Δείτε κοροϊδευτικό tweet καθαρόαιμου Ζαιου ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενας που αναρτά κάτι τέτοιο, είναι ηλίθιος, πορωμένος και αμόρφωτος βλάξ.

Φυσικά, για τον κάθε έτσι περιγραφόμενο, είναι αυτονόητο ότι δεν γνωρίζει Φυσική, και απλώς καταπίνει αμάσητο ότι του δίνουν να διαδόσει, σε άλλους ομοίους του, του αυτού επιπέδου. Αν ήταν έστω και ελάχιστα μορφωμένος, θα ήξερε, ότι η βολή αφήνεται λίγο πρίν, και με την αδράνεια, από την ήδη δυναμική της κίνησης, φθάνει στον στόχο. Και αν δεί κανείς, την ευστοχία τους, θα προσκυνάει.
Τυχαίο ? Οχι φυσικά. Οι χειριστές των πυροσβεστικών, που ΔΕΝ είναι όπως λένε οι τηλεοράσεις της Πυροσβεστικής , αλλά Ελληνες πιλότοι της Σχολής Ικάρων, Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που διακρίνονται όπου και να συμμετέχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ ή στις ΗΠΑ, έχουν πολλές ώρες πτήσεις και εμπειρίες αναχαίτισης με μαχητικά, προασπίζοντας τον Ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο.
Αν ο σχολιαστής, είχε τον ελάχιστο σεβασμό στις υπηρεσίες αυτών των ανθρώπων, που λιώνουν στα πιλοτήρια για να είναι αυτός ο κάφρος ελεύθερος,να πίνει φραπέ και να μπορεί να σχολιάζει, θα πρόσεχε τα λόγια του.
Και εννοείται ότι οι πιλοτάρες, ( κατ' αυτόν ), δεν προσελήφθησαν από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά είναι εκεί, ΠΑΝΤΑ, σαν μόνιμοι αξιωματικοί, και ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον Ελληνικό λαό, από την αποφοίτησή τους, που μπορεί να είναι και 6-8-10-12 χρόνια πρίν, αναλόγως ηλικίας / βαθμού.
Ενας ιπτάμενος, είχε απαντήσει στον Βενιζέλο, ναι αυτόν τον λυγερόκορμο,
"Μου φτάνει που βλέπω τα περήφανα μάτια του γιου μου, όταν λέει στους φίλους του: “ο μπαμπάς μου είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας” και παίρνω δύναμη.
Οι κάφροι και τα περιττώματα της κοινωνίας, σαν τον σχολιαστη δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σχολιάζουν αρνητικά, το έργο αυτών των ανθρώπων, που ότι κάνουν το κάνουν επειδή το αγαπούν, και το κάνουν για την Πατρίδα μας την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες απλούς πολίτες, για τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας, για τις γιαγιούλες των ελληνικών νησιών, για τους παππούδες με τα καΐκια τους στο Αιγαίο. Το κάνουνε για όλους εμάς τους απλούς Έλληνες, που ίσως, όπως και ο σχολιαστής, δεν θα αντέχαμε ούτε 5 λεπτά στις συνθήκες που αυτοί περνούν την ζωή τους ολόκληρη.
Ζητώ συγνώμη για την αυστηρότητα, αλλά πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Το λέει και στην υπογραφή. Ο σιωπών, συνενεί.