Κύριε Γιώργο γιατί δεν τον εκτιμάτε πλέον..?!
Δεν κατάλαβα... Τι έκανε ακριβώς..?!
Η μάλλον να σας πω εγώ τι έκανε για να μην καίμε τζάμπα φαιά ουσία..! Αντέδρασε... αυτό έκανε..!
Όπως θα έκανε οποιοσδήποτε που τον προσβάλουν. Απλά αυτός είναι ξύπνιος και το κάνει με τρόπο..!
Ούτε εγώ θέλω να τσακωθω με τους φίλους που έχω κάνει εδώ μέσα κύριε Γιώργο αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα..! Και τον Αλέξανδρο τον συμπαθω ιδιαίτερα και το γνωρίζει πολύ καλά.. και με στενοχωρεί όταν βλέπω να μιλάει τόσο άσχημα γιατί είναι καλό παιδί.
Όπως και να έχει εγώ προτείνω να αφήσουμε τις m@l@kies και να ασχοληθούμε με τα ρολόγια..!

Ποτέ δεν είναι αργά..

Με ρολόγια ασχολούμαστε. Οι σοβαροί. Όχι όλοι.
Κάποιοι, που υποτιθεται είναι ευφυείς, ξύπνιοι κατα δήλωση σου, με υψηλότερο του μεσου IQ, θεωρουν τους άλλους υποδεεστερους, αρα, χρησιμοποιουν το κουκου τους λάθος.
Η ευφυΐα ομως, ειναι η ικανότητα αντίληψης και προσαρμογης, οχι τα διδακτορικά.
Στην ΜΕΝΣΑ, υπάρχουν μέλη που είναι ανηλικα, βοσκοί, αχθοφόροι. Γιατί απαντούν ΣΩΣΤΑ στα τεστ, και ας μην έχουν πάει σχολείο. Δηλαδή, έχουν ΑΝΤΊΛΗΨΗ. Και των τεστ, αλλά, και του περιβάλλοντος.
Εδώ, έχουμε κάποιον, που ΕΠΊΤΗΔΕΣ προκαλεί, υποτίθεται με εξευγενισμενο/καυστικό........χιούμορ (?), συνεχώς, και με τον ίδιο τρόπο.
Δεν έχει παραλλαγές, διαφοροποίηση, ένα ενδιαφέρον τέλος πάντων. Μονιμως τα ίδια και τα ίδια.
Και έχει αντιμετωπίσει άρνηση και κατακραυγή, από αρκετά μέλη, που, αν υπήρχε σεβασμός, σεβασμός προς τους υπόλοιπους και τον ιστοτοπο, και προπαντός αυτοσεβασμός και φιλότιμο, θα είχε αμβλύνει τις αναρτήσεις του.
Από την άλλη, έχουμε ένα άτομο, που αρπαζεται εύκολα, ( δικαιολογημενα κατά την άποψή μου, μια και τον ρώτησα τους λόγους ζητώντας του να σταματησει), το οποίο απετέλεσε και στόχο του .....ξυπνιου.
Και φτάσαμε σε μια προσωπική κόντρα, που κατακλύζει τις σελίδες, πράγμα ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.
Οι αναρτήσεις και οι χαρακτηρισμοι είναι εκεί. Δεν έχουν σβηστεί. Ας αποφασίσει το κάθε μέλος αν θα επικροτεί αναρτήσεις προβοκατσιας ή όχι, και ας ελπίσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα αντιληφθούν ότι χαμηλώνουν το πολιτιστικό επίπεδο του φόρουμ, εξελίσσοντας το σε .......πρωιναδικο κοτσομπολιου.
Εδώ ήρθαμε και παραμενουμε για να ασχολούμαστε με ρολόγια. Και άλλα θέματα αλλά με σοβαρότητα και σεβασμό.
Η προσβλητική αναφορά σε αδυναμίες, επαγγέλματα, εμφάνιση, γούστα, επιλογές, ειναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Συνεπώς, ας συγκεντρωθουμε στα ρολόγια, και ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει τους κακοπροαιρετους, αν και για εμένα, ΙΜΟ, αυτό είναι ήδη ξεκάθαρο, αναλογιζομενος την προσφορά εκάστου στην διάρκεια της παρουσίας τους εδώ.