίξω το στόμα μου ή μπα;;Μάλλον ναι, αλλά δεν σε παίρνει να το πεις.Το διδακτορικό του το εχω χεσμενο επίσης, δύο τρία έχω από δαυτα συν post doc
Μιχάλης και κος Γιώργος από ότι έχω καταλάβει γνωρίζεστε από παλιά. Δεν αρμόζει σε κανέναν σας όλο αυτό. Ρίξτε τους εγωισμούς και πάρτε ένα τηλέφωνο να τα βρείτε...
Δεν θα συνεχίσω μαζί σου. Δεν είμαι δικαστής για να δικασω ποιος είπε τι και γιατί. Παράπονα στον δήμαρχο, τώρα θα έχουμε και φρέσκους. Εγώ, είμαι εδω για τα ρολόγια.
Κύριε Γιώργο γιατί δεν τον εκτιμάτε πλέον..?!Δεν κατάλαβα... Τι έκανε ακριβώς..?!Η μάλλον να σας πω εγώ τι έκανε για να μην καίμε τζάμπα φαιά ουσία..! Αντέδρασε... αυτό έκανε..!Όπως θα έκανε οποιοσδήποτε που τον προσβάλουν. Απλά αυτός είναι ξύπνιος και το κάνει με τρόπο..!Ούτε εγώ θέλω να τσακωθω με τους φίλους που έχω κάνει εδώ μέσα κύριε Γιώργο αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα..! Και τον Αλέξανδρο τον συμπαθω ιδιαίτερα και το γνωρίζει πολύ καλά.. και με στενοχωρεί όταν βλέπω να μιλάει τόσο άσχημα γιατί είναι καλό παιδί.Όπως και να έχει εγώ προτείνω να αφήσουμε τις m@l@kies και να ασχοληθούμε με τα ρολόγια..! Ποτέ δεν είναι αργά..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.