0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Apple watch(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 18, 2019, 21:06:54 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω την αίσθηση ότι αυτή είναι φωτογραφία συμφορμήτη.
Εννοεις τους λαθρο και τιποτα ISIS?Μα 4,5 χρονια τι ακριβως κανατε για την αντιμετωπιση του φαινομενου? 1800 ΜΟΝΟ επαναπροωθησεις και ακομα οι ευρωπαιοι να μαθουν που πηγαν τα εκατομμυρια που εδωσαν..Χιλιαδες αιτησεις ασυλου που εκκρεμουν και ολοι αυτοι κυκλοφορουν ανενοχλητοι.Και αν δεν απατωμαι σχεδον ολοι οι αριστεριζοντες ευαισθητουληδες ειναι υπερ αυτης της πολυπολιτισμικοτητας και ετσι και αλλιως δεν ενοχλουν.Απλα λιαζονται στην Μορια ...Ουτε καν δεχτηκαν να υποστηριξουν το νεο νομοσχεδιο που επιταχυνει τις αξιολογησεις για το ασυλο και αυστηροποιει ποινες και προβλεπονται χιλιαδες επαναπροωθησεις.Θα κριθει το εργο σε βαθος χρονου για την αποτελεσματικοτητα του.Αλλα οχι και να κανουν ΑΥΤΟΙ κριτικη οτι αργουν να βρουν λυση.Δηλαδη η γελοιοτητα και η υποκρισια τους εχει ξεπερασειΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.