Αποστολέας Θέμα: Λιγο γελιο  (Αναγνώστηκε 1466754 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Λιγο γελιο
« Απάντηση #7065 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 14:44:25 μμ »
.................για κάποιον που ζεί επαρχία η σε κάποιο προάστιο της Αθήνας ίσως δεν έχει την δυνατότητα-κρίση ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβει τι έκταση θα πάρουν τα πράγματα στο εγγύς μέλλον

Οποιος είχε την τύχη / ατυχία να ζήσει σε χώρες του εξωτερικού, θα έχει δεί τις διάφορες διαφορετικές φυλές που ζουν και εκεί, είτε που πήγαν σαν πρόσφυγες, είτε σαν μετανάστες.

Υπήρξαν και αυτοί, που χρόνια τους έλεγαν "Μα είστε και εσείς πολίτες / υπήκοοι των / της ..........", και τους έκλεβαν τους θησαυρούς των χωρών τους. Και κάποια στιγμή, εκείνοι αποφάσισαν "να πάνε στην χώρα τους".

Αλλά, σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, ΟΛΕΣ οι μετακινήσεις έγιναν συντεταγμένα.

Και το σπουδαιότερο, που ΑΤΥΧΩΣ δεν ισχύει εδώ, (.....και απορώ γιατί ? ), οι νεοφερμένοι ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ στους νόμους και ακολουθούν τα ισχύοντα στην πολιτεία όπου καταλήγουν. Εδώ, προσπαθούν να επιβάλλουν τα δικά τους, και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους βάζει στην θέση τους.

Στις σοβαρές χώρες, ουδείς διανοείται να προκαλεί τα ήθη και τα έθιμα των ιθαγενών.  Αλλά εμάς, μην μας ενοχλείτε. Πίνουμε φραπέ.  :(
Είναι μεγάλη κουβέντα και θα βγει of topic..απλά είναι γελοία η κατάσταση εδώ στην Ελλάδα..και σε αυτό το κομμάτι δεν φταίνε τα κόμματα αλλά όπως λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες :
"κάθε πόλη(κράτος)έχει τους πολιτικούς που της αξίζει"

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7066 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 15:12:26 μμ »
.................για κάποιον που ζεί επαρχία η σε κάποιο προάστιο της Αθήνας ίσως δεν έχει την δυνατότητα-κρίση ή δεν ξέρω τι άλλο, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβει τι έκταση θα πάρουν τα πράγματα στο εγγύς μέλλον

Οποιος είχε την τύχη / ατυχία να ζήσει σε χώρες του εξωτερικού, θα έχει δεί τις διάφορες διαφορετικές φυλές που ζουν και εκεί, είτε που πήγαν σαν πρόσφυγες, είτε σαν μετανάστες.

Υπήρξαν και αυτοί, που χρόνια τους έλεγαν "Μα είστε και εσείς πολίτες / υπήκοοι των / της ..........", και τους έκλεβαν τους θησαυρούς των χωρών τους. Και κάποια στιγμή, εκείνοι αποφάσισαν "να πάνε στην χώρα τους".

Αλλά, σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, ΟΛΕΣ οι μετακινήσεις έγιναν συντεταγμένα.

Και το σπουδαιότερο, που ΑΤΥΧΩΣ δεν ισχύει εδώ, (.....και απορώ γιατί ? ), οι νεοφερμένοι ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ στους νόμους και ακολουθούν τα ισχύοντα στην πολιτεία όπου καταλήγουν. Εδώ, προσπαθούν να επιβάλλουν τα δικά τους, και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους βάζει στην θέση τους.

Στις σοβαρές χώρες, ουδείς διανοείται να προκαλεί τα ήθη και τα έθιμα των ιθαγενών.  Αλλά εμάς, μην μας ενοχλείτε. Πίνουμε φραπέ.  :(
Γιώργο μεγάλη συζήτηση ..έχω γεννηθεί ,εργαστεί και γενικά ζήσει στο Βέλγιο, Βρυξέλλες αφού ο πατέρας μου ήταν μετανάστης εκεί ..Σε ότι αφορά τους μουσουλμάνους (Μαρόκο ,Αλγερία κυρίως )  πλέον σε θέματα κουλτούρας πιο πολύ το Βέλγιο έχει προσαρμοστεί και υπακούει σε αυτούς..Και δυστυχώς έχω γνωρίσει αρκετά Ελληνόπουλα 2ης και 3ης γεννιας που έχουν ασπαστει το Ισλαμ αφού είναι η μόνη θρησκεια με εντονη παρουσία στον περίγυρο τους .   Εχω την αίσθηση πως οι μουσουλμάνοι στις Βρυξέλλες είναι πανω από το 50% ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7067 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 16:07:08 μμ »
Εχω συναναστραφει λογω της δουλειας μου με πολλες μουσουλμανικες φυλες/εθνικοτητες..Οι χειροτεροι ειναι οι Αλγερινοι..Και ακολουθουν οι πακιστανοι, οι οποιοι μετα απο πειθαναγκαστικα μεσα τουλαχιστον υπακουουν ενω οι Αλγερινοι δεν αντιλαμβανονται την δεινη τους θεση και παρολαυτα εξακολουθουν να οξυνουν την κατασταση..Ειναι οι χειροτερες περιπτωσεις οσον αφορα την διαχειριση των παραβατικων τους συμπεριφορων..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7068 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 16:35:34 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις πορειες εχει γινει ρουτινα να κατατασσουμε τα διαφορα μπλοκ οργανωσεων που συμμετεχουν αναλογα με τον ακραιο χαρακτηρα τους...Το ΠΑΜΕ γενικα λογω της εσωτερικης «στρατιωτικοποιημενης» του δομης στο 95% των περιπτωσεων δεν δημιουργει θεματα καθως περιφρουρει απο μονη της το μπλογκ της και δεν επιτρεπει την οποιαδηποτε παρεισφρηση «ξενων» στους κολπους της και φυσικα δεν επιτρεπει την συσσωματωση της με αλλες οργανωνσεις πχ λαντζα, κλπ κινησεις του ευρυτερου  αντιεξουσιαστικου χωρου..
Το καλο ειναι οτι ΟΛΕΣ οι αριστεροστροφες παραταξεις εχουν τετοια εχθρα μεταξυ τους που δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση να βλεπεις να πλακωνονται μεταξυ τους και φυσικα να μην χρειαζεται να επεμβεις.. ;D ;D Στην προκειμενη περιπτωση, η επιθεση μελων του ΠΑΜΕ κατα αστυνομικου, δεν ειναι κατι το συνηθες αλλα οχι οτι δεν εχει ξαναπαρατηρηθει κατα το παρελθον και μαλιστα εχουν απαθανατιστει σε βιντεο που εχουν διαρρευσει στο διαδικτυο..Και το εξοργιστκο ειναι οτι στο τελος να μην κινειται καμια διαδικασια ποινικης ευθυνης..Μακαρι αυτην την φορα να αποδοθουν ευθυνες τουλαχιστον στον ενα εκ των δυο που αποτυπωθηκαν στον φωτογραφικο φακο και εχει πλεον αναγνωριστει ως γνωστο μελος του ΠΑΜΕ..Αλλα εδω που ζουμε πολυ το φοβαμαι οτι θα περασει κι αυτο ως μια απωλεια στην καθημερινη μαχη της ταξικης παλης..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7069 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 16:42:38 μμ »
Το ΚΚΕ, έχει πτωση?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7070 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 17:04:56 μμ »
Φανταζεσαι να χτυπουσαν λαικο αγωνιστη του ΠΑΜΕ με Lionsdale μπλουζα τι θα γινοταν?Θα ζητουσαν την εξορια στα γκουλαγκ...Τωρα αβαβα οι κοκκινοι φασιστες

