0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μην ξεχναμε και τον ηρωα-επαναστατη-αφισα ολων των "προοδευτικων" του κοσμου για τις ιδεες του και ποσο καμια σχεση εχουν με την ελευθερια και δημοκρατια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ηξερε αυτα ο πρωθυπουργος μας οταν ονομαζε τον γιο του Ερνεστο(προς τιμη του)?Τα ξερουν οι απανταχου ομοφυλοφιλοι(ες)?Για να τρεχουν να δηλωνουν παρων στις gay παρελασεις οι υπουργοι ενω ταυτοχρονα τιμουν τους δικτατορες αυτων των χωρων?Ποσο εχει διαστρεβλωθει η αληθεια και ποσο σανο πουλανε τοσα χρονια?Τεσπα...https://athens.indymedia.org/post/700663/Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενταξει,ενταξει(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.