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #7071 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 17:12:04 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7072 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 18:32:10 μμ »

Ειναι και oι δύο μέλη του Club Rolex fans.

Ο Μάκης, όταν έκανε εκπομπές στην TV, άλλαζε τα ρολογάκια σαν τα πουκάμισα. Απο Ντειτόνες μέχρι Σαμπ και Τζι εμ τι, κάθε εκπομπή και διαφορετικό.

Για τον "κομάντο" δεν χρειάζεται ειδική αναφορά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7073 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 18:33:34 μμ »
Αδυνάτισε  ο ψεκασμένος;  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7074 στις: Οκτώβριος 08, 2019, 18:35:40 μμ »

Ειναι και oι δύο μέλη του Club Rolex fans.

Ο Μάκης, όταν έκανε εκπομπές στην TV, άλλαζε τα ρολογάκια σαν τα πουκάμισα. Απο Ντειτόνες μέχρι Σαμπ και Τζι εμ τι, κάθε εκπομπή και διαφορετικό.

Για τον "κομάντο" δεν χρειάζεται ειδική αναφορά.
Respect comment!!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7075 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 11:16:03 πμ »
https://www.enikos.gr/international/677073/eklepsan-roloi-axias-768000-evro-apo-epicheirimatia

Έκλεψαν ρολόι αξίας 768.000 ευρώ από επιχειρηματία

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7076 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 11:57:31 πμ »
  Ο φασιστας αρχηγος καλυψε τον φασιστα συντροφο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7077 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 11:59:15 πμ »
https://www.iefimerida.gr/zoi/edose-25-dolaria-gia-kanape-kai-brike-spanio-rolex

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7078 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 16:02:21 μμ »
https://www.iefimerida.gr/zoi/edose-25-dolaria-gia-kanape-kai-brike-spanio-rolex

Εντάξει. Το δικό μου ήταν. Κατα τις ....γυμναστικές στον καναπέ, φαίνεται μου έπεσε, και από τα πολλά  :-* και  :P, , και όταν ήρθε ο νόμιμος, εγώ , και που να ξαναγυρίσω.  ::)

Μα μας δουλεύουν ? Ηθελε δημοσιότητα ο μπάρμπα πωλητής, και βρήκε την ιστορία. Να ακουστούμε και λίγο. Η διαφήμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Και αυτή η βρωμιάρα, δεν είχε σηκώσει ΠΟΤΕ τα μαξιλάρια για καθαριότητα ?  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7079 στις: Οκτώβριος 09, 2019, 16:05:32 μμ »

Εντάξει. Το δικό μου ήταν. Κατα τις ....γυμναστικές στον καναπέ, φαίνεται μου έπεσε, και από τα πολλά  :-* και  :P, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), και όταν ήρθε ο νόμιμος, εγώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), και που να ξαναγυρίσω.  ::)

Μα μας δουλεύουν ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Ηθελε δημοσιότητα ο μπάρμπα πωλητής, και βρήκε την ιστορία. Να ακουστούμε και λίγο. Η διαφήμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Και αυτή η βρωμιάρα, δεν είχε σηκώσει ΠΟΤΕ τα μαξιλάρια για καθαριότητα ?  ???
Χαχαχαχα η πλάκα είναι ότι είναι σαν το Daytona του Πωλ Νιούμαν..και μάλιστα όταν σε ερώτηση τι θα τα κάνει τα 250.000 απάντησε ότι θα βάλει σιλικόνη στο στήθος και θα πάρει σπίτι.....αν όντως είναι αλήθεια τότε συμπεράνουμε για άλλη μια φορά ότι οι στόκοι έχουν τύχη

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